../images/Emo41.gifחידון סח הרוב 16 מלאו לנער! ../images/Emo45.gif
סופשבוע טוב לכל החברים
אנחנו באמצע הסיבוב השלישי, עם המחזור ה-4 שלו, ה-16 בסה"כ. כולם מוזמנים להשתתף, כי זה ממש לא מעייף, אנחנו כאן בשביל הכיף, אז יאללה מספיק לחפף!
התוצאות יפורסמו בתחילת השבוע הקרוב, אז
בשם הצוות. מיד תבוא השאלה, אך כרגיל, הכללים תחילה
חידון "סח הרוב" כללי החידון: השאלה נשאלת בפורום כל יום שישי
, את התשובות יש לשלוח במסר בלבד
. כל פעם תישאל שאלה שעליה אין תשובה נכונה
או לא
, אלא בחירה כלשהי
. עליכם לענות תשובה שלדעתכם תהיה השכיחה ביותר בקרב התשובות שתתקבלנה. הניקוד ייקבע לפי מספר העונים את אותה תשובה. לדוגמה: אם שאלנו מה לדעתך השיר היפה ביותר באלבום ההופעה? והיו 10 חברים שענו "בואי הביתה" למשל, כל אחד מהם מקבל 10 נקודות. אם 5 חברים ענו "תני לי מקום" כל אחד מהם מקבל 5 נקודות וכן הלאה
עניין נוסף, אנחנו, קרייזי ואני בוחרים תשובות שלא יקבלו ניקוד כי אנו לא משתתפים
, אולם הבחירות שלנו משפיעות על הניקוד שלכם
. אם מישהו מכם ענה תשובה שקרייזי או אני ענינו בנוסף לניקוד שהוא מקבל על כל משתתף שענה את התשובה שלו, הניקוד שלו מוכפל
. במקרה שקרייזי למשל ענתה "בואי הביתה" אז הניקוד למי שבחר תשובה זו יהיה 10X2=20, ואם ג'יבה למשל ענה "תני לי מקום" הניקוד למי שבחר אותה תשובה יהיה 5X2=10. כאשר יהיה מצב שבו קרייזי וג'יבה ענו אותה תשובה משתתף שענה אותה תשובה גם הוא יקבל ניקוד משולש
את התשובות יש לשלוח אל קרייזי במשך השבוע עד לפרסום התשובות והניקוד ופרסום השאלה הבאה ביום שישי שלאחר מכן. הניקוד מצטבר משבוע לשבוע כאשר כל 6 שבועות יוכרז הזוכה ויקבל פרס
מקורי... אחר כך הנקודות מתאפסות והניקוד מצטבר מחדש. אנו מדגישים שוב שאת התשובות יש לשלוח במסר בלבד.
לא לפרסם אותן בפורום
כי החידון מאבד את העוקץ. תשובה שתפורסם בפורום לא תילקח בחשבון בניקוד, גם אם אותו חבר שלח אותה גם במסר, היא פשוט נפסלת
. אם נמלכתם בדעתכם ניתן לשלוח תשובה אחרת והיא תילקח בחשבון. זיכרו שאין כאן צורך לבחור תשובה נדירה או מקורית אלא דווקא להמר מהי התשובה שלדעתכם רוב החברים יבחרו, כלומר גם אם שואלים איזה שיר הכי יפה באלבום ההופעה, עליכם לחשוב מה הרוב יגיד, אתם צריכים לנחש מה "סח הרוב", ומכאן שם החידון.
והנאה לכולם, קרייזי וג'יבה
. והשאלה הזהה של השבוע, שאלה 16: איזה זמר לועזי היית רוצה שברי ישתף איתו פעולה? (אפשר גם לבחור זמרת או להקה) (לשאלות, בירורים, הערות והארות פנו אלינו בתיבת המסרים) המון אושר שמחה וגיל (ויומולדת שמח לברזיל 7.9) שבת שלום ומבורך
סופשבוע טוב לכל החברים