אביתר777777777777777
New member
../images/Emo41.gifהתגלו אוצרות אבודים בארכיון שלי
התגלו אוצרות אבודים בארכיון שלי
במסגרת עבודות הניקיון הנרחבות שציפי מבצעת בבית, (ככה זה אחרי נישואין
), היא מצאה היום שני סרטים שלמים של תמונות בשחור-לבן שאני צילמתי בחודש יוני 1976 בהיותי ילד בן 13 ושלושה חודשים. המצלמה שלי אז היתה "פרקטיקה" ובסרטים נתגלו אוטובוסים, כלי-רכב, משאיות, קטרים, קרונות ותחנות רכבת שונות. הכל צולם על-ידי ביוני 1976 והנגטיבים שכבו עד היום באיזה מקום נידח בבית. הייתי בטוח שהם אבדו אך הנה ציפי מצאה אותם היום !!!!!! אני מתנצל על פגעי הזמן בתמונות ! זיכרו: הייתי ילד בן 13 בסה"כ !!! מיד עם הגילוי, טסתי לפוטו, פיתחתי והכל עלה כמובן על סי.די. רום משובח. הערב, אביא לכם חברים 4 תמונות ראשונות שצולמו. בהמשך השבוע, אם יהיה לי זמן, יעלו עוד. כל הצילומים: אביתר רייטר, יוני 1976. כל הארבעה שלהלן צולמו בשכונת רמות-אשכול בירושלים.
לא תאמינו מה ציפי מצאה בבית !!!![]()
לפני שעה, ציפי קראה לי מהר לבוא לחדר !!! והנה אני רואה מול עיניי תמונה נהדרת של האוטובוס הדו-מפרקי הראשון של אגד עם סמל אגד מתוצרת פיאט. הצילום מצויין. מחר אסרוק אותו וסוף-סוף נוכל לראות את התמונה שמעולם עוד לא ראינו. כל יום היא מוצאת עוד ועוד מציאות ! אנחנו מחפשים עכשיו את הנגטיבים שלי מגיל 7. בשנת 1970 בהיותי בן 7 צילמתי עם מצלמת רפלקס "קנון" מעולה המון אוטובוסים בירושלים ואנחנו חייבים למצוא את הנגטיבים.
במסגרת עבודות הניקיון הנרחבות שציפי מבצעת בבית, (ככה זה אחרי נישואין