אני אענה ברשותך...
א. מצטער אם טעיתי בנוגע למיניותך, סליחה.. ושוב סליחה... ב. אני מאמין שלסטודנט ממוצע יש את היכולת לעמוד בתנאי הלחץ האלה ללא הכוונה מקצועית (אם כיתה שלמה עשתה את זה, גם אתם יכולים), ואתם יודעים משהו, גם אם הכיתה לקחה הכוונה מקצועית, אני לא לקחתי, ולא, אני לא סופרמן או איזה מישהו שנולד בכוכב אחר, אני בנאדם שנלחץ, שטועה ועושה פשלות, אבל בשביל זה יושבים בבית, מדמים ראיון, חושבים על זה, בדרך ברכבת, נושמים עמוק לפני שמגיעים, שותים מים (כדאי שיהיה בקבוק לצידכם), ומרגע שאתם נכנסים לחדר עם המראיינים, אתם מתחילים להיות פשוט האנשים הכי מתורבתים, פתוחים ונחמדים שיכולים להיות, בלי פדיחות, בלי פשלות, והכי חשוב, תהיו אתם! המשימה היא להחזיק שעה, ולכולם יש את היכולת, שהרי החצי שעה הראשונה היא שבירת קרח שבה הם שואלים מה שלומכם, מאיפה אתם, שואלים קצת על הקורות חיים וקצת על ההמלצות, ולאחר כחצי שעה מתחיל החלק הקשה יותר, שזה השאלות האתיות, ופה צריך את מירב הריכוז... בכל מיקרה...זכותך (בלשון זכר) לחלוק על דעתי, אבל אני לא חושב שצריך לכל דבר ללכת למכון להכנה, לשלם אלפי שקלים... אני לדוגמא קראתי ולמדתי את הראיונות מאלף עד תו, לא השארתי פינה אחת שלא עברתי ובדקתי אותה לעומק...קראתי כל דבר אפשרי בשביל הראיונות האלה, וכשנכנסתי, ידעתי לאן אני נכנס, ידעתי מה יקרה, ידעתי מי יושב מולי...בגלל שהשתמשתי באותם גולשים שיש להם את הידע, כמובן שסיננתי לפי מה שחשבתי לנכון, ומסתבר שצדקתי, דיברתי עם רופאים, סטודנטים רפואה, סטאז'רים, סיננתי פה ושם (מה לעשות, מי שהתקבל לפני 16-20 שנה לא בטוח שהיה מתקבל היום)...והכי חשוב, בראיון, הייתי אני, בכל מקרה... מקווה שיהיה לכם כח ליקרוא הכל... לילה טוב ובהצלחה לכולם חג שמח דניאל