לדעתי נתב"ג 2000מפגש פורום, כנסו בבקשה![]()
![]()
שלום לכולם מתי יהיה מפגש הפורום הבא ? איפה ? מי מתכוון להגיע ? האם יכול להיות שזה היהי במרכז הארץ ולא בצפון ?![]()
אולי.. דרומי יזמין אותנו לקיבוץ..?מפגש פורום, כנסו בבקשה![]()
![]()
שלום לכולם מתי יהיה מפגש הפורום הבא ? איפה ? מי מתכוון להגיע ? האם יכול להיות שזה היהי במרכז הארץ ולא בצפון ?![]()
לאאא.. אבל..אולי.. דרומי יזמין אותנו לקיבוץ..?
אולי ניסע כולנו לקיבוץ של דרומי.... ונעשה סיורון על עגלת טרקטור..........?.... (ואולי אני רק מדבר שטויות בגלל שאני עייף)
כבר דברנו על איזה ערב סבבהלאאא.. אבל..
עגלת טרקטור זה לא מעניין. (לדעתי) נתב"ג 2000 זה רעיון נדיררררר לדעתי, השאלה אם יתנו לנו להיכנס, אולי אפשר לארגן משהו דרך רשות שדות התעופה ??? אייל מה אתה אומר ? נסע כולם ברכבת מתל אביב לנתב"ג (כמובן אם היא תעבוד).
לדעתי לא, כי...כבר דברנו על איזה ערב סבבה
באזור המרכז ואף עלה הרעיון עשות את זה בפארק הירקון אם אני לא טועה... מה לגבי זה יש מצב?
עוד רעיון נחמד, כנסו בבקשה.לדעתי לא, כי...
עדיף לעשות במקום שקשור לתחום שלנו, כמו תחנה מרכזית, תחנת רכבת, נתב"ג 2000, יש עוד ?
אבל עם זאת..לדעתי לא, כי...
עדיף לעשות במקום שקשור לתחום שלנו, כמו תחנה מרכזית, תחנת רכבת, נתב"ג 2000, יש עוד ?
מה זאת אומרת ?אבל עם זאת..
עד היום היו יותר מפגשים מקצועיים מאשר חברתיים לא הזמן לשנות מעט?
זה אומרמה זאת אומרת ?
כנס רגע לתפוז ON
אוקי.. כן לזה התכוונתיזה אומר
שעד היום היו מפגשים לימודיים, בחניון אגד מוזאונים למינהם... לא הגיע הזמן לשבור את האוירה ולגבש את החבר'ה ?
בדיוק קצת גיבוש לסוף הקיץאוקי.. כן לזה התכוונתי
רעיון טוב. מה דעתכם ?
בכיף, חברה עוד תגובות...בדיוק קצת גיבוש לסוף הקיץ![]()
![]()
גם הבדיוק קצת גיבוש לסוף הקיץ![]()
![]()
מעניין אם...גם השלי בעד גיבוש...![]()
רק יש לה בקשה שיהיה הרבה צל... כדי שתוכל להתקרר מלהט החום....
זה בלתי אפשרי. יש בעיית כשרות!מעניין אם...
החברה מהצפון והדרום יוכלו להגיעה. אני מכווה מאוד, טוב אז ככה: מי בעד שנעשה מפגש הבא שלנו ב"ג'מבו 747" ?מי בעד שנעשה בנתב"ג 2000 ? (כמובן אם זה יאופשר לנו)
מי בעד שנעשה את זה במקום אחר ?![]()
![]()
גם בלי קשר לכשרותזה בלתי אפשרי. יש בעיית כשרות!
צריך לכבד את חברי הפורום שחלק גדול מהם שומר כשרות. המסעדה הנ"ל אל אף כמה שהיא מיוחדת..היא לא כשרה.
קטן עליה, על מה, שהיא עברה...גם השלי בעד גיבוש...![]()
רק יש לה בקשה שיהיה הרבה צל... כדי שתוכל להתקרר מלהט החום....
זה היה בסוף הקיץ...קטן עליה, על מה, שהיא עברה...
אני, כמובן, בעד עוד מפגש לסוף הקיץ.
אז מתי ואיפה ?זה היה בסוף הקיץ...
האוויר היה חמים.. הוא רכב על אופניים... אנחנו בתחבורה הציבורית..![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.