למה למה שרשרו את זה?!
ש ש ק ד י י ה New member 19/10/02 #24 ../images/Emo13.gifשלוםםםםםםם- ברוכה הבאהההההההההה! וכולם להגיד לי שלום *שוב* I´m Backkkkkkk
ש ש ק ד י י ה New member 19/10/02 #26 נסכם את זה בשלוש מילים- פה לא הייתי. מה זה משנה עכשיו אני פה. MuHaHaHaHaHaHaHaHa
ר רותמיקה New member 19/10/02 #11 תיקון...../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif אני לא הצתרפתי היום אני כבר המווווווון זמן פה!! פשוט אני לא כותבת הרבה הודעות אני בעיקר קוראת . את ההודעה הראשונה שלי פה כתבתי משהו כמו לפני חודשיים.. אבל לקרוא הודעות אני קוראת כבר מעל שלושה חודשים ארבעה חודשים משהו כזה...
תיקון...../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif אני לא הצתרפתי היום אני כבר המווווווון זמן פה!! פשוט אני לא כותבת הרבה הודעות אני בעיקר קוראת . את ההודעה הראשונה שלי פה כתבתי משהו כמו לפני חודשיים.. אבל לקרוא הודעות אני קוראת כבר מעל שלושה חודשים ארבעה חודשים משהו כזה...
א אוצי שמוצי New member 19/10/02 #13 אני כאן כבר חודשיים וארבע ימים! בדקתי איזה שווה לי ( ) אא משעמם לי פכל אופן! נייס טו מיט יו
נ נערה בהפרעה 17 New member 19/10/02 #14 ברוכה הבאה תכף אני יחפש את ההודעה הראשונה שלי כאן ונראה ממתי אני מתנחלת פה......
ג גד הגדול New member 19/10/02 #15 כיף להיות האחרון ברשימה אז מה היה לנו כאן? שתי בצים אחד חלבה שוקולד ו.....
נ נערה בהפרעה 17 New member 19/10/02 #16 הנה ההודעה הראשונה שלי.... כבר בהתחלה הייתי נחמדה ושירשרתי.... אפילו לא פתחתי הודעה חדשה... וההודעה מה-18.8 שזה אומר שאני כאן כבר חודשיים ויום....
הנה ההודעה הראשונה שלי.... כבר בהתחלה הייתי נחמדה ושירשרתי.... אפילו לא פתחתי הודעה חדשה... וההודעה מה-18.8 שזה אומר שאני כאן כבר חודשיים ויום....
D dj_online New member 19/10/02 #17 המפ... טוב אני גר בערך 10 דקות ממך וסורי להגיד לך אבל יש כבר פורום מוניקה סקס
ר רותמיקה New member 19/10/02 #27 אני יודעת... ואני נורא רוצה לנהל אותו אבל זה שמנהל אותו אומר שהוא לא צריך עזרה... בקיצור הוא לא רוצה ... מה אני יכולה לעשות?
אני יודעת... ואני נורא רוצה לנהל אותו אבל זה שמנהל אותו אומר שהוא לא צריך עזרה... בקיצור הוא לא רוצה ... מה אני יכולה לעשות?
ל ליידי מרמלדה New member 19/10/02 #19 ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif בלופפ אני כאן מה9.10.. שזה אומר.. עשרה ימים? יה, חשבתי יותר!