מחרוזת שירים לזכר תח"צ ב"ש

מצב
הנושא נעול.
האוטובסים החדשים לב"ש(שיר)

שרשרו לכאן שירים
היאח הם יכנסו בשיירה גאונה בשדרה הראשית ולתחנה ויצפצרו ויצהלו וכל התשובים וכף ימחאו וישתו מחייה כטוב ליבם בברנדי ויצהלו ויהללו כי הנה נגאלים מהנהגים המגעילים שרדו וזלזלו ושמו פס ועתה הושלך הס!

udicol

New member
לכל הנהגים, משאלת חלום !

שרשרו לכאן שירים
לכל הנהגים, משאלת חלום !
בחלום אני מדמיין את אזרחי באר שבע, מענישים את עובדי התחבורה הציבורית. מענישים על כל השנים של עוגמת הנפש. על כל השנים שבהם דאגו להזכיר לנו מי הוא נהג תחבורה ציבורית בבאר שבע. נהג שאינו אדיב. נהג שדואג להדליק רדיו בעוצמה גבוהה ללא כל התחשבות. תהג שנוסע כמו מטורף עם אוטובוס מלא. נהג שסוגר דלתות על ילדים ומבוגרים. נהג הקומבינות, שדואג למקורביו ולא רואה ממטר אחרים. נהג שמעמיד לידו קרוב או חבר שחוסמים את הדרך בכניסה. נהג מגעיל. נהג דוחה. אני ממש לא סבלתי את הנהגים בתחבורה הציבורית בבאר שבע, ואני מקווה כי החברה החדשה תדע להשיב משמעת בחולירות.

צחקן2

New member
יפה! קבחל את האטובוס שלהם.

היאח הם יכנסו בשיירה גאונה בשדרה הראשית ולתחנה ויצפצרו ויצהלו וכל התשובים וכף ימחאו וישתו מחייה כטוב ליבם בברנדי ויצהלו ויהללו כי הנה נגאלים מהנהגים המגעילים שרדו וזלזלו ושמו פס ועתה הושלך הס!
יפה! קבחל את האטובוס שלהם.

fireman

New member
../images/Emo41.gifמחרוזת שירים לזכר תח"צ ב"ש../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן שירים

צחקן2

New member
שיר.

שרשרו לכאן שירים
שיר.
ב"ה פימזמון : ממחר בבאר שבע יהיה שינוי התושבים יכנסו לאטובוס יותר פנוי. יסעו עד לתחנה עם נהג וכרטסיה חדשה. ואבא שלי צריך ת'מחשב אז אני לא יכול... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה