נציגות ספרד 06 - Las Ketchup

../images/Emo9.gifסליחה../images/Emo13.gifהתכוונתי לפירואט../images/Emo18.gif

מעליך. אבל הבנתי שזה ספונג'יל

M a g n u s

New member
נשמע כמו שיר מהסבנטיז קצת...

זה מסוג השירים הבלתי מזיקים האלה... חמוד, מעלה חיוך על השפתיים, נעים לשמיעה תוך כדי מעשה כלשהו, קצת פרווה... אני כמובן מעדיף שירים סוחפים- בין אם זה בלדות, רוק או פופ. בכל אופן זה לא שיר רע אבל גם לא שיר טוב- לדעתי כמובן...

Yoav Den Vilda

New member
שלי:

1. דנמרק 2. רומניה 3. אסטוניה 4. פולין 5. איסלנד 6. בלגיה 7. אירלנד 8. סלובניה 9. שוויץ 10.קפריסין 11.נורבגיה 12.אלבניה 13.ספרד 14.מלטה

Rollo n King

New member
הן ממש מכוערות

איזה הופעה מדהימההההההה חח זה שהן לא שרו בלייב אמור לרמוז על משהו?
בכל מקרה, אחלה שיר, אני אשמע אותו עוד מעט עם אזניות ואגבש לי דעה חח

viveros

New member
אהבתי!!

אחרי שיר הקטשופ הזוועתי ומופע האימים של ברוחריה משנה שעברה ציפיתי לזוועה נוספת, אבל השיר הזה חמוד להפליא, הוא בקצב של בוסה נובה מודרנית, שפופולרית מאוד אגב בזמן האחרון, בעיקר בזירת המוסיקה האלקטרונית, ונכון שהוא לא מאוד סוחף, ואולי קצת ייבלע בין 24 השירים בגמר, אבל אני בהחלט מחבב אותו!

THE ONLY GUY1

New member
אוי ווי ../images/Emo93.gif בעעעעעעעעע../images/Emo5.gif

עד כמה שיר יכול להיות סתמי, דבילי, וחסר כל טעם
כל כך גרוע- שזה לא ייאמן. אותנטי שמותנטי- זה
אחד גדול. אותנטי חזק= אלבניה רולזזזזזזז

שייקה 16

New member
שיר גרוע בינתיים!!!

אני ציפיתי למשהו כמו ב-2003 או 2001, אם כבר נשלחת הלהקה הזאת. לא אהבתי בכלל, ספרד מאכזבת אותי כבר שנה שנייה ברציפות! הם חיבים להתעורר ומהר!

Shnozli

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif

חשבתי שהשנה ספרד תשלח משהו קצת יותר נורמלי... אבל לא... זה השיר הכי גרוע של ספרד בכל האירוויזיון! אני לא מאמין שהשיר יגיע רחוק... בעצם למה לא? לטופ 5 למעטה הוא בהחלט ראוי...

Mega OhCHA

New member
אני פשוט שונא את ספרד - לא רק השיר

אני שונא את כל מה שקשור לספרד ולתת-תרבות שלהם (בהכל). לא ציפיתי לשיר טוב, ובמקום קיבלנו שיר פשוט מגעיל ! טוב... ספרד... מה לצפות. (אני לא כזה דעה-קדומה ואנטי, לא אשכח את ההתלהבות המיידית הראשונית שלי מהשיר ב EURO JUNIOR 2004 שזכה בצדק ) אבל בגדול אני שונא את ספרד ותמיד נזכר למה.

oren456

New member
אויששששששש

למה דווקא הן נבחרו????????? מספיק שלא סבלתי אותם עם שיק הקטשופ עכשיו אצטרך לסבול אותם על בימת האירוויזיון. ולדעתי השיר שלהם הוא סתם שיר משעמם!!!!!!!!!!!!! איכזבו בענקקקק. כמה חבל שספרד היא ב-4 הגדולות ולא תצטרך אף פעם להיות בסמי.

טליה ג

New member
שיר נחמד אבל קצת מבולגן

שיר מאוד נחמד שבהחלט יכול להתקיים מחוץ לאירוויזיון, אבל רק מחוץ לאירוויזיון. באירוויזיון עדיין חשוב ששיר יצליח "לתפוס" ב-3 דקות, ואת זה חסר לשיר הספרדי. הוא נחמד מאוד, אבל מונוטוני מדי, מבולגן וקצת נסחב...

d a n 6

New member
חחחח דווקא שיר חמוד ../images/Emo24.gif

נכנס ישר למקום החמישי אצלי 1. רומניה 2.שוויץ 3.אסטוניה 4.קפריסין 5.ספרד 6.נורבגיה 7.אירלנד 8.בלגיה 9.מלטה 10.דנמרק 11..פולין 12.סלובניה 13.אלבניה 14.איסלנד

THE ONLY GUY1

New member
טוב אני חוזר בי מעט...

אבל רק מעט. לאחר הורדת גרסה ברמה טובה של השיר- הוא מעט מתחיל להתחבב עלי. טוב, הוא לא עד כדי כך טוב, אבל הוא עדיף בהחלט על כמה זוועות אחרות, ראה ערך: מלטה ואיסלנד
. בקיצר- מרמת בעעעעעעע זה עלה אצלי לרמת בינוני בלחץ
. אבל לא מעבר לכך.

שיר קצת בנאלי.....

אבל אני מקווה שהשם שלהם והופעה מתאימה תביא לספרד מקום מכובד. בגדול אני מאוד לא מרוצה מההחלטה לשלוח אותן.

ווואווו זה מפחיד אותי

קטעי המעבר בין הבתים מתחילים למצוא חן בעיניי....... אני חושב שעם גרסאת סטודיו טיפה שונה אפשר לבנות פה שיר ממש קאלט!

גלעד#

New member
שיר מפוהק

שיר של יום שישי לשעת צהריים, סיאסטה,, פיהוק. מה מעניין בו? מה השואו? איפה הקליימקס? איפה הגשר? סתמי. אפילו משעמם.

למעלה