נבחני יולי - שרשור הכרות 2 !

../images/Emo41.gifנבחני יולי - שרשור הכרות 2 !

ספרו קצת על עצמכם, מה אתם רוצים ללמוד באוניברסיטה/מכללה, במה אתם חושבים שאתם טובים, איך אתם לומדים, ספרו על מבחנים קודמים אם היו, איך הגעתם לפורום - אקיצר מה שבא לכם. נו קדימה לא להתעצל - ולרשום הודעות ארוכות

epsilon1

New member
...

-עידן -רפואת שיניים -טוב בכמותי (טפו טפו טפו) -קורס של גבע -עשיתי בדצמבר בלי קורס 679 -איך הגעתי? שאלה טובה... אנשים חולים לא יכולים לרשום הודעות ארוכות...סורי

ל א ק י

New member
אמ

תקראו לי לאקי, בת 15 מחור בצפון הארץX: מדעי המחשב בתקווה שיקבלו אותי:$ לומדת לבד, או עם אחי כשהוא בבית לא היו מבחנים קודמים הפורום אמ שנים במועדפים אז נכנסתי

יו את כבר עושה פסיכומטרי?

בגיל 15? יפה מאוד! אבל למה כ"כ מוקדם? באיזו כיתה את עכשיו? אגב, גם אני מחור בצפון הארץ..

ל א ק י

New member
אמ אני בכיתה יא'..

ובא לי עתודה אז החלטתי לעשות עכשיו כדי להספיק לעשות שוב עד סוף יב':$

tomer65538

New member
חשיבה נכונה... הלוואי וגם אני הייתי

חושב על זה בזמנו, את יכולה לקחת את זה באיזי במקום לחרוש

ל א ק י

New member
חשיבה של אחי בעקרון ../images/Emo3.gif

אחרי שהוא פספס ת'הזדמנות בעצמו, הוא למד מזה X:

Tal21M

New member
מממ.. היי! בצלחה לכולם (או שלא ../images/Emo6.gif)

נבחן ביולי, קורס יואל גבע. פסיכו קודם 590 באנקורי בזמן צבא. בעעעעעעעעעעעעעעעע.

חפ1234

New member
אני תלמיד תיכון כרגע שביעיסט

ואוטוטו מסיים לומד לבד למועד יולי (כשבעצם יהיו לי בערך 10 ימים ללמוד ממש..) ועדיין לא התחלתי ללמוד מתכנן ללמוד רפואה בתקווה שבעתודה לא עשיתי מבחנים קודמים לגבי מה אני מוצלח .. עברתי על 16H בלי שום הכנה מוקדמת.. ולא חושב שחוץ מ2 שאלות שלא ידעתי להסביר תתשובה הייתה בעיה מיוחדת.. אני מאמין (ומקווה) שלא תהיה בעיה מיוחדת ושהאנגלית שלי (סיימתי השנה אנגלית מואץ במקום שנה הבאה) תאפשר לי להשיג פטור חוץ מזה אני שואף ל800 או לפחות קרוב לזה (מותר לשאוף גבוה לא?) ואני מתכוון להתאמץ מאוד ולשפר בעוד שני מועדים נוספים כדי להגיע למשהו גבוה מאוד שדרוש לי לרפואה זהו

גליתT

New member
גם מי שכבר כתב? ../images/Emo3.gif

גלית אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה, לומדת בלחמן... בלה בלה בלה

ניגש ביולי ../images/Emo9.gif

- טל לומד באנקורי ומרוצה מהם . זה הפסיכו הראשון והאחרון שלי אני מקווה, אין לי זמן וכוח לעוד אחד כי אני מתכנן לטוס לדרא"מ בנובמבר [טיול שחרור] אני אתחיל ללמוד באוקטובר 2006 , אין לי מושג מה ... [יש למישהו רעיונות??] בינתיים אני עומד על 600 בערך במבחנים, מקווה להשתפר דחוף , ומאמין שיהיה טוב בשכות המרתונים והאמביציה הגבוהה שלי. בהצלחה לכווולם !

כן , חשבתי על זה, אני גם מאוד אוהב

את זה, אבל ..... אני וכמותי לא ממש מסתדרים
ואם הפקולטה לרפואה משלבת חוגים של מתמטיקה לסוגיה אני אהיה מאוד חסר אונים שם

ross87

New member
ואוו, זה היה בצחוק...

אבל אתה מוזמן, איך הבגרויות? ובקשר לכמותי - רק חרישה! העלייה דווקא לא הדרגתית פתאום מגלים שמסתדרים עם זה (לי זה לא קרה כי לא תרגלתי), אבל אם תוציא את הנשמה אני מניח ש-700+ יהיה בהשג ידך אז בהצלחה

Yairaz

New member
נבחן יולי,עושה קורס בלחמן

נבחן יולי,עושה קורס בלחמן, מתכנן להתקבל למדעי המחשב בבן גוריון. כרגע הולך בסדר...למרות הפיגור בשיעורי בית. זהו המבחן הראשון שלי. בלחמן אני די מרוצה משיטת הלימוד. נקווה לטוב בהצלחה לכולם

7/7

שלום. אני לומד בקידום אישי, ובנתיים אני מאוד מרוצה מהקורס ומהמדריכה. השאיפה שלי היא ללמוד רפואה ולכן אני מכוון גבוה בפסיכומטרי. נבחני אפריל היו מאוד פעילים והעלו פה הרבה שאלות לפורום, אני מקווה שגם במועד שלנו תהיה פה פעילות רבה. בהצלחה

למעלה