יום שני הכל מתחיל

halar

New member
../images/Emo41.gifיום שני הכל מתחיל../images/Emo41.gif

אתם זוכרים אותי ואת אחותי היינו בשם טולי ועדי אני בשם הזה תמיד. יום שני אנחנו הולכות לעובדת סוציאלית בקשר לפגישה עם אחותנו המאומצת אבל היא אחותנו הביולוגית מאמא גם מאבא שזה מאוד נדיר כשזה קורה. בזמן האחרון אני חושבת עליה המון קצת כועסת על ההורים ובעיקר מחכה לראות אותה יום שני הפגישה אני נורא מתרגשת היא תסביר לנו הכל בקשר לפגישה שתיהיה איתה.

כמובן זוכרים

בהצלחה ביום שני מקווה שמפגש היה מרגש ולא לבכות הרבה,
מחכים להמשך ביום שני , אל תכעסי על ההורים ,יש להם את הסיבות שלהם אולי בזמנו זה ניראה להם הדרך היחידה והטובה ,

English

New member
מקווה שהפגישה תענה על הציפיות

ובקשר להורים שלך, את בטח קוראת עכשיו בכל עיתון או שומעת ברדיו ובטלויזיה על המשפט, למי שייך ילד שנמסר לאימוץ וכו'. מבין כל ההמולה עולה כל העניין של הויתור על גידול הילד ובהמשך החרטה. זה יכול להראות לך גם מה עובר על מי שמוותר. תנסי להבין את הוריך, אולי לקבל הסבר למה חשבו שאינם יכולים לגדלה באותו זמן ומה השתנה אחר כך כשאתן נולדתן. ייתכן שתקבלי הסבר שיהיה לך יותר קל לחיות איתו. אבל תנסי לבוא אליהם בלי כעס ובלי האשמות אלא מתוך רצון אמיתי להבין. הרי מה שנעשה כבר קרה, אי אפשר למחוק. אני בטוחה שלהוריך לא קל עם תוצאות ההחלטה שלהם. נשמח לשמוע אחרי יום שני איך היה. ההורים יודעים על הפגישה?

דיאנה*

New member
בהצלחה!

חותמת על כל מילה בתגובה של אינגליש. נותר לי רק להחזיק לכן אצבעות ולקוות שהמפגש עם האחות יגיע בקרוב ושיענה על הציפיות שלכן.

למעלה