סופרבייק לגונה סקה (ארה"ב)

CBRRRRRR

New member
../images/Emo41.gif סופרבייק לגונה סקה (ארה"ב)

לכל מי שלא יודע, מחר אמור להיערך הסבב האמריקני של מירוצי הסופרבייק. המיוחד בסבב זה, הוא כמות הרוכבים החד-פעמיים (wildcards) שצפויים להשתתף בו. המדובר במיטב רוכבי ה- AMA Superbike כלומר: ניקי היידן ומיגל דוהיימל (הונדה RC51), אריק בוסטרום (שסיים את תפקידו כרוכב מחליף בקבוצת קווסאקי העולמית ומשתתף במירוץ במסגרת הקבוצה האמריקנית שלו), דאג צ´נדלר (אלוף עבר שהחל לרכב מחדש לאחרונה והפעם על דוקאטי), א(ה)רון ייטס ואני מניח שגם מאט מלאדין (סוזוקי R750). מעניין לראות את הרוכבים האמריקנים במסלול "הבית" שלהם (אדוארדס ידוע כאוהב את המסלול וגם בן בוסטרום שכבר ניצח שם בסבב העולמי) וכן את ההשוואה המתבקשת בין הרוכבים בסדרה העולמית מול הרוכבים האמריקנים מה- AMA (שם דווקא ההונדות מנצחות כל מירוץ השנה
. מן הסתם דוקאטי לא משחררים את המיטב בארה"ב - אולי עם דאג צ´נדלר). עוד פרט מעניין הוא העובדה שמקביל לסבב העולמי נערך גם סבב של הליגה האמריקאית (AMA) בלגונה סקה. סה"כ מדובר ב- 4 מירוצים של סופרבייק ועוד סבב או שניים של ה- AMA סופרספורט בו מתחרים המובילים ב- AMA סופרבייק במקביל (מין שגיון אמריקני שנועד מן הסתם להביא נצחונות בסופרספורט לשם קידום מכירות). כלומר - הרוכבים של ה- AMA יהיו מאוד עייפים . לא נורא, בשביל הכסף שהם מקבלים גם אני מוכן להיות עייף. נדמה לי שהשידורים (רק WSB ולא AMA) מחר בערב (21:00 שעון יורוספורט).

CBRRRRRR

New member
../images/Emo7.gif רק דיברתי (../images/Emo18.gif תוצאות AMA)

רק דיברתי וכבר הבאתי ניחוס: אריק בוסטרום ניצח בסבב לגונה סקה של ה- AMA סופרבייק שנערך היום (שבת. בעצם כבר אתמול). ניקי היידן "רק" מקום שני. דאג צ´נדלר שלישי (!).

argos

New member
ועוד מהמירוצים : מקס ביאג´י נצפה

השבוע כשהוא נבחן (עושה טסט בלע"ז) לרשיון על אופנוע במונקו. הוא גם עשה מבחן תיאוריה. ונשאלת השאלה : האם להתחיל באופנוע 500 - ואם כן מה מומלץ ? יש לו חבר שמוכר GS שנת 94 עם 80,000 קילומטר. מישהו יכול להמליץ ? או שאולי להתחיל ישר עם הימהאה החדש, ה- M1, או שאולי לעבור להונדה V5 ? מישהו מכיר ? יש ממליצים ? כוח, אמינות, כמה דלק שותה ?

argos

New member
ועוד משהו : האם ידעתם שיש כוונה

ליצור קטגוריה חדשה ב-GP ? GP2, שבה יתחרו אופנועי 600.

CBRRRRRR

New member
../images/Emo42.gif + ../images/Emo96.gif קצת תמונות של בוקר

מהאימון של יום שבת בלגונה סקה

למעלה