מבשלים היום לצהריים?

orname

New member
אפשר מתכון?

סליחה שככה אני מתפרצת (בדר"כ רק קוראת כאן...) אבל זה נשמע מבטיח.ואני מקווה שלא ממש קשה - למאותגרות בישול שכמוני (אין לכם מושג כמה אני מעריצה אתכם כל פעם שאני בוהה בתמונות המושקעות) עשיתי חיפוש. לא מצאתי משהו כזה במאגר.

ניקי ב

New member
פשטידת פסטה עם טונה ברוטב עגבניות

פשטידת פסטה עם טונה ברוטב עגבניות-ניקי ב 2 בצלים חתוכים לקוביות 2 עגבניות חתוכות לקוביות 2 כפיות שום כתוש 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות 2 קופסת רסק עגבניות מים 1 כפית פפריקה מתוקה סוכר, מלח, פלפל, אבקת מרק 2 ביצים 2 קופסאות טונה מפוררות גבינה צהובה מגוררת, פרמזן. חצי חבילת פסטה אופן ההכנה: להכין את הפסטה לטגן את הבצל , להוסיף שום כתוש, קוביות פלפל , קוביות העגבניות, לטגן עד שהירקות מתרככים. להוסיף את רסק העגבניות, מילאתי מים בשתי הקופסאות הריקות והוספתי לתבשיל. להוסיף את הסוכר והתבלינים. להוסיף את הטונה המפוררת לערבב, להוסיף את שתי הביצים ולערבב , לטגן 5 ד' לתקן טעמים. לסנן את הפסטה ולשפוך לקערה, להוסיף את התבשיל שהכנו, לערבב היטב. להכניס את התבשיל לתנור ל20 -25 ד', חום בינוני לקראת הסוף לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת, אפשר גם פרמזן. שהגבינות נמסות להוציא מהתנור.

כנפיים ברוטב צלי של הברון../images/Emo92.gif

בסיר רחב מזהיבים את הכנפיים או העוף בשמן ומוציאים באותו השמן מטגנים 2 בצלים פרוסים מניחים את העוף הזהוב על הבצל ומכינים בכוס: שליש כוס סויה( אני שמה פחות כי זה מאוד מלוח) שליש כוס רוטב צ'ילי מתוק שליש כוס מים רותחים לכוס מוסיפים גם כף וחצי פפריקה אדומה מתוקה ו3 שיני שום קצוצות שופכים מעל העוף ומבשלים שעתיים על אש קטנטנה. יוצא נימוח , ומדהים.

mazy

New member
אפשר גם לאפות בתנור...??

ואם כן..אז אותו הרוטב...?

אותו הרוטב מצויין גם באפייה

להתחיל עם נייר כסף ולהמשיך לאחר שעה ללא נייר להשחמה.

Dana3563

New member
כנפיים ברוטב מתוק-מישהו?../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif

שלום! יש לי 2 פליגעלעך הודו טריים עסיסיים
ואני רוצה לעשות עם זה משהו מתוק... (אבל לא יותר מדי...)
יש למישהו רעיון למתכון בתנור?
אפשר, כמובן, גם עם אורז ותפוחי אדמה בתנור במגש.
דנה

bali

New member
מנהל
יש לי לחמניות ממולאות

ואני אחליט אח"כ אם בא לי עליהן עם סלט ליד או שאני רוצה משהו בשרי, ואז יש לי שניצלונים קפואים וצ'יפס לתנור.

אצלנו מוסקה,כוסמת,דג פיקנטי ומרק

עדשים,ה כ ו ל שאריות מסוף שבוע,איזה כייף. לקינוח אכלנו עוגת לימון נהדרת (מהפורום) ומלאי רומני מוצלח במיוחד (מהפורום)

s h i R 1 2 3

New member
ואצלי

חזה עוף ברוטב ברביקיו עם ירקות אפויים בתנור (בטטה, כרובית, ברקורולי, פלפל, קישוא).

פל

New member
../images/Emo41.gif מפרום שנשאר משבת - מתכון משולב

של PAPRIKA ו- MAGIG - מ ע ו ל ה העזתי בעזרת ההסברים - וזה פשוט קל ולא מסובך כמו שחשבתי, לא ספג הרבה שמן להפתעתי ובעיקר - טעיםםםםםם תודה

למעלה