חברים יקרים

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
../images/Emo41.gifחברים יקרים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חברים יקרים

לפתוח את היומנים (אביתר, אתה תפתח את הארכיון) ולרשום את התאריך הבא:
3/5/2004 בשעה 19:14 נפתח רשמית אתר פורום תחבורה ציבורית של תפוז.....
כולם מוזמנים
ברוכים הבאים

הארוע מופיע בלוח 82: לוח ארועים !

חברים יקרים

כולם מוזמנים
ברוכים הבאים
הרגע הכנסתי את הנתון לארכיון. תודה !

fireman

New member
../images/Emo45.gif כתבתי שם מאמר חדש

הרגע הכנסתי את הנתון לארכיון. תודה !
כתבתי שם מאמר חדש
תחת קטגוריית מודיעין.... מי שמתעניין בנושאי מעורבות בהפעלת האתר העלאת כתבות עדכונים וכו מוזמן לשרשר כאן שאלות אם יש....אני אשמח להשיב גם על גבי הפורום קישור לאתר מוכנס עכשיו לטאגליין ולעמוד קישורי הפורום בימים הקרובים יועלה קישור בראש העמוד באופן קבוע ע"י תפוז.

טוארג

New member
במאמר כתבת את הכינוי שלי עם טעות...

כתבתי שם מאמר חדש
תחת קטגוריית מודיעין.... מי שמתעניין בנושאי מעורבות בהפעלת האתר העלאת כתבות עדכונים וכו מוזמן לשרשר כאן שאלות אם יש....אני אשמח להשיב גם על גבי הפורום קישור לאתר מוכנס עכשיו לטאגליין ולעמוד קישורי הפורום בימים הקרובים יועלה קישור בראש העמוד באופן קבוע ע"י תפוז.
במאמר כתבת את הכינוי שלי עם טעות...
בסך הכל ממש אחלה אתר, כל הכבוד!
!

fireman

New member
התחלתי למנות מנהלי תוכן

חברים יקרים

כולם מוזמנים
ברוכים הבאים
התחלתי למנות מנהלי תוכן
קיבלתי פניה אחת היום ועוד מספר פניות בשבוע שעבר הגולשים ששלחו את הפניות יאושרו במערכת אלו שאושרו ידעו שאושרו כאשר יקבלו ממני מסר המסביר כיצד להפעיל את המערכת נכון להיום הקטגוריות הקיימות לכתבות תוכן באתר הן אוטובוסים, רכבות וכתבות מודיעין כלליות, נניח פתיחת קווים חדשים עדכוני תחבורה וכדומה במידה ותהיה דרישה\התעניינות ומעבר לכך, כותבים בנושאים נוספים כמו מטוסים, אוניות וכדומה נשמח לפתח קטגוריות נוספות גולשים נוספים המעוניינים להיות כתבים באתר מוזמנים לשלוח לי מסר לשם משתמש שלי, לא ל394

בהצלחה ומזל טוב../images/Emo45.gif

חברים יקרים

כולם מוזמנים
ברוכים הבאים
בהצלחה ומזל טוב

לצערי, המחשב שלי נפגע קשה מהוירוס האחרון שמשתולל ברשת(אני כותב הודעה זו ממחשב אחר), מקווה לפתור הבעיה בקרוב ולחזור לכתוב באופן פעיל...

ארזS

New member
אז מה ציקי, לא שמעת בקולי ?

בהצלחה ומזל טוב

לצערי, המחשב שלי נפגע קשה מהוירוס האחרון שמשתולל ברשת(אני כותב הודעה זו ממחשב אחר), מקווה לפתור הבעיה בקרוב ולחזור לכתוב באופן פעיל...
אסור להפעיל מחשב ללא פיירוול וללא אנטי וירוס עדכני. ודרך אגב, צרת רבים = נחמת עניים
גם אני כותב ממחשב אחר, אבל הסיבה היא לא וירוס אלא סתם צרה אחרת... מה שקרה אצלי זה שלוח האם במחשב שלי שבק חיים (כבר לפני 13 ימים) וזאת בעודו בתקופת האחריות. וכידוע לכולם, כאשר צריך לקבל שרות כשהמכשיר באחריות זה לוקח יותר זמן מאשר כשצריך לשלם עבור התיקון. ונוסיף לזה את העובדה שבשבוע שעבר לא היו הרבה ימי עבודה מלאים, אז סחבק סובל מזה...

היה לי את הסאסר, אבל

אסור להפעיל מחשב ללא פיירוול וללא אנטי וירוס עדכני. ודרך אגב, צרת רבים = נחמת עניים
גם אני כותב ממחשב אחר, אבל הסיבה היא לא וירוס אלא סתם צרה אחרת... מה שקרה אצלי זה שלוח האם במחשב שלי שבק חיים (כבר לפני 13 ימים) וזאת בעודו בתקופת האחריות. וכידוע לכולם, כאשר צריך לקבל שרות כשהמכשיר באחריות זה לוקח יותר זמן מאשר כשצריך לשלם עבור התיקון. ונוסיף לזה את העובדה שבשבוע שעבר לא היו הרבה ימי עבודה מלאים, אז סחבק סובל מזה...
היה לי את הסאסר, אבל
מ-012 עזרו לי להתגבר על זה והתקינו לי אנטי וירוס נוסף מעודכן לסאסר, עכשיו שמעתי ב-TV שיש 4 גרסאות, אמאל'ההההה אני מקווה שהאנטי וירוס הזה יעזור לי.

תורידי מיד את חבילת העדכונים של

היה לי את הסאסר, אבל
מ-012 עזרו לי להתגבר על זה והתקינו לי אנטי וירוס נוסף מעודכן לסאסר, עכשיו שמעתי ב-TV שיש 4 גרסאות, אמאל'ההההה אני מקווה שהאנטי וירוס הזה יעזור לי.
חלונות מאתר החברה. החבילה כוללת 5 עדכוני אבטחה שפורסמו כבר לפני שלושה שבועות. עשו לכם מנהג: כל בוקר דבר ראשון עדכונים של נורטון, מייקרוסופט ואופיס !!! רק אח"כ הפעילו את המחשב מחדש ורק אח"כ פתחו דואר. אני כבר הזהרתי בעבר: גם אם המחשב לא מבקש לפתוח מחדש, תפתחו מחדש בכל מקרה !!! הפרנסה של חברות האנטי-וירוס מבוססת גם על האי-פתיחה מחדש של המחשב !! הורדתם עדכון הכי פשוט לאנטי-וירוס ??? מיד לסגור ולפתוח את המחשב ! רק אח"כ צחצחו שיניים בבוקר !

צחקן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חלונות מאתר החברה. החבילה כוללת 5 עדכוני אבטחה שפורסמו כבר לפני שלושה שבועות. עשו לכם מנהג: כל בוקר דבר ראשון עדכונים של נורטון, מייקרוסופט ואופיס !!! רק אח"כ הפעילו את המחשב מחדש ורק אח"כ פתחו דואר. אני כבר הזהרתי בעבר: גם אם המחשב לא מבקש לפתוח מחדש, תפתחו מחדש בכל מקרה !!! הפרנסה של חברות האנטי-וירוס מבוססת גם על האי-פתיחה מחדש של המחשב !! הורדתם עדכון הכי פשוט לאנטי-וירוס ??? מיד לסגור ולפתוח את המחשב ! רק אח"כ צחצחו שיניים בבוקר !

ב"ה

וכל יום סריקת וירוסים !!!

וכל יום סריקת וירוסים !!!
כמו שאתם אוכלים, כל יום סורקים וירוסים ! הלכתם למכולת לשעה ? תשאירו סריקה בבית !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה