כל הכבוד לבעלי מלון "הנסיכה"

../images/Emo41.gif כל הכבוד לבעלי מלון "הנסיכה"

מלון הנסיכה באילת הודיע לשגריר בלגיה כי אזרחי ארצו אינם רצויים עוד יום חמישי, 13 בפברואר 2003, 17:33 מאת: מערכת וואלה! מנכ"ל מלון "הנסיכה" באילת הודיע היום לשגריר בלגיה בישראל כי אזרחי ארצו אינם רצויים עוד במלון. בקול ישראל דווח כי המנכ"ל, זיו גולדשטיין, כתב לשגריר כי החלטת בית המשפט העליון בבלגיה פוליטית, וכל עוד תהיה בתוקף, אזרחי בלגיה לא יהיו רצויים במלון הנסיכה.

שינילה

New member
יש אמנם הרבה צדק בהודעה זו, אולם

אינני אוהב אותה במיוחד. כשם שאנו מסתייגים מיחס כזה לאזרחי ישראל בגלל התנהגות מוסדות שלטון ישראליים, כך אני מסתייג מהודעה כזו. למה לנו להשניא עצמנו על הבלגים כולם? גם כך מצב התיירות בארץ לא משהו בשנים האחרונות. זה משחק כבוד מיותר.

אוהבותה

New member
שום דבר ../images/Emo70.gif

גם אני לא מאמין בחרמות ונידויים, במיוחד באופן קולקטיבי ובמיוחד לאור ההיסטוריה היהודית הכואבת. אבל- מגידה הנקודה שאתה אומר לעמצך קיבינימאט, העם צריך להיות אחראי להחלטות של מנהיגיו, בדיוק כמו שישראלי יוצא רוצח ופושע כשהוא מסתובב בבלגיה (וזה מידע ממקור ראשון). מגיעה הנקודה שאתה מחליט שדי, במלחמה כמו במלחמה. אתם רוצים לשחק בברוגז וסומכים על העם בישראל שהוא יהיה מספיק טיפש לא לעמוד מאחורי המנהיגם שלו ? לכו להז**ן
מספיק
אין דרך יותר חזקה וחריפה מלהראות לאומה שהיא פשוט חצתה את הקו, וירקה עליו מהצד השני, מלהוקיע אותה באופן קולקטיבי. אבל אני טוען שהגיע היום הזה. עד מתי ימותו חיילים וימשיכו לקרוא לנו מבצעי "טבח" (ג'ניו) ? זו הדוגמא הקטנה לעובדה שבמשך שנים השתינו עלינו בקשת ואנחנו טוענים שזה גשם. אני אדם רציונלי ואחראי, ומאמין בקשר של ישראל עם ארופה. ישראל הפקירה את החזית הארופית שנים רבות, והגיע הזמן לטפל בזה. אבל עכשיו - הם עברו את הגבול
אני כבר זמן רב לא צורך מוצרים מצרפת, לצערי הרב אני כבר לא אוכל שוקולדים מבלגיה (הדבר הטוב היחיד שיצא משם). הצעד שנקט בעל המלון מקובל, רצוי, ואני קורא לכולם להצטרף !!!!!!!! [ לכל המתלהמים, שימו לב שאני לא קורא להתעלמות מוחלטת מהקהילה הארופית, אני קורא לנהוג בקיצוניות, במי שנוהג בנו בקיצוניות, ועד כה אני יכול לומר שרק הבלגים (טפו) נהגו כך ] יניב

מטרניך

New member
התיירים הבלגים המגיעים כיום לארץ הם

בוודאי לא שונאי ישראל, להיפך. למה להעניש אותם בגלל הרשעות והצביעות של הפוליטיקאים והשופטים שלהם? ואם יהיו ביניהם יהודים - וקרוב לוודאי יהיו בשיעור גבוה - אז מה יעשו האהבלים המנהלים את המלון הזה, יגרשו אותם? יגידו להם להוריד את המכנסיים כדי שיוכלו לבדוק?

meirkl

New member
תגובה אימפולסיבית אופיינית.

אתה רוצה שגם יחשבו טרם מעשה?

Mister Matrix

New member
צודקים אבל...

אם כל הכבוד להחלטה הזאת אני חושב שזה קצת מגוחך כל העניין הזה עכשיו ,בימינו משום שהתיירות הזרה הנכנסת מעטה מאוד אם בכלל קיימת עדיין ולכן יש לקבל כל תייר שמוכן לבוא בכלל כיום לישראל. לא נראה לי שהרבה בלגים גם ככה באים... בכל אופן בזמן "רגיל" זה בהחלט מדיניות טובה אך בזמן כזה זו טעות. בכל אופן גם הבלגים וגם הצרפתים די אנטישמיים ...

למעלה