חדשים

Angel Girl1

New member
תפסיקי לנסות לשחד אותי!

את יודעת מה?! הולך! את באה יום שישי... ואז אני יבוא למפגש.... אבל רק אם זה בטוח שאת באה!

עופרי, כשאין לך מה להגיד, תשתוק

באמת שהפילוסופיה שלך לא מעניינת אף אחד אנחנו מתנשקים כי אנחנו אוהבים אחד את השני
והנשיקות הן גם מעבר לתמונות, תפסיק לקנאות, זה יוכל לעזור לך... לא מעניין אותי ואת ליאור בגרוש מה אנשים מסכנים כמוך חושבים על התמונות שלנו זה כל כך שקוף שאתה מקנא, אז תפסיק, תמצא לך מישהי שתאהב אותה ותפסיק להציק

ooooooofri

New member
מעין...יש לי הפתעה בשבילך......

אני לא מקנא אני גם לא אוהב אותך את בכלל לא קרובה למי שאני מאוהב בה...קשה לך להבין את זה פשוט אנ´לא היחיד שאמר את זה לדעתי זה טיפשי אבל עזבו אני לא רוצה לפתוח ריב אז פשוט שתקי

ooooooofri

New member
מור חברים מתנשקים...

אבל לא מצטלמים תראו איזה מגניבים אנחנו אנחנו מתנשקים כולם לקנאות...אבל עזבי אין לי כוח לריב...תגידו אתן את המילה האחרונית בדרך הבוגרת שלכן ולי פשוט אין כוח לריב אז לא מגיב יותר... אה ומעכשיו אתן גם מגיבות לעצמכן כי הלכתי לחבר שלי.... בה ביי

Angel Girl1

New member
הם התנשקו... אני סתם היתי עם המצלמה

ביד... אז צילמתי... ואגב.. אתה מתבקש לענות לי על המסר... ואתה לא בריב עם אפחד... ובטח ובטח שלא איתי...

BlackRose

New member
מעין, ליאור../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אתם כלכך חמודים ביחד..

bili1

New member
וויייייייייייייייי

כיף לי! עפרי שמע, לא רוצה להיות אויב ש´ך ולעולם לא התכוונתי ומה שקרה, אני לא אחראי למה שקרה... אבל... זה לא פוזות או משהו, סתם תמונות! אל תעשו עניין... =ממממממממממ... ו... סהו סה...

ooooooofri

New member
סוף סוף מישו קצת בוגר!

תודה לאל! ליאור אני נשבע לך אני לא מקנא אני כבר מזמן לא מאוהב בה...אל תדאג..(לא שיש לך למה אבל עדיין)

bili1

New member
../images/Emo6.gif

טוף, יופי... בטח שלא צריכים לריב על זה ו... שנישאר ידידים טובים לעד! =\

רק תבין את הפואנטה (סורי, פגע אמר

לי בלי קללות) אנחנו לא מתנשקים בשביל הפוזה! זאת מור באה וצילמה אותנו ככה
אנחנו גם מתנשקים מאחורי כל התמונות האלה... ושימותו כל הקנאים

למעלה