סאבלימינל או בויאקה

• פותח הנושא 2gt
  • פורסם בתאריך

2gt

New member
../images/Emo41.gif סאבלימינל או בויאקה ../images/Emo41.gif

איזה סגנון אתם מעדיפים את הסגנון של סאב עם מסרים ושירים כבדים יותר או סגנון בויאקה שירים כייפים וסתמיים??? ודיסק של מי יותר מוצלח לדעתכם??? אני מעדיף את הסגנון של סאב יותר ולדעתי דיסק שלו היה באמת משהו טוב מה אתם חושבים???

m.n

New member
לדעתי

טוב אתם בטח מנחשים את דעתי.... אני אומרת ש א-י-ן על סאבלימינל!
בויאקה אחלה להקה! ובגלל שאלה שני סגנונות שונים טיפה קשה להשוות בכל מקרה אני אוהבת את סאבלימינל דווקא בגלל שיש לו מסרים ושירים כבדים וזה הרבה יותר מרגש מבחינתי... כל שיר שלו חודר עמוק יותר וכל פעם מפתיע אותי מחדש. אני מאוד נהנית לשיר "יאללה יאללה כפיים" אבל זה נמאס אחרי כמה השמעות רצופות בעוד שאני עדיין שומעת את "חי מיום ליום" בפול ווליום כל יום כמה פעמים ביום! הכל בגלל המסר

sivani

New member
אני....אמ....

סאבלימינל! הוא פשוט ראפר ענק לדעתי, והדיסק של בויאקה בכלל לא מתקרב לרמה שלו. חוץ מזה הסגנונות שלהם שונים לחלוטין, ואי אפשר כל כך להגיד מה יותר טוב אבל אני אוהבת את הסאב בגלל שהמסרים שלו הם הרבה יותר אמ....עמוקים וכבדים...

zeus.

New member
אני מצביע "ב" לבויאקה

והג´ינגל המטוורף: מפלגת "ב" היא הכי טובה אז כולם להצביע "ב" לבויאקה, "ב" לבויאקה, כולם להצביע "ב" לבויאקה...

MC JaNaNa

New member
בויXקה!!!!!!!!!! ../images/Emo37.gif ../images/Emo37.gif ../images/Emo37.gif

סאב הוא מלך אין מה לדבר אבל בויאקה יודעים להרים מסיבה יודעים להרים את המצב רוח בשילוביישן של היפ-הופ עם ראגה שממש יוצא מעולה.... האלבום של סאב אלבום ענק האלבום של בויאקה אלבום מאוד נחמד לדעתי ויש בו המון איכות והשקעה באלבום הקטנטן של בויאקה...הרבה סגנונות הרבה קומבינציה עצבנית. הבחירה שלי היא : בויאקה המטורפים PEACE ג´אננה

Cold Chillin

New member
סאבלימינל

כולכם יודעים שסאבלימינל הם תותחים אחד אחד!!!!!!!!!!!!

Dr. M

New member
יש אנשים בורים...

שחושבים שסאבלימינל זה להקה!!! איזה אנשים מפגרים אז ככה: יש את קובי שמעוני = סאבלימינאל ויש הצל = הצל {שחכתי את שמו האורגינל...} וביחד הם סאב והצל....

m.n

New member
אני לא מבינה

מה כל קשה לקלוט שיש בן אדם אחד בשם קובי שמעוני שקורא לעצמו סאבלימינל?! יואב אליאס הוא הצל (מן הסתם זה הכינוי שלו) והתאקט זאת הקבוצה שלו! אם אנשים רואים את סאבלימינל שר את "חי מיום ליום" יחד עם הצל הם ישר חושבים שהם להקה! אוווף איזה מעצבן זה!!!!! והכי מרגיזים האלה שאוהבים אותו! שיש להם את הדיסק של סאבלימינל! והם אומרים "אחלה להקה"

ICANNt

New member
ויש אנשים עוד יותק בורים שלוקח להם

הרבה זמן לקלוט את הבדיחה הנדושה

u4ri

New member
כן כן סאבלימינל זאת אחלה להקה ../images/Emo8.gif

רציתי גם להזכיר לכם שתאקט הוא אחלה של בחור!!! באמת בריא עליהם! הבלבלהבללבהלבלהלהה

m-boggie

New member
../images/Emo66.gif קודם כל שלום...

תחשוב רגע 2gt ,יקירי. אחרי שאתה כותב על בוייאקה "סתמיים" אתה מצפה מאנשים להגיד שהם אוהבים את זה יותר מהשירים ה"מעבירי מסר" של סאב? כאילו, בחיית איזה מסר? שהוא אוהב בנות שמלקקות ומוצצות לארטיק לימון? פחח.... סתם-אני לא אומרת שאין מסר בשירים שלו אבל... RESPECT MAN,RESPECT אל תציג את זה ככה... big up MAAYAN

2gt

New member
לא הבנת אותי נכון

אני לא מזלזל חס וחלילה בבויאקה אני חולה עליהם קרומי שהוא פשוט אח שלי גדול ונימינים שבא בדיוק מאיפה שבא אני BYCT ואני חולה על השירים שלהם. אני שאלית איזה סגנון אנשים מעדיפים והמילה סתמיים היא לא מתוך זלזול אלא זה מה שזה כי ראסמי לשרים של בויאקה אין שום מסר זה פשוט שירים מקפיצים וכייפים.

m-boggie

New member
או-קיי,תשמע

קיבלת אישור
כנראה שזה שוב הבעיה הזאת שבגלל שזה כתוב אז כל אחד קורא את זה קצת אחרת... טוב אז הנה אני מגיבה על ההודעה שלך: אני בעד בוייאקה למרות שסאב אלאכייפאק לפעמים אני פשוט לא סובלת אותו...

King_E

New member
למה איזה מסר סאב מעביר

אז משרד החינוך דפוק המדינה מתנדנדת כמו סיגריה בפה של עראפת קשה להצליח בארץ בתור ראפר ו? כל שאר השירים הם סתם בדיוק כמו של בויאקה רק אני מאמין שטרף קל הוא שיר הרבה יותר יפה מרזומה אבל למשל השיר מטי איי לאל איי זה שיר סתמי והוא שיר פצצה אז אין שום דבר רע בבויאקה ולכל מי שאומר שהם סתם ממוסחרים עובדה שלהם יש אלבום אז לפעמים התמסחרות מובילה להצלחה קינג.

b.o.b

New member
כן באמת תלוי איך מציגים את זה

הוא רשם בהודעה שלו בהקשר לשירים של סאב:סגנון עם "מסרים ושירים כבדים". למה בהודעה שלך לא ציטטת את כל המשפט? ובשירים של בויאקה "שירים כייפים וסתמיים". כייפים! זה משהו חיובי לעומת זאת שירים כבדים הרבה אנשים לא אוהבים שירים כאלה. תלוי איך מציגים את זה... הוא לא הביע שום צד לדעתי חוץ מאשר בסוף.

m-boggie

New member
ווו בוב להירגע

הכל בסדר... אז לא ציטתי הכל כי רציתי להבהיר את מה שרציתי לכתוב.. פסדר טעיתי למה להתעצבן. או-קיי?

למעלה