מומולדת לפורום!

behappy

New member
../images/Emo41.gifמומולדת לפורום!../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

הפורום הכיהכי מקסים שיש בן 4!!

behappy

New member
(ועוד משו כי נשארו

לי 9 דקות לסוף ההפסקית..) התחלתי לקרוא פה לפני המוני זמנים ולא כתבתי ורק הקריאה היתה מנחמת,כי סופסוף הרגשתי ...משו כמו הבנה כזו. זוכרת איך לפני שנה וחצי ככה,הייתי נשארת באוניברסיטה במחשבים רק כדי לקרוא כאן,ותמיד זה היה מדהים,המילים שנכתבו כאילו מהבפנוכו שלי והמון סיפורים יפים ו...הכל
ואז התחלתי לכתוב פה,אחרי תקופה די איכסית שעברתי וזה כל כך עזר לי.עד אז רק כתבתי לעצמי ומקסימום הראיתי לחברה ממשממש טובה שלי כמה מילים.ו..פה הבינו.והמילים האלה על המסך.כמו חיבוק של הזדהות והמון חום. לאדעת מה הפואנטה שלי. אוהבת את הפורום הזה המוןהמון.את האנשים והמילים ו..הכל. וזיהו

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ארבע שנים... <מנסה להיזכר כמה שנים אני כותבת כאן... ולא מצליחה...> בכל מקרה, כלכך הרבה השתנה.... כלכך הרבה דברים אל הייתי כותבת בלעדיו... יעל אז מזל טוב...?

../images/Emo65.gif 4 שנים לפורום

פששש.. עברו 4 שנים, אני תוהה כמה זמן שאני כבר מעלעלת בין דפיו הוירטואלים של המקום הזה, הצטרפתי לפני למעלה משנה [או אולי שנתיים?.. אם היה לי כוח לחפש עכשיו בארכיונים אז לבטח הייתי יודעת] אבל עוד לפני כן קראתי את המילים שזרמו פה כמו מים, בדיוק כמו בימים אלה.. הרבה תהפוכות ואירועים חווה הפורום. משברים וחגיגות משמחות.. הרבה מנהלים עברו את הכחול שלו אבל היתה ונשארה מנהלת אחת מיוחדת במינה מקסימה, שלא עזבה, שתמיד חיבקה את כולם, ולה אני רוצה להודות מכל ה-
רותי, תודה שאת פה, שומרת עלינו ומחזקת, ונותנת את כולך באהבה אוהבת אותך, וחוגגת איתך היום..
ושימשיך להיות טוב

רותי ב.

New member
../images/Emo20.gif איזה קישוטים מדהימים.... ../images/Emo65.gif

מהיום את בוועדת קישוט, זה בטוח.
וזה בתוספת לכל שאר הדברים, שאת עושה כל כך בחן ובחכמה וברגישות.
. וכן - הפורום כבר ילד גדול, בן 4
אתם חושבים שהוא עדיין מרטיב במיטה? עדיין נאחז ב-
?
שהוא סובל מחרדות נטישה כשמשאירים אותו בפעוטון? בכלל - ממה הוא פוחד? מה הוא חולם בלילה?
מתי הוא מרגיש שהוא רוצה להתגנב למיטת ההורים? להיות בטוח יותר ומוגן?
אתם חושבים שהוא כבר יודע להרכיב פאזלים של 30 חלקים ויותר ולשחק מסירות בכדור עם ילדים אחרים,
יודע לשרוך לבד שרוכים?
לאחוז יפה בעפרונות צבעוניים ולצייר שמש מחייכת בצד שמאל של הדף, ואבא ואמא? ועץ? ובית עם שביל?
ואיזה סיפורים הוא הכי הכי אוהב? ושמי יספר לו?
ואיזה שירים הכי מרגיעים אותו?
ובמה הוא היה רוצה שיברכו אותו?
ומה הוא רוצה להיות כשיהיה גדול?

יאא רותי

אני כלכך אוהבת אותך. על שהקמת את הפורום הזה (שמהווה,רוב הזמן, מקום טוב לברוח אליו, להתנחם) על התגובות היפות שתמיד את כותבת לכולם על הכשרון שבך, והאמהות (נדמה לי שכולם כאן מרגישים קצת כמו הילדים שלך- תקנו אותי אם אני טועה) כן כן, רותי את מוכתרת בזאת למלכת ישראל. מזל טוב לפורום~ !

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif לך, ובכלל לכל מי שפה.

הפורום גם שינה אותי המון, אני לא יכולה אפילו להתחיל להסביר כמה. וזה המון בזכות כל מי שפה. כל הודעה שנרשמה פה, נתנה יותר ממה שאפשר לשער. כל כך הרבה דברים השתנו בי, כל כך הרבה מהמילים הכתובות נשמתי וספגתי פה, והן עשו חיוכים והן עשו דמעות, ואינספור מחשבות, .. והן עצרו נשימה ונתנו כוחות... הן = המילים, זה אתם, הכותבים / הכותבות כולם.
המון.

behappy

New member
../images/Emo23.gifהוו,שאלות קשות!

אין לי תשובות לכל אלה[אבל את מכירה אותו הכי הרבה מכולם,אז תעני את!
] אבל סיפורים מרגיעים?אני חושבת שכל סיפור יכול גם להרגיע במיוחד אלה שיש בהם כאב,אבל גם המון נחמה ושמי יספר לו?כווולם.יש בו מקום להמון המון סיפורים..=] רותי....חיבוק ענקי לך.אוהבת אותך.

../images/Emo6.gif

איזה כיף. הפורום שלנו כבר ילד גדול! רותי, תודה על כל העבודה המאומצת שהשקעת כאן, במשך כל השנים הללו, אין מילים בפי [או בידיי
] כדי לתאר את הערכתי העצומה כלפייך. טיפחת כאן בית מדהים בכל רגע נתון, מקום שבו אפשר להתנחם ברגעים קצת קשים וכיף לבוא, לבקר ולשתף ברגעים שמחים וצבעוניים יותר. אוחחחחח, אני כולי ריגשי
מזל טוב, פורום!

למעלה