נשלחה הודעה לגבי המפגש

סאביבית

New member
../images/Emo41.gifנשלחה הודעה לגבי המפגש ../images/Emo124.gif

אני מבקשת מכולם להשיב האם הם מגיעים. גם אלו שלא באים ואלו שעוד מתלבטים. שימו
לכתובת המייל הנכונה שלי שמופיעה במייל השני שנשלח, אל תענו לראשון. מי שלא קיבל הזמנה ורוצה לבוא, מוזמן לשלוח לי מסר או מייל ל [email protected] האנשים הבאים מתבקשים לשלוח לי מייל מחודש כי המייל חזר מהם : קוליפון גנגי אישה מוזרה אוח דקלה
אביבית

שי קון

New member
זהו, מהיום אני 4

סוף סוף קניתי מחשב חדש קפצתי מפנטיום 1 ל- 4 אני משתגע מאושר הייתי חייב לכתוב עכשיו רק התחברות לאינטרנט מהיר ויהיה מושלם שי

אני לא אוכל לבוא ../images/Emo31.gif

וכתובת המייל בכרטיס שלי כבר לא בשימוש, מאז שמיקרוסופט הכניסו את האאוטלוק להוטמייל.

קוליפון

New member
אני מגיע ו...

השגתי את פסטיבל לשירי ילדים מס´ 9 בביצוע של הילדים !!!! אני פשוט מתמוגג (גלי זכתה לשמוע חלקים ממנו)

סאביבית

New member
מזל"ט ! ../images/Emo39.gif

תביא שנשמע - גרי הבטיח פטיפון פעיל במפגש. ושלחתי לך מסר.

קוליפון

New member
לא לוקח את הסיכון

לא נראה לי שהתקליט יסתובב חופשי בין כאלה שמחפשים את תקליטי הפסטיבלים השונים..... מקסימום כל ערב אני אקח אותו לסיבוב בבלוק....(כך זה הרבה יותר בטוח).

גרי רשף

New member
כיצד נצא ידי חובת מפגש פורום../images/Emo22.gif

במפגשים האחרונים נוצרה תופעה מצערת בה חברי פורום מגיעים למעט זמן, ושותים ובורחים כמו אליהו. אשר על כן ראוי שהנהלת הפורום תתקן תקנה שכל שלא עמד בקריטריונים שלהלן לא יצא ידי חובת מפגש פורום: 1. זייף לפחות עשרה שירים מתחילתם ועד סופם (כולל פזמון חוזר). 2. טעם חמישה מיני תרגימה, שיבח בפה מלא את העושים במלאכה, וביקש מתכונים (בעברית- רצפט). 3. סיפר שלוש בדיחות סרות טעם וצחק מחמש אחרות שהפואנטה בהן כלל אינה ברורה. 4. נכח לפחות 6 שעות, כאשר במנין השעות תילקח בחשבון הימצאות במקום הארוע בנוכחות עדים. מי שהולך לשרותים- שיכנס לשם עם עדים מהימנים, ולא- הזמן שם ינוכה מחשבונו במזומן. 5. השחיל לפחות השחלה אחת ראויה בטרם..

arivederci

New member
אין כמוך ,גרי ../images/Emo6.gif

בסעיף הזיופים אני מבטיחה להצטיין, אבל לא מבטיחה כלום בקשר לבדיחות. יש גבול לרמת הסבל שאליה אני מוכנה לחשוף את החברים

נשאלת השאלה.

זיופים בטלפון זה חוקי? ותוסיף שם כלל חשוב, יש לעמוד בתור (יחולקו מספרים ), כשהטלפון מצלצל בין לבין (בין החלפת ה"רצפטים" לבין הזיופים. וכמו כן אל תשכחו את חובת הדיוח לא רק לפני גם אחרי.

ramil

New member
חוק הדודה, תשס"ב-2003

כמובן, ניתן להמיר כל אחד מהתנאים שגרי ציין בשיחה מחו"ל לפורום, ובלבד ש- 1. משך השיחה לא יפחת מחמש דקות בגין כל תנאי שלא קוים (כלומר, את יכולה לקצר את השיחה, אבל תאלצי לזייף לנו בטלפון, או לבקש מתכונים בדואל) 2. ההבדל בשעות בין מקום מגוריו של המתקשר לבין מקום המפגש לא יפחת מ- 7 שעות. 3. המתקשר מחוייב לשוחח עם 10 חברי פורום לפחות.

החתומה מטה

מצהירה בזאת כי התנאים שנכתבו בהודעה הקודמת. מתאימים לצרכיה. שיחת חו"ל פורומים תתקיים בזמן ובמספר הטלפון שיסופקו לחתומה מטה על ידי כבוד המארח. מספרים יחולקו בכניסה, לכל דורש ללא הבדל בגזע בדת במין ובאופן השירה של המשוחחים. עשרת החברים הראשונים יזכו לקרוא את שמותיהם במקביל לשיחה גם ברשת. על החתום הדודה המתוקה.

סאביבית

New member
לפי ספירת המלאי לפי ראש שבידי ../images/Emo12.gif

גרי אתה יכול לוותר על הסלון, המטבח יספיק. זה רמז! תגיבו כבר! ואני לא עונה לכולם, סליחה, אבל אני סופרת.

אליקמה

New member
אני לא אוכל להגיע...../images/Emo5.gif

אתם יודעים... עסקים.. עניינים... וכו´, (בעיקר כו´) אבל לפעם הבאה, אני מבטיח, ומבטיח גם פיצוי הולם..

ST

New member
מי פנוי בירושלים? ../images/Emo29.gif

אני נמצאת בירושלים ביום שני, בע"ה, ואם כבר מישהו נוסע מהאיזור (גם באוטובוס) - יהיה נחמד לא לנסוע לבד (ואם יש מקום ל-2, עדיף - חברה שלי נמצאת איתי בירושלים). אני בתמורה אשתדל לכוון בנסיעה (אם מישהו צריך, כי המפה של גרי מספיקה בהחלט). אז אם יש למישהו מקום, אני אשמח אם יוכל להודיע לי (אפשר ועדיף במסר/אימייל/ICQ).

למעלה