מיונים
מיונים
מיונים

../images/Emo193.gifהצלע הנשית של המארגנים לשרותך

לצערי לאור העובדה שאני לומדת אנטומייה של קטועי גפיים (כי לא הייתי באף דיסקצייה של גף תחתון) גנטיקה של חסידות (כי מסתדר לי טוב שהן פשוט מצניחות את גושי העליזות מעל מחלקת יולדות מאשר שכפול כרומוזומים) והאבולוצייה נפסקת מבחינתי אי שם באוסטראלופיטקוס אפרנצאיי (באמא'שלי) אין לי אפשרות להרים שוב את ההכנה, מה גם שזה היה כרוך בהקדשת זמן יקר מצידם של 10 סטודנטים שסמלצו בהתנדבות, והעומס רק גבר... עם זאת, כל המעוניין מוזמן לפנות אליי במסרים לקבלת דפי ההסבר שהכינונו מראש - הם מהווים תמלול די מלא של מה שהעברנו במפגש- מבטיחה לשלוח לכל אחד, גם אם לפעמים זה לוקח לי יומיים... <ז"א, רק אם הכותרת של המסר תהיה "הלנה היקרה">

אני מתמוגגת../images/Emo9.gif

ובכל זאת אני ממליצה לכם בחום לשלוח לי מסרים שעליהם אגיב בליווי הקובץ, בין היתר כי זה מאוד לא מומלץ לפרסם מיילים בפומביי <לכו תדעו, זה פורום לימודי רפואה, אבל תיכף המייל שלך יתמלא בהצעות להארכת ה....> <חיים. או משהו> <וחוצמזה זה נורא נחמד לראות את כל תיבת המסרים שלי מלאה ב"הלנה היקרה". נותר רק שנחלוק צרות אישיות ומשפחתיות ואני ארגיש לגמרי יוסי סיאס>

nitzi101

New member
אשמח גם...

שלום הלינסטית יקרה, ביום שלישי הקרוב אני נבחנת במרקם ואח"כ במור אשמח אם תוכלי להעביר גם אליי את המסמך המיוחל... שיהיה חג שמח. תודה.

למעלה