../images/Emo41.gifכמה הודעות לחברים../images/Emo41.gif
כמה הודעות לחברים
הפעם כמו בפעם הקודמת החלטתי להמתין עם עניין הפרישה מהפורום, תמיד אתם מוציאים אותי בסוף כאילו אין לי מילה. בהתפוצצות יצרים הבאה של מי מחברי הפורום והגעה למצב שכזה שוב, לא יהיו הודעות לקראת פרישה ואני לא אקבל שכנועים וכל מיני סליחות, זה פשוט יפול עליכם כרעם ביום בהיר, אני לא מוכן לסבול את ההתנהגות הזאת ואני לא צריך להתמודד איתה או עם הנהלת הפורומים ולהגיע לכאלה מצבים של אי נעימויות. הימנעו מתגובות בנושא כי פשוט אין טעם לטחון את זה שוב, אני מקוה שהפשרות וההתנצלויות יחזיקו מעמד בניגוד לפעם הקודמת, יותר משבועיים.
אתר פתוז תחבורה... עם כל הסערות שעברו בפורום בחודש האחרון האתר הוזנח לחלוטין וחבל מאוד. נכון לעכשיו יש באתר פתוז תחבורה (מצער מאוד) רק מנהל תוכן אחד מלבדי וחבל מאוד. יש כאן לא מעט גולשים שיוכלו לתרום רבות לקידום האתר, תפעולו ועדכונו. גולשים המעוניינים להיות מנהלי תוכן מוזמנים לפנות אליי במסר אישי, חשובה מאוד רמת כתיבה גבוה וכושר ביטוי וניסוח טובים, לא פעם ולא פעמיים כתבות כאלו ואחרות עלולות לתפוס כותרות באזורים מרובי חשיפה בתפוז כך שנושא הכתיבה באתר הוא דבר שאי אפשר להתפשר עליו.
דף הקשר. גולשים המעוניינים להרשם בדף הקשר של פתוז תחבורה ואינם רשומים מוזמנים לפנות אליי בבקשה אישית, אף אחד מהתנאים לא השתנה והם עומדים בהינם ומופיעים בתקנון הפורום תחת תת הקטגוריה המתאימה. כמה דגשים לגבי אבטחה בדף. גולש שרשום בדף הקשר וימחק את הנתונים שהזין יימחק מרשימת החברים בדף הקשר וגישתו אליו תחסם, לא כי אני מניאק אלא כי ככה המערכת עובדת כאמצעי הגנה. המנעו ממשחקי שמות וכל מיני ניסויים במערכת, השבוע נתקלתי בגולש ששינה את שמו לסעדי סעדיה מסעודיה, ואני מצאתי את עצמי מופצץ ע"י המערכת בהתראות על רישום לא תקין, תימנעו מזה. במקרה הבא שאתקל אבצע חסימה לגולש באופן מיידי מדף הקשר, כמוכן אני דורש מכל גולש שמזין את מספר הטלפון שלו להזין מספר טלפון זמין, תקין ופעיל אחרת כולנו מאבדים את המטרה כאן.
מפגש פורום... מתגבשת כוונה של מספר גולשים לנסות ולארגן מפגש לחברי הפורום, המועד והמקום סביר להניח שלא יסתדרו לכולם עם לוח הזמנים האישי שלהם וייתכן שאפילו לי הוא לא יתאים, צריכים להבין שאף פעם אי אפשר להגיע למצב שבו כולם שבעי רצון אם יש מספר אפשרויות אני אשמח אם גולש שמארגן מקום או משהו כזה יפנה אליי ואני אפעיל סקר בכדי לבחור מועד מועדף, כמובן שדעת הרוב היא זו שתיקבע בסופו של דבר, אחרי הכל המטרה היא שכמה שיותר אנשים יגיעו.
הפעם כמו בפעם הקודמת החלטתי להמתין עם עניין הפרישה מהפורום, תמיד אתם מוציאים אותי בסוף כאילו אין לי מילה. בהתפוצצות יצרים הבאה של מי מחברי הפורום והגעה למצב שכזה שוב, לא יהיו הודעות לקראת פרישה ואני לא אקבל שכנועים וכל מיני סליחות, זה פשוט יפול עליכם כרעם ביום בהיר, אני לא מוכן לסבול את ההתנהגות הזאת ואני לא צריך להתמודד איתה או עם הנהלת הפורומים ולהגיע לכאלה מצבים של אי נעימויות. הימנעו מתגובות בנושא כי פשוט אין טעם לטחון את זה שוב, אני מקוה שהפשרות וההתנצלויות יחזיקו מעמד בניגוד לפעם הקודמת, יותר משבועיים.