חדש
גלידה משמש טרי משמנת.

pirge

New member
../images/Emo41.gifחדש../images/Emo41.gif גלידה משמש טרי משמנת.

גלידת משמש טרי בשמנת חדש בהמלצה מקור: פירגה. לעונת המשמש הקצרה. מעודן וטעים מאד. אופן הכנה: להכניס למג'ימיקס 15 משמשים יפים ובשלים – חצויים --ללא גרעינים כמובן. ולהפעיל עד קבלת מחית. להעביר את התכולה למיקסר: להוסיף: 2 שמנות מתוקות שמנות כף וודקה 3 כפות סילאן אמיתי 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל גדושות כוס סוכר או כמות אחרת לטעם (אפשר לשים 15 מ"ל דיאטיפ נוזלי) לערבל לקרם. לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק (התבניות מתמלאות עד למעלה. להזהר לא לטעום,אחרת חבל"ז.לא יהיה מה להקפיא.
אפשר אחרי שעתיים להנות מגלידה מוסית עדינה.... או להשאיר לכמה שעות ולהנות מגלידה בטעם משמש. אפשר עם מנגו ואולי פירות אהובים אחרים. תהנו. בבקשה. ערב נפלא.
 

pirge

New member
טעמתי,יצא גדולללללל,אבל נזכרתי

שנירוש המליצה על יותר טעם ליקרי. כף אחת לא מספיק. אז באמת, הליקר התנדף כמעט לגמרי.ממליצה כרעיון של נירוש להוסיף עוד כף או שתיים. בבקשה.
 

yifatushc

New member
פירגוש, תודה על ההמלצה!../images/Emo39.gifושאלה

לגבי האלכוהול (שאני מאוד אוהבת את טעמו כשהוא עדין), מה גורם לו בעצם להתנדף? (בד"כ זה קורה באפיה, אך אני יודעת שלפעמים גם בהקפאה. מדוע?
). ושוב, תודה על ההמלצה, ותודה לנירוש על המתכון. יפעת
 

נירהמ1

New member
יפעתוש - המתכון של פירגה - לא שלי

רק הטיפ שלי. האלכוהול לא מתנדף בהקפאה. כשהגלידה קפואה טעמו פחות מורגש. אם מפשירים מרגישים את האלכוהול. האלכוהול הוא בשביל שהגלידה לא תקפא יותר מדי - הגלידה עשויה ידנית ולא במכונה, וכששמים פירות שמכילים הרבה מים הגלידה קופאת והופכת לקרח. האלכוהול לא קופא וכך גם גלידה שמכילה אלכוהול לא תקפא לדרגה לגמריי, וגם אם היא קופאת קצת, אפשר להפשיר כמה דקות והיא תהיה רכה יותר (בזכות האלכוהול).
 

נירהמ1

New member
פירגה - הליקר הוא לא רק לטעם אלא

גם כדי שהגלידה לא תקפא יותר מדי ותישאר רכה.
 

נירהמ1

New member
אופס - ועכשיו אני גם יודעת למה לא

הרגשת את הטעם של האלכוהול. שמת וודקה ולוודקה אין טעם. היא תפלה. היא טובה רק בכדי שהגלידה לא תקפא לגמריי. אם את רוצה גם טעם אז תשימי ליקר תפוזים, או ברנדי, ואם את מכינה מפירות יער, אפשר לשים שרי ברנדי.
 

pirge

New member
דווקא יש לי ליקר תפוזים,היה מוסיף

המון. בפעם הבאה. תודה נירוש.
 

נירהמ1

New member
נשמע טעים - תודה רבה../images/Emo140.gif

אני אוהבת גלידות של פירות.
 

pirge

New member
תודה על כל העצות הנפלאות נירוש,אני

מיד מיישמת. ברור עכשיו, רציתי טעם אלכוהולי בגלידה. אבל יצא טעים מאד גם כך.
בקר טוב
 

אילנית12

New member
פירגוש,נישמע טעים,אני גם

הכנתי אתמול גלידת פירות,יאמית אני צריכה לרשום מתכון מסודר.
 

pirge

New member
אילניתוש, כמה שיותר מתכונים יותר

טוב, עכשיו,עונת הפירות----- ותענוג לנצלם לכל מיני מאפים וקינוחים. מחכה למתכון שלך.
 
פירגוש מתכון בלי צילום???../images/Emo88.gif

הגלידה נשמעת טעימה מאוד. וגם... למה לא תפשירי מעט ותוסיפי אלכוהול? אחר כך תקפיאי שוב. ולנירוש את מורה לתפארת
אינציקלופדיה מהלכת
שוב פעם למדתי עוד משהו חדש ממך
 

pirge

New member
יהלומי, המצלמה אצל הילדים כמובן.אנ

אנחנו מתחלקים בה בינתיים, עד שתהיה עוד מצלמה. היום הכנתי עוגת גבינה קצת משונה.אז אם תעבור את הביקורת,אביא לכם מתכון.הכנתי גם מאפה אטריות, כמו פיצה עם פלפלים כבושים וזיתים שחורים ועוד כל מיני דברים.,נראה איך יגיבו. מתכונים כמובן, רק אחרי תגובות בני הבית. בינתיים, שימשיך להיות אחלה יום. חיבוקים.
 

pirge

New member
ולגבי תוספת אלכוהול, היום בדקתי

את הגלידה וכמו שנירוש אמרה, היא לא קפאה.אחרי מספר דקות היא נפלאה ורכה. והיא טעימה מאד, לא כדאי לחרבש ולהוסיף אלכוהול. בפעם הבאה..... תודה על העצה חמודה.
 
למעלה