מצעד מס' 29 ואחרון

יניב1

New member
../images/Emo41.gif מצעד מס' 29 ואחרון ../images/Emo41.gif

שעות אחדות לפני המצעד הגדול, הנה עולה ובא המצעד השבועי ה-29 והאחרון. אף שיר מהפינה לשיפוטכם האחרונה לא נכנס למצעד, מה שאולי מסביר מדוע המצעד השבועי מגיע לסוף דרכו. 3 עליות, דריכה אחת במקום ו-6 ירידות. תיהנו. 10 הגדולים של השבוע - בפעם האחרונה 10.
יש לי שכן (9) 1- שבוע 2 09.
שיר של יום חולין (8) 1- שבוע 2 08.
יש ונדמה (5) 3- שבוע 27 9 שבועות בראש 07.
הוא אהב נשים רבות (7) ד. שבוע 4 06.
הפרח בגני (3) 3- שבוע 2 05.
ולנטינו (4) 1- שבוע 3 04.
את (10) 6+ שבוע 2 03.
היא רוקדת (6) 3+ שבוע 14 שבוע אחד בראש 02.
חדש באוויר (1) 1- שבוע 4 שבוע אחד בראש 01.
שירו שיר אמן (2) 1+ שבוע 22 4 שבועות בראש
סיכום פרידה לכל דבר טוב ונחמד יש סיום, גם למצעד. ומאחר שאין הרבה חדש תחת ה-
באמת הגיע זמן לומר שלום. הרי "שירו שיר אמן" הופך ל"יש ונדמה" וכובש שוב פעם את המקום הראשון; "חדש באוויר" מועף מהפסגה ל-2 כמו שעשתה "היא רוקדת" ששוב עולה חזרה לשליישה הגדולה; "הפרח בגני" ו"ולנטינו" סביר להניח לא יצליחו לטפס מעלה וכמו שנכנסו גבוה כך יורדו ויועפו החוצה. דווקא "את" שמפתיע עולה מעלה אבל ניחוש פראי אומר שהוא לא היה מחזיק מעמד שם בצמרת, לבד. גם זה ש"אהב נשים רבות" צועד עדיין בתחתית המצעד מטרים ספורים מ"יש ונדמה" שרוב הסיכויים היה שוב חוזר לככב מעלה - לבד. לכן עדיף להגיד שלום, להתרפק על מה שהיה עד היום ולהמשיך לחלום, כי שיר חדש בקרוב? מה פתאום
לפחות נתרפק על המצעד ה-30 עם 50 הגדולים כאן, מחר, דבר אחד לפחות שיישאר מן העבר הפורח. חג
עצמאות שמח.

י נ י ב :

מעט לפני מצעד המצעדים מעט לפני סוף למצעדים מבקש להודות לך ,מקרב לב, על כל מצעדי המלכה ,שערכת. המצעדים גיבשו את הפורום,ואת חברי הפורום.

הנסיך ט

New member
יניב אני חב לך תודה כמו כולם בפורום

הלוואי שתמשיך לגבש את הפורום הזה בדרכים נוספות ומקוריות, כמו המצעד! תודה רבה לך על עריכת כל 29 המצעדים שהיו עד כה, ומצעד ה 30 שמצפה לנו מחר ! אני מאחל לך ולכולם כאן חג עצמאות שמח, שקט ומאושר, ואל תשכחו אף פעם, "שירו שיר אמן" לעד !!!!!!!!!! יניב, אני מאד מעריך את מה שעשית כאן, חג שמח לך, לכולם ולירדנה שלנו, אוהב אותכם מאד, הנסיך !!!!!!!!!!! ושוב "שירו שיר אמן"!!!!!!!!

אלון222

New member
והדרוג שלי:

1.שירו שיר אמן 2.הפרח בגני. 3.הנסיך ט ופועלו. 4.חדש באוויר. 5.יש ונדמה תודה רבה ליניב על מפעל חייו. בשנה הבאה הוא מדליק את המשואה על המפעל לקידום שירי ירדנה ופרשנות רש"י.

יניב, המצעד היה אחלה גיבוש!!!

כל הכבוד, איך שהצלחת לרתק אותנו כל שישי לפורום.... כל דבר טוב נגמר... אז שיהיה לכולנו אחלה של חג

קרן ניב

New member
../images/Emo23.gifיניבוש יקירי..

רק רוצה להוסיף את תודתי ולציין את תרומתך לפורום אין ספק שהכנסת כאן עיניין וחבל שזה נגמר... אבל בטוחה שתוכל להמשיך ולתרום לנו כאן מכישורייך והידע הרב שלך. בכל מקרה, מקווה שכולכם חגגתם את ערב החג כמו שצריך... הדירוג האחרון שלי הוא : 1. יש ונדמה 2. את 3. הפרח בגני 4. שיר של יום חולין 5. שירו שיר אמן
המשך חג שמח לכולם !

רוני 1502

New member
יניב היקר../images/Emo8.gif

ומה אני אעשה עכשיו. כל יום שישי בעבודה ראשי היה מלא במחשבות, מיהרתי לחזור הביתה, בהתרגשות הדלקתי את המחשב, ספרתי את הדקות עד למצעד שלך... ועכשיו כל זה אמור להיות מאחוריי... ועכשיו ברצינות "היית ענק"

chany

New member
רונ י

תעבור לפורום היפים והאמיצים. מה רע? ברוק ורידג' לא טובים?

רוני 1502

New member
חני המתוקה../images/Emo8.gif

אני כל כך שמח שאת דואגת לי...אני בהחלט אשקול זאת בחיוב, אבל קודם כל היפים והאמיצים צריכים לשנות את אות הפתיחה שלהם לשיר כלשהו של המלכה....

love amor

New member
בפעם האחרונה....

1.יש ונדמה 2.ולנטינו 3.היא רוקדת 4.שירו שיר אמן 5.את

למעלה