כמה שאלות לדיון:

ganooov

New member
../images/Emo41.gif כמה שאלות לדיון: ../images/Emo13.gif

יש לי מספר שאלות ונקודות שאני רוצה לדון עליהן איתכם, אז אנא - קראו והגיבו
.
פאנפיקים האם לדעתכם יש מקום לפרסום פאנפיקים בפורום? יש פורום פאנפיקים, שמנהסתם רוצה גולשים, יש פורום הארי פוטר (אין נושא יותר מפונפאק ממנו בתפוז), ואלה המקומות המתאימים לפאנפיקים, האם יש סיבה להרשות פרסום גם כאן?
למה כן: - רוב הגולשים כאן (שלא כמו בעבר) אינם גולשים גם בפורומי הארי פוטר ופאנפיקים, ומנהסתם הכותבים (שחלקם חברי הפורום הזה וחלקם לא ממש) רוצים עוד דיעות וגישות. - גולשים קבועים בפורום רוצים לפרסם עוד יצירה שלהם, אז למה למנוע מהם?
למה לא: - אין בפורום מקום לעוד יצירות, שממילא מפורסמות בפורומים אחרים. לדעתי הלמה לא גובר על הלמה כן, אבל אני רוצה את דעותיכם (ובמיוחד את שלך, רותם, למרות שאני בערך יודע מה היא
)
.
קישורים לאתרים אחרים: האם יש מקום להרשות לפרסם קישורים ליצירות באתרים שמחוץ לפורום (כגון בבמה)? אין לי התנגדות לשים קישורים לדפיוצר במדור הקישורים, אבל אני חושב שלתת קישור ולא לפרסם זוהי פעולה שסותרת את מטרת הפורום, מכיוון שאם אנשים כבר הגיעו לבמה, אז הם מנהסתם גם יגיבו שם, ואז רמת ההשתתפות בפורום תרד. אני חושב שאין בעיה לתת ~גם~ קישור לדפיוצר, אבל שתמיד תהיה חובה לפרסם גם את הסיפור בפורום עצמו
. מה דעתכם על כך?
התנהגות לצעירי הפורום: בעקבות מה שהלך כאן, אני רוצה לומר כמה דברים: א. מיכל, תמיד אפשר לדבר במסרים, תמיד
. ב. רותם, אני לא תומך בדיעה שלך - יש מקום בפורום גם לצעירים. באופן אישי, אני שמחתי שיש בפורום גם ילדה בת שמונה, מכיוון שזה אומר שלפחות ילדה אחת נוספת בארץ תדע לאהוב קריאה יותר מהממוצע, ותדע איך להגיב על יצירות, אבל מצד שני: ג. מעינית, יש צדק בזה שאין מקום לפתיחת שירשורים שאינם קשורים לנושא הפורום. יש מקום לשירשורי חברה, כל עוד הם קשורים באופן די ישיר לנושא הפורום, סקר על מה האייקון המאומץ מתאים יותר לפורום חצי מת, לא לפורום פעיל ובועט כמו הפורום שלנו
. לסיכום: 1. תלמדו להשתמש במסרים
. 2. תדברו יותר יפה
. 3. תחשבו פעמיים לפני שאתם פותחים שרשור חדש באשר הוא
.
עמודי הקישורים: כמו שחלקכם מנהסתם שם לב, יש כבר שני עמודי קישורים אישיים של חברי הפורום. כל מי שרוצה שיהיה גם לו עמוד כזה, שייצור איתי קשר, באייסיקיו או במסרים, ואני אעשה לו אחד בשבילו
. יום נפלא לכולם

סנדרין

New member
*שיעול* ../images/Emo142.gif

ובכן, לא התכוונתי להגיב בשעה כזאת, אבל - אהמ - פאנפיקים, אז:
לדעתי, כל מי שכותב פאנפיק מוזמן (והגיוני) לפרסם אותו בכל מקום אפשרי
. כמובן שהמקום הראשון שיש לפנות עליו הוא פורום פאנפיקים, ואחרי זה הפורום של הפאנדום, ואז הפורום הזה, ואז פורום כתיבה יוצרת, And So On. הדרך היעילה ביותר, שוב לדעתי, היא לפרסם בפורום פאנפיקים ואז לפרסם כאן לינק להודעה עם הפאנפיק ששם, ולבקש ששם יגיבו *מסתבכת*. מצד שני, אני מבינה שאז יגיבו פחות אנשים... אז, שילחו לכאן קישור לפאניק בפורום פאנפיקים, וצרפו *גם* את הקובץ, כדי שמי שירצה יגיד כאן. זהו
. בקיצור קצר, שילחו לפורום פ"פ וזהו
. ובכלל נחמד אם תבקרו שם, אנשים
.
קישורים לאתרים אחרים - למה לא
צעירי הפורום - בעע. נו, תודֶה, לילדים מתחת לגיל 10 הפורום הזה - פשוט - לא מתאים. למרות שזה לא ממש נעים לומר להם את זה. *שותקת* לילה טוב

אני לא ממש מסכימה איתך

כל אחד יכול ללמוד,בתנאי שיש לו מוטיבציה ללמוד ולאחרים יש מוטיבציה ללמד,יהיו אנשים שיגידו שגיל 11 לא מתאים לכזה פורום.אז נכון,כרגע מעינית מתחילה ללמוד-גם לכתוב וגם לתת ביקורת,אבל זו לא סיבה לוותר עליה מראש,אלא להפך,צריך לעזור לה להתקדם. דרך אגב,האמת,אני קוראת פאסיבית של הפורום שלכם,אבל עד עכשיו לא ממש השתתפתי,אני לא כותבת פאנפיקים וגם לא קוראת\רואה את רוב הפאנדומים שמפורסמים שם.

Blizzard Beach

New member
ועקרונית,../images/Emo94.gif

גם אנחנו די צעירות בפורום... אבל זה פורום סופרים צעירים, לא
זה דעתי בנושא צעירים בפורום מתחת לגיל 10
. ותמיד אפשר לעשות הגבלת גיל
.

Blizzard Beach

New member
קרואת ומגיבה.../images/Emo94.gif

בקשר לפאנפיקים - אי חושבת שכדאי לפרסם בפורום. פאנפיקים זה כמו סיפור, רק שאנחנו לא המצאנו את הנושא וכל מיני פרטים משניים. ברוב הפאנפיקים אנחנו ממציאים את הדמויות הראשיות ובונים את קו העלילה, לכן רוב הרעיןו זה סיפור שלנו
.
למה לא קישורים לאתרים חדשים
נשמע רעיון מצוין
מה זה עמודי קישורים
תשים קישור בבקשה

אוקי דוקי../images/Emo9.gif

פאנפיקים - אני תומכת בהצעה של סנדרין
קישורים לאתרים אחרים - ממש אין לי דעה בנושא
טוב, אז נכון שהיה אפשר לעשות את הדיון הזה במסרים...בעצם, לא. מעינית הגיבה ליצירה ההיא באופן מעליב במיוחד, היא פותחת שרשורים שלא קשורים לנושא הפורום, וכו'. אני חושבת שדווקא בגלל שהיא הגיבה ככה היה צריך לפתוח את הנושא לדיון משותף לכל הפורום, כי, אני לא חושבת שזה כל כך נכון מצדי לבוא אליה במסרים ולהתקיף אותה (אני מודעת לזה שדי התקפתי אותה גם בהודעה, אבל היא ממש עצבנה אותי עם התגובה ההיא
), במקום להעלות את הנושא על דפי הפורום, כך שאם יש לאנשים אחרים דעות אחרות בנושא, מה טוב. זאת בעיה די מרכזית בפורום לדעתי, ואני מניחה שגם אחרים הרגישו את זה, ותגידו אם לא.
בע

Blizzard Beach

New member
מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo94.gif

בקשר למה שאמרת עם מעינית - נכון, זה היה באמת מאוד לא יפה איך שהיא הגיבה (מעינית, קחי לתשומת לבך
) אבל לדעתי אין לזה קשר לגילה של מעינית... אולי קצת, משום שהיא קצת פחות... אמממ.... יודעת, מאתנו, שגדולים יותר ממנה
אבל גם שחר, ומיכל ורותם, כולם גדולים יותר ממני (בעעע... רותם לא כל כך
) בטח יודעים יותר ממני בכמה דברים
ונכון שההבדל ביננו לא כל כך גדול כמו שביננו למעינית... אבל היחס של מעינית לא קשור לגילה, לדעתי
כמו שכבר אמרתי. מישהו כאן יסקול אותי
.

סנדרין

New member
*לא* סוקלת ../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

כשחושבים על זה, את *אקשלי* צעירה יותר מכולם כמעט. זה משייעשע. אבל יש, סף כזה של בגרות\גיל, שצריך - לעבור - כדי - להבין את הפורום וכל זה. זה פשוט שונה, אררגגג. לילך, כלומר Silver Fox - היא לא כל כך פעילה בפורום - היא בת 11, וכותבת ממש יפה ^^. אז זה לא תמיד קשור. *נזכרת שאני הצטרפתי בגיל 11* אניוואי, כנראה עדיף שאני אשתוק
...

Blizzard Beach

New member
רותם../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif

האם את רומזת שאני אינני מתאימה לפורום הזה
בושי והיכלמי. סתם
.

סנדרין

New member
*מסתתרת מאחורי קיר* ../images/Emo142.gif

מוזר שאף אחד לא ציין ש*אני* הסתרתי את הגיל בשנה הראשונה בפורום... *שורקת בתמימות*

צודקת../images/Emo9.gif

את האמת, לא ידעתי בכלל מה הגיל שלה, פשוט התגובות שלה ופתיחת השרשורים הלא קשורים די הפריעו לי...

ההבדל היחידי בינה לביננו

הוא שהיא לא התנסתה בכתיבת תגובות קודם לכן,אין לזה שום קשר לגיל.ולכן אנחנו צריכים\ות להתייחס אליה בהתאם לכמות הידע שלה ולא בהתאם לגילה-וזה כולל גם להעיר לה כשאנחנו חושבים שהיא זקוקה לזה.

מעינית

New member
אוקיי../images/Emo70.gif

אני לא הולכת להגיד לכם משהו אחד שמעוד העליב אותי,אבל יש לי משהו שאני יכולה להגיד שבואר ילדה הרבה יותר נחמטה(נחמדה)

Blizzard Beach

New member
מעינית,../images/Emo94.gif

אני מאוד מצטערת אם העלבתי אותך בצורה כלשהי אבל זה איך שאני מרגישה... ואגב, לבואר קוראים מעין.

אז?

את מצפה שנצטער? אנחנו לא עד כדי כך מוסריים,אם לא תגידי מה העליב אותך-אנחנו נמשיך להעליב אותך.את לא משחקת איתנו משחקים.

בואר

New member
אני?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

נחמדה?
תודהה!!!!! היהיהי חמודה!

Mooa-Numi

New member
יופי.

שבועיים אני לא פה, וכבר אתה מתהדר בהדגשה צבעונית, נוספת. תתחדש ילד.

למעלה