מצעד הדוגמנים - TOP 5

../images/Emo41.gifמצעד הדוגמנים - TOP 5../images/Emo41.gif

דירוג 5 הדוגמנים המובילים בישראל בכל הזמנים לקוח מהתוכנית "המצעד" בערוץ הוט בידור ישראלי. ונתחיל במקום החמישי: מוטי רייף (לחצו על השם לצפיה בסרטון) ב1986 הגיע לת"א יפיוף עם עיינים כחולות בשם מוטי רייף, מהר מאוד הפך לדוגמן וגבר נחשק ובמקביל אירגן תצוגות אופנה בעצמו. ב1997 החל ללמוד תסריטאות ו3 שנים אחרי רכש מחצית מסוכנות הדוגמנות לוק. ב2003 מונה לתפקיד נספח התרבות של ישראל בלוס אנג'לס אח"כ הפך למפיק נחשב ולאיש שעוסק בכל דבר מאחורי הקלעים של עולם הבידור הישראלי.

במקום הרביעי

ירון פינק(לחצו לצפיה בסרטון) ריצ'רד גיר הישראלי ירון פינק. ירון הגיע במהירות לצמרת עולם הדוגמנות בארץ ובעולם. ירון זכה להצלחה בכל אירופה והגיע עד לשער מגזין ווג היוקרתי. גם כשהוא נושק לגיל 50 הוא עדיין אחד מהגברים הכי סקסיים שנראו בארץ הקודש.

GR8 G I R L

New member
זהו? נכנסת לפורום לעשות בלאגנים??

עופי מפה!! לא מרשה לך להתקרב לפורום הזה !!!! זהרי כי אני אכנס בך אם תוציאי מילה אחת שלא במקום!!!!!!!! סתאם
חולה עליך כפרונת!!! יאללה מחר הולכים מכות בים!

במקום השלישי

איתי אטיאס סיפור סינדרלה ישראלי. איתי אטיאס נולד בשדרות, בגיל 15 עבר לארה"ב, באמריקה סוכן דוגמנות ניו יורקי גילה אותו והפך אותו לדוגמן מבוקש. איתי דיגמן בקמפיינים נחשבים לצד דוגמניות על כדוגמת ג'יזל וקייט מוס.

במקום השני

אנחל בונני אנחל עלה לארץ בגיל 11 מאורווגואי. מאז הוא מככב בקמפיינים ובמגזינים ברחבי העולם. יש לו כבר רזומה מרשים של אקסיות, שהפכו אותו לדוגמן לוהט במיוחד.

../images/Emo106.gifובמקום הראשון../images/Emo106.gif

דודי בלסר (לחצו לצפיה בסרטון) דודי בלסר הוא הדוגמן בה' הידיעה של ישראל. הוא התגלה ע"י בטי רוקוואי ממש במקרה כאשר בטי רוקוואי זיהתה אותו יושב בפיצריה. הוא היה שחקן כדוריד בקבוצת הפועל ראשון, מאותו רגע הפך דודי לדוגמן על ולסמל מין עצום. הוא שינה את חוקי המשחק לדוגמנות גברים בארץ כאשר דרש וקיבל את אותם הסכומים אותם קיבלו הדוגמניות שכיכבו לצידו. בנוסף דודי הוא גם עורך דין מוסמך עוד עובדה שהופכת את דודי בלסר לפנטזיה הגברית המושלמת והדוגמן הישראלי האולטימטיבי.

Asseo

New member
לא יודע מה איתכם

דודי באמת ה-דוגמן של ישראל,שלדעתי לא יהיה כמוהו. גובה מרשים,מבט ביישן כובש וסקסי באחד,פוטוגני. לדעתי הבחירה לא טועה.

ניר לביא..חחח

אני זוכרת שהוא עבד בקניון ליד הבית שלי בחנות של קרוקר... יש עליו פוזה אבל הוא ממש מדהים!!!

מה את מתערבת?! רוצה מכות? ? ../images/Emo6.gif

אני גמככה עצבנית...!!! יש רכילות חדשה. תרדי בלילה.

למעלה