ניצנים 2005

FataLico

New member
../images/Emo41.gifניצנים 2005../images/Emo41.gif

כמעט בטוח! כרטיסים אצלי באייסיק (אמינות ומחירים טובים) 1. יום שני- 11.7.05: מופע שקיעה(19:30):דניאל סלומון. מופע מרכזי(22:00):אביב גפן מארח את נינט טייב, מופע פותח: מוניקה סקס. מופע לילה(02:00):בתי. 2. יום שלישי- 12.7.05: מופע שקיעה(19:30):אינפקציה. מופע מרכזי(22:00):היהודים מופע פותח: שייגעצ מופע לילה(02:00):סינרגיה. 3. יום רביעי- 13.7.05: מופע שקיעה(19:30):תערובת אסקוט מופע מרכזי(22:00):עברי לידר מארח את דנה אינטרנשיונל ואת D.J אסטריקס מופע פותח: מטרופולין מופע לילה(02:00):שרון הולצמן. 4. יום חמישי- 14.7.05: מופע שקיעה(19:30):מיקה קרני. מופע מרכזי(22:00):הפרוייקט של עידן רייכל מארח את:דין דין אביב, זהבה בן וסרג'יו. מופע לילה(02:00):בית הבובות. מופע זריחה (04:00): להקת שבע. 5. יום ראשון- 17.7.05: מופע שקיעה(19:30):דודי לוי מופע מרכזי(22:00):משינה. מופע פותח: דודו טסה מופע לילה(02:00):לירז צ'רכי. 6. יום שני- 18.7.05: מופע שקיעה(19:30):יוני בלוך מארח את אפרת גוש. מופע מרכזי(22:00):שרית חדד.טיפקס מארחים את שירי מימון. מופע פותח: מה קשור. מופע לילה(02:00):שחר והתבלינים. 7. יום רביעי- 20.7.05: מופע שקיעה(19:30):כנסיית השכל מופע מרכזי(22:00):מוקי. מוש בן ארי מופע פותח: שי גבסו מופע לילה(02:00):איריס פרחי. 8. יום חמישי- 21.7.05: מופע שקיעה(19:30):מירי מסיקה מארחת את אוהד חיטמן. מופע מרכזי(22:00):פורטיסחרוף. מופע לילה(02:00):איריס פרחי. מופע זריחה (04:00): ארקדי דוכין.

sonic_green

New member
נשמע גרוע

בשנים עברו המגוון היה רחב יותר. השנה גם הסידור של המופיעים גרוע. דניאל סלומון, אביב גפן, נינט טייב, מוניקה ובתי? לדעתי ברשימה הזאת יש את דניאל סלומון ואביב גפן שהם פונים לקהל אחד, וכל אחד מהאחרים (נינט, מוניקה ובתי) פונה לקהל שונה משל עצמו... היה הרבה יותר חכם לעשות איזה "רוק תל אביבי" או כל משהו אחר עם קונספט מסויים...

efa666

New member
פחחחחחחחחחחח

נשמע לי לא אמין בצורה מדהימה...אביב ונינט? ממש....

ב ר 3

New member
בהחלט צריך רוק ת"א!!

שנה שעברה היה מדהים... טוב כל מה שיש למארגנים בראש זה כסף, כשמערבבים סגנונות מביאים יותר אנשים.

1Reebok

New member
גם שנה שעברה הכל היה על כסף

ובכל זאת, היו מופעים הרבה יותר טובים..

ben4ever

New member
קולהרוק היה דיי מאכזב לדעתי....

היה לו פטנציאל ענקי,אבל הוא לא התממש, והייתה תחושה של החמצה. ואני לא חושב שזה רעיון מוצלח לערבב ככה בסגנונות- אני בספק אם אותו קהל שיבוא ליוני בלוך ואפרת גוש, מגיע גם להופעה של שרית חדד, ושהקהל של פורטיסחרוף יחכה גם להופעה של מירי מסיקה. בכל מקרה,יש אומנים טובים, אבל הארגון וסדר ההופעות דיי מחורבן. ולא בטוח שזה סופי....שמעתי על הופעה של שלום חנוך ושלמה ארצי... אל תסיקו מסקנות יותר מדי מהר וחכו לפרסומים הרשמיים.

1Reebok

New member
במחשבה שנייה, אני בטוח שזה לא סופי

קורין אלאל כתבה באתר שלה שהיא תופיע. מצד שני, כתוב שהיא תופיע ב-21.8

sapiki17

New member
מה??????????

אביב מארח את נינט???? עברי מארח את דנה אינטרנשיונל????? לאן הגענו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

אני מסכימה../images/Emo3.gif

נראה לי שהמפיקים של הכפר לא ממש מבינים את המשמעות של ז'אנרים
צד שני יכול להיות שזה פשוט הימים היחידים שהלהקות יכלו

Slim Jim

New member
לדעתי זה תרגיל שיווקי...

פיזרו את האמנים לא לפי ז'אנרים כדי שאנשים יבואו ליותר ימים בכפר המוסיקה.

JaneLame

New member
כמה עולה העניין?

לשם השוועה, פסטיבל של 3 ימים בבלגיה עלה 270 ש"ח כניסה בערך.

AndreaCorr ©

New member
אביב גפן ונינט טייב? ../images/Emo4.gif

נשמע לי מופרך לחלוטין. אם זה באמת יהיה ככה, אז הוא די סותר את עצמו. אבל אני שמחה שאביב-היהודים-עברי ברצף, ככה אפשר להשאר שם

קטלוג הופעות

שהיה אמור לצאת כבר, אבל נדחה בגלל שמשפחת תאקט המגניבה החליטה לבטל את ההשתתפות שלה.. בכל מקרה הנה הקישור לקטלוג ההופעות:[ http://img2.tapuz.co.il/forums/54911492.jpg

מאיפה המידע?

ההופעות באמת לא משו
למרות שיש כמה שאני כבר רוצה ללכת אליהם...

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif סינרגיהההה!!!! ../images/Emo99.gif

יאאאא איזה יופיייי
הם אמרו לי שהם אולי יופיעו אבל הם אמרו שזה לא בטוח

למעלה