חייבת להוציא את זה

חופייי

New member
../images/Emo41.gif חייבת להוציא את זה../images/Emo41.gif

יכלתי לשרשר את זה אבל נראה לי שזה ראוי להודעה נפרדת אוקיי אז ככה, אני אחת המעריצות הוותיקות ביותר של יהודה..כלומר בכל הפורומים שהיו עד עכשיו ליהודה הייתם מוצאים אותי!! במשך השנים היו פחות ופחות אנשים בפורומים והפכנו לקבוצה מאוד מצומצמת של בנות מדהימות, שנשארו נאמנות לפורום אחד מאוחד! מה לא עשינו כדי שיהיו הרבה אנשים בפורום? כמה שלא פרסמנו נשארנו אותה חברות בנות שעמדה לצד יהודה תמיד! אם זה להביא לו מתנה ליום הולדת, או סתם להביא לו מתנה למצב רוח טוב!! כל תחרות כמו מסך הזהב וכאלה, היה לנו ממש קשה להעלות אותו, אבל עם רצון הצלחנו בכל! אבל עכשיו אני ממש אבל ממש מופתעת לראות את כמות האנשים שבפורום הזה (תפוז..), סוף סוף רואים שיש עוד אנשים שאוהבים את יהודה! אני שמחה שיש גם בנים שהחליטו להצטרף! עכשיו כוחנו גדל וזה רק יעזור ליהודה
אתם גדולים
מקווה שנוכל לשתף פעולה בעתיד (הפורום הרשמי והפורום הזה)

omer spector

New member
כפרעלייך!!

תמשיכי כך!!חחח אני מעריך את יהודה!ומעריץ אותו!ואל תדאגי תאמיני לא חסרים אנשים שאוהבים אותו...בגל זה הוא הגבר האולטימטיבי של ישראל רק לא כולם נינכנסים לפורומים וזה...

Shelleyy

New member
היי חופיתתת! זו שלי מהפורום השני..

אני מסכימה איתך, כיף לראות שיש עוד ילדים שאוהבים את יהודה ואף פעם לא ראינו אותם בפורום השני. אני מקווה שנעבור ביחד לפורום יותר מסודר. (תסכימו איתי שכאן לא הכי נוח) טוב אז שיהיה בהצלחה!

למעלה