נציגות ספרד 06 - Las Ketchup

maanu

New member
יש

סתם שיר. למלמי לגמרי. והן אפילו לא שרו בלייב אז לכו תדעו איך הן נשמעות במציאות. הספרדים נורא מאוכזבים...

Gori Vatra

New member
זה מצריך דירוג מחודש

1.Albania
2.Romania 3.Belgium 4.Poland 5.Iceland 6.Ireland 7.Spain 8.Estonia 9.Slovenia 10.Denmark 11.Norway 12.Malta 13.Cyprus 14.Switzerland

AlveRansen

New member
ושלי ../images/Emo27.gif

# 01. רומניה
# 02. אלבניה # 03. נורבגיה # 04. בלגיה # 05. קפריסין # 06. איסלנד # 07. שוויץ # 08. אסטוניה # 09. אירלנד # 10. פולין =============== # 11. סלובניה # 12. מלטה # 13. ספרד
# 14. דנמרק

shai202

New member
שליייייייי

1 רומניה 2 שוויץ 3 נורבגיה 4 בלגיה 5 אסטוניה 6 קפריסין 7 פולין 8 אירלנד 9 סלובניה 10 איסלנד 11 דנמרק 12 מלטה 13 ספרד 14 אלבניה

gilgulim

New member
שיר נורא...לא קשור לכלום

שיר של שבת בצהרים בגלגל"צ....זוועה מקום אחרון אצלי

Flendy

New member
וואו זה פשוט שיר גדול../images/Emo70.gif

נשמע מאוד ספרדי כפרי שכזה. אהבתי מאוד
.

maanu

New member
אתה באמת חושב שזה שיר גדול?

ווי ווי כמה הגזמות ב-10 דקות שהשיר ברשת...
הספרדים לא מפסיקים לקלל ולהגיד שזה זבל, ומצד שני תגובה כזאת... לא מבין איך אפשר להיות כ"כ קיצוניים עם השיר הזה. הוא חביר, בסדר, נחמד, הכי הרבה שאפשר להגיד על שיר כזה זה שהוא נעים לאוזן. אבל שיר גדול? נו שויין...

Flendy

New member
ברור שזה לא השיר הסוחף בעולם,

או השיר המושקע בעולם(בעיקר העיבוד הריקני), או השיר הכי טוב עולם, אבל זה טוב מאוד. זה חדשני לאירוויזיון בהרבה מובנים, זה אותנטי בניגוד למה שספרד שולחת בעשר שנים האחרונות, וזה נעים לאוזן ואפילו קצת מצחיק. אז מה אתה רוצה-שאני אבכה? זה שיר נפלא ואם הוא יופק כמו שצריך מחדש-הוא ישתפר לאללה. אני אהבתי
.

maanu

New member
טוב, נו.

עושה רושם שהספרדים כ"כ מאוכזבים מהשיר, שלא תהיה להן הרבה ברירה והן יאלצו להחזיר את השיר לאולפן לעיבוד מחודש. מעבר לזה אני רוצה לחשוב בשבילן שהן יודעות לשיר לייב. סה"כ גם אצלי השיר לא עובר רע, פשוט גם לא ממש טוב. כמו שצדי צרפתי היה אומר: זה לא בדיוק, זה ליד...

c a s c a d a

New member
../images/Emo12.gif

אני עדיין לא הבנתי את השיר... זה קורה לכם מדי פעם??? מצד אחד זה שיר ספרדי נחמד מאוד.. אבל מצד שני- אין בו פשוט כלום! אני אומר שהוא לא יצליח באירוויזיון, בידיוק כמו שנה שעברה...

Piruet 4Ever

New member
מזל טוב למלטה

שעולה שלב מהמקום הלפני אחרון, לטובת ספרד
במקום האחרון - אירלנד

shai202

New member
אחרי כמה שמיעות הוא נחמד...הבנות

נתנו הופעה יפה... לדעתי... רק צריךך קצת "להחיות" את השיר...להוסיף יותררר מנגינה..לשנות אותו קצת... בעבר רשמתם פה..שמשנים את השיר האירלנדי...נו?. יש תוצאות לגביו?

למעלה