מיונים
מיונים
מיונים

shirany22

New member
אני קיבלתי:)

היי, אני רשומה לב"ש ות"א.. אני יכולה להגיד לך שביררתי ובב"ש הם ממש מתעכבים עם זה, הודעות ישלחו כנראה חאחר החג או תחילת שבוע הבא.. לגבי ת"א - הם שלחו לי זימונים למור ביום ראשון, לפני שבוע.. בהצלחה!!!!!!!

meirone

New member
פרטים בבקשה

אולי במקום להילחץ בקשר ללחיצות, מי שעשה מרק"ם היום יגיד לנו איך היה ומה היה, שנילחץ מדברים פרודוקטיביים?אני מרגישה שככל שהיו לי עוד סוגיות לחשוב עליהן, אהיה קצת יותר מוכנה.

Miri300

New member
לפני 16.6

שלום לכולם קיבלתי זימון למו"ר ב 16.6 מי קיבל לפני תאריך זה או באותו יום? אשמח ליצור קשר בהצלחה

Miri300

New member
../images/Emo26.gifתאריכי מו"ר- דחוף../images/Emo36.gif

הי מי שקיבל ב 15/6 או ב16/6אשמח מאוד אם ישלח לי מסר דחוף!

shirany22

New member
מתי מחזירים תשובות של מור??

היי, אני מתכוונת לטוס אחרי המבחנים אבל לפני הטיסה, אני צריכה לדעת אם עברתי את המבדקים והתקבלתי.. (כדי לדעת אם אני צריכה להיות פה באוגוסט למכינה פיזיקה-כימיה) אני צריכה לסגור תאריך של טיסה אבל אין לי מושג מתי הם מודיעים על קבלה.. מישהו יודע?????לפחות בערך.. זקוקה לעזרה!!!!!!

אנא שרשרי את הודעותייך להבא

הסבר על כללי השרשור נמצא בתקנון הפורום (בהודעה מנהלתית כתומה בצד שמאל). ציונים של מו"ר יש בערך חודש אחרי המיונים. תשובה על קבלה או דחיה אפשר לקבל עד שבועיים אחרי תחילת שנת הלימודים.

shirany22

New member
שאלה

אז אני לא מבינה.. אם אני עוברת בת"א אז אני צריכה לעשות קורסי קיץ בפיזיקה וכימיה כתנאי נוסף ללימודים.. (אין לי 5 י"ח בפיזיקה ולא 3 י"ח בכימיה) איך אני אדע אם לעשות את הקורסים אם מודיעים על הקבלה כ"כ מאוחר?? ולהבא - אשרשר:)

Chenchookm

New member
אין לך ברירה אלא

לעשות אותם,או למצער להרשם לבחינת הסיום שלהם וללמוד ללא קורס,בכדי להפטר מהם טרם הלימודים...

excel2

New member
הכנה למור

היי מישהו נרשם להכנה בבית הספר האמריקאי?

shirany22

New member
אז מה לעשות?

אני לא יכולה לגשת למבחנים מבלי ללמוד אליהם.. ואלה קורסים שעולים כסף.. אז מה להירשם בכל זאת?? האוניברסיטה לא דורשת שאני אהיה כזו שעברה מו"ר כדי להשתתף בקורסים? נורא נורא לא ברור לי מה הולך פה.. ומה זה אומר על המיונים שלי בב"ש? אם אני נכנסת לקורסים בת"א, אז אני מוותרת על ב"ש.. כי גם שם יש קורס קיץ.. מצטערת על היותר-מדי-שאלות.. אבל אני ממש מבולבלת!

קודם כל, לא להילחץ כל כך

כן, את חייבת לעבור את הבחינות בתל אביב אם את רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה. הפקולטה מודעת לזה שנוצר מצב כזה שיש כאלה שמתחילים את הקורסים בלי לדעת אם הם מתקבלים, זה ככה כל שנה. בקשר לב"ש, הקורס שם קצר יחסית ולא מכסה את כל תקופת הקורסים של תל אביב. אז במקרה הכי "גרוע", תהיי בקורס בב"ש ותשלימי את מה שתפסידי בתל אביב מאנשים אחרים בקורס. הקורסים האלה לא כל כך קשים והבחינות שלהם (במיוחד בפיסיקה) די קלות. בפיסיקה הבחינה בשנתיים האחרונות הייתה עם חומר פתוח, כשהשאלות בבחינה היו דומות מאוד לשאלות שנפתרו במהלך הקורס. בכל מקרה, את באמת לא חייבת לעשות את הקורסים עצמם בתל אביב. את יכולה למצוא מישהו שעושה את הקורס, לצלם ממנו חומר וללמוד לבד או עם עזרה של מורה פרטי. מה שחובה מבחינת האוניברסיטה זה לעבור את הבחינות בלבד. דבר אחרון - אם תעברי את הבחינות האלה השנה, זה יהיה תקף גם לשנים הבאות, אז בכל מקרה ההשקעה לא תהיה לחינם.

exile2

New member
../images/Emo206.gifמישהוא יודע מה היה הסכם המינימאלי

באת"א בשנה שעברה להתקבל ללרופאה

לא הבנתי מה כל כך דחוף

ובכל מקרה, השרשור הזה כבר לא קופץ ויש שרשור מיונים חדש. שרשור קופץ עד 72 שעות מרגע פתיחתו. אני לא זוכרת את סף הקבלה הסופי של שנה שעברה, אבל אפשר בקלות למצוא אותו בארכיון הפורום ע"י הרצת חיפוש מתקדם ישן.

exile2

New member
דחוף כי אם זה קרוב לסכם שלי עכשיו אזי

אני אשקול לא לעשות מו"ר השנה (יש לי ציון מו"ר משנה שעברה) בכל זאת

למעלה