מפגש פורום, כנסו בבקשה

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום, כנסו בבקשה ../images/Emo41.gif

מפגש פורום, כנסו בבקשה

שלום לכולם מתי יהיה מפגש הפורום הבא ? איפה ? מי מתכוון להגיע ? האם יכול להיות שזה היהי במרכז הארץ ולא בצפון ?

צביקוש23

New member
אולי.. דרומי יזמין אותנו לקיבוץ..?

מפגש פורום, כנסו בבקשה

שלום לכולם מתי יהיה מפגש הפורום הבא ? איפה ? מי מתכוון להגיע ? האם יכול להיות שזה היהי במרכז הארץ ולא בצפון ?
אולי ניסע כולנו לקיבוץ של דרומי.... ונעשה סיורון על עגלת טרקטור..........?.. :).. (ואולי אני רק מדבר שטויות בגלל שאני עייף)

evgeniy2

New member
לאאא.. אבל..

אולי ניסע כולנו לקיבוץ של דרומי.... ונעשה סיורון על עגלת טרקטור..........?.. :).. (ואולי אני רק מדבר שטויות בגלל שאני עייף)
לאאא.. אבל..
עגלת טרקטור זה לא מעניין. (לדעתי) נתב"ג 2000 זה רעיון נדיררררר לדעתי, השאלה אם יתנו לנו להיכנס, אולי אפשר לארגן משהו דרך רשות שדות התעופה ??? אייל מה אתה אומר ? נסע כולם ברכבת מתל אביב לנתב"ג (כמובן אם היא תעבוד).

elians

New member
כבר דברנו על איזה ערב סבבה

לאאא.. אבל..
עגלת טרקטור זה לא מעניין. (לדעתי) נתב"ג 2000 זה רעיון נדיררררר לדעתי, השאלה אם יתנו לנו להיכנס, אולי אפשר לארגן משהו דרך רשות שדות התעופה ??? אייל מה אתה אומר ? נסע כולם ברכבת מתל אביב לנתב"ג (כמובן אם היא תעבוד).
באזור המרכז ואף עלה הרעיון עשות את זה בפארק הירקון אם אני לא טועה... מה לגבי זה יש מצב?

evgeniy2

New member
לדעתי לא, כי...

באזור המרכז ואף עלה הרעיון עשות את זה בפארק הירקון אם אני לא טועה... מה לגבי זה יש מצב?
לדעתי לא, כי...
עדיף לעשות במקום שקשור לתחום שלנו, כמו תחנה מרכזית, תחנת רכבת, נתב"ג 2000, יש עוד ?

evgeniy2

New member
עוד רעיון נחמד, כנסו בבקשה.

לדעתי לא, כי...
עדיף לעשות במקום שקשור לתחום שלנו, כמו תחנה מרכזית, תחנת רכבת, נתב"ג 2000, יש עוד ?
עוד רעיון נחמד, כנסו בבקשה.
אפשר לעשות את זה במסעדת "ג'מבו 747" החדשה. מה דעתכם ? ואולי יעשו לנו הנחה ? ביכלל אםן נכנס לשם..

elians

New member
אבל עם זאת..

לדעתי לא, כי...
אבל עם זאת..
עד היום היו יותר מפגשים מקצועיים מאשר חברתיים לא הזמן לשנות מעט?

evgeniy2

New member
אוקי.. כן לזה התכוונתי

זה אומר
שעד היום היו מפגשים לימודיים, בחניון אגד מוזאונים למינהם... לא הגיע הזמן לשבור את האוירה ולגבש את החבר'ה ?
אוקי.. כן לזה התכוונתי
רעיון טוב. מה דעתכם ?

evgeniy2

New member
מעניין אם...

גם ה
שלי בעד גיבוש...
רק יש לה בקשה שיהיה הרבה צל... כדי שתוכל להתקרר מלהט החום....
מעניין אם...
החברה מהצפון והדרום יוכלו להגיעה. אני מכווה מאוד, טוב אז ככה: מי בעד שנעשה מפגש הבא שלנו ב"ג'מבו 747" ?
מי בעד שנעשה בנתב"ג 2000 ? (כמובן אם זה יאופשר לנו)
מי בעד שנעשה את זה במקום אחר ?

צביקוש23

New member
זה בלתי אפשרי. יש בעיית כשרות!

מעניין אם...
החברה מהצפון והדרום יוכלו להגיעה. אני מכווה מאוד, טוב אז ככה: מי בעד שנעשה מפגש הבא שלנו ב"ג'מבו 747" ?
מי בעד שנעשה בנתב"ג 2000 ? (כמובן אם זה יאופשר לנו)
מי בעד שנעשה את זה במקום אחר ?
צריך לכבד את חברי הפורום שחלק גדול מהם שומר כשרות. המסעדה הנ"ל אל אף כמה שהיא מיוחדת..היא לא כשרה.

גם בלי קשר לכשרות

צריך לכבד את חברי הפורום שחלק גדול מהם שומר כשרות. המסעדה הנ"ל אל אף כמה שהיא מיוחדת..היא לא כשרה.
גם בלי קשר לכשרות
למרות שזה חשוב, גם ככה לפי דעתי יהיה מעניין יותר בנתב"ג 2000.

מצב
הנושא נעול.
למעלה