כל הכבוד בבל, מאפיה, קתולים

zafi5

New member
../images/Emo41.gif כל הכבוד בבל, מאפיה, קתולים ../images/Emo41.gif

אני המדינה zafi. אתמול הותקפתי במשך שעה וחצי רצופות על ידי 8 מדינות מהבריתות בבל מאפיה והקתולים. לאחר מספר חודשים שבהם ריגלתי וגנבתי ללא הפללה על מנת להוסיף עניין במשחק ולא רק לבנות מפעלים, סוף סוף הושמדתי. המדינה שלי הייתה בכוח 3.5 טריליון. תוצאות התקיפה: 8 מדינות תקפו. 1005 תורים בוזבזו על ידי התוקפים. 91 כלליות ועוד מספר מתקפות מגוונות. 12 טריליון שאבדו לתוקפים רק על ידי מגננה עם 130 תורים. כפי שהובהר למשה עוד לפני התקיפה, זהו לא סוף פסוק ונפתחת מלחמת גרילה על בריתות אלה ובראשן המדינות התוקפות. כפי שאמרתי, כל הכבוד להם - הם הוסיפו לי עניין למשחק ואתגר. נהנתי גם מההתגוננות הרצופה ומאבק נגד 8 אנשים ובהם הוכרעתי רק בגלל חוסר בתורים. חשוב לציין שזה רק משחק וכל הפעולות שקרו ויקרו, ניקח אותם רק ברוח טובה. עדכונים בהמשך.

XXXaviramXXX

New member
קבל ח"ח על הלחימה העיקשת

אם הייתי מגיע לכח יותר גבוה היה ממש קשה לחסל אותך

winner18

New member
פחות מרגל, יפה שלא השתעממת

עכשיו יש לך מטרה וזה בכלל פאנן

danb63

New member
תגיד כמה ריגול ונ.מ היה לך?

ומדינה בלי תעשייה, בכוננות, הרבה נ.מרגלים ואון ליין לא קל להשמיד...

winner18

New member
1000 מדינות יכול לתקוף

בגלל הבאג של ה500 כולם יצאו עם אבידות אבל אפשר להשמיד אבל עם אבידות מאוד קשות

pima1989

New member
חחחחחחח

ענק עכשיו נגד כל ברית גדולה יש מחתרתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחח אגב אני יכול להיצטרף למחתרת שלך אולי אחי ? אני בברית חזקה שתתמוך בי

pima1989

New member
אופססססס

איפש שכמני שחכתי שיש לי חתימה ממממ לא נורא הכל בצחוק מקווה שתסלחו לי אוהב אותכם אנשים לל"ק מחר בגרות בג"ג תאחלו לי בהצלחה !

אבל חוסלת ../images/Emo13.gif

אני החזקתי מעמד על 4 שזה לא כל כך הרבה אבל כולם הושמדו בסוף אז....
וירדתי רק ב100 מיליארד כח

pima1989

New member
הבהרה

עכשיו לילה והמנסגר לא עובד אני בטוח שמנהלים מחפשים אותי ורוצים להכות אותי אין קשר למה שנאמר הכל נאמר בצחוק אני אוהב מאד את הציר ויש לי שם כמה חברים טובים מאד ! הכל היה בקטע של צחוק בלבד בגדר תפקידי שימו לב גם לחתימה שלי ! לא לעשות מזה סיפור בשביל שאני לא יועף מהבית שאני כ"כ אוהב בבקשה :) חחחחחחחחח אנשים קצת צחוק לא יזיק בחיים יאלה להנות ! ציר אני חוזר ואומר רשמתי את ההודעה על דעת עצמי חשבתי שזה יהיה מצחיק יכול להיות שזה לא יצחיק כמה אנשים הכל רשמתי בצחוק !! אוהב את כולם תאחלו לי מחר בהצלחה !

zafi5

New member
דווקא אני אשמח לקבל שוב עזרה

פעם שעברה היית תותח על.

zafi5

New member
במהלך התקיפה...

כבר נשארתי עם מפעל 1, ו 4 אדמה חופשייה. כללית אחת או 2 והיו גומרים את הסיפור. אבל כשראיתי את זה, תקפתי מדינה כללית על מנת להשיג אדמה בשארית התורים שלי. מהלך זה בדיעבד היה מוטעה, בגלל ששרדתי עוד חצי שעה ובכך הפסדתי עוד חצי שעה של המשחק אנגליה-שודיה. יש לציין שבקשה אחת הייתה לי ממשה והיא לראות את המשחק ובסופו של דבר התגוננתי במקום לראות אותו.

למעלה