זקוקה להמלצה

../images/Emo41.gifזקוקה להמלצה../images/Emo41.gif

לאחר שהגעתי סופית למסקנה שאין לי סיכוי לקבל טיפול לבעיתי אצל הרופא שלי אני נאלצת לחפש רופא חדש והפעם רופא פרטי. למרות שקראתי את המלצותייכן אני לא מצליחה למצוא שם של רופא שמכיר בבעייתי שהיא לכאורה פשוטה אבל מסתבר שיש עליה ויכוח בקהילה הרפואית ודי ברור לי שבלי לפתור אותה אין לי סיכוי להכנס להריון. מכיון שאני לא מעוניינת לבזבז את זמני ואת כספי חשוב לי להגיע לרופא שבוודאות מכיר בבעיה שלי ומטפל בה והיא בעיה של שלב לוטאלי קצר. כמובן שחשוב לי בנוסף שהרופא יהיה מקצועי,בעל ראש פתוח,בן אדם וכל מה שלכולנו חשוב ברופא שלהן אבל בנוסף להכל שיכיר בבעיה שציינתי כי הרופא שלי פשוט מתכחש לקיומה למרות שברור לי לגמרי שהיא קיימת. אני ממש באפלה בעניין הזה ואשמח לכל עזרה והמלצה. בהזדמנות זו אני מנצל"שת לעצמי לשאלה קצרה-האם מישהי מכירה בעיה של ביוץ מזקיק לא גדול (כ-14 מ"מ)? האם בכלל יתכן מצב כזה? ממה הוא נובע ומה הטיפול בכך?

shirush29

New member
כרגיל ממליצה על בר-חוה ה ../images/Emo47.gif

אם את מחפשת מקצועיות וראש פתוח, הוא האיש שלך

תודה רבה על ההמלצה

חשוב לי לשמוע על רופא שבוודאות מכיר בבעיה של שלב לוטאלי קצר כי יש רופאים (גם מוכרים ומקצועיים) שנוטים להתעלם מהבעיה ולא לטפל בה. שאלה נוספת לגבי בר חוה (שעליו אכן שמעתי עד היום רק דברים טובים), האם הוא מקבל בעוד מקום חוץ מבמרפאה ברמת אביב? מסיבות שונות (לא מרחק,דוקא המיקום מאוד נוח לי) אני לא מעוניינת להגיע אליו למרפאה הזו.

TWEETY =^.^=

New member
אני רק יכולהל ספר לך,,,

שגם לי היה בהתחלה שלב לוטאלי קצר, וזה השתנה עם הטיפולים שכאמור הורסים כל חלקה טובה
או פחות במקרה הזה
רופאים אכן לא נוטים להתיחס לכך במיוחד, ובפרוטקול ארוך פשוט מתחילים מהיום ה-18-19 ולא ה-21. יכול להיות מצב של ביוץ מוקדם, אבל זה ביוץ לא תקין. בקשר להמלצה לרופא, אני לא יכולה לתת לך, כי א' אני לא מהאזור שלך וב' אני מטופלת בציבורי ולא בפרטי. שיהיה בהצלחה|

מנסה שוב

להמלצות נוספת ושאלה-האם ברקוביץ שקראתי שאף הוא מומלץ מקבל רק דרך קופ"ח או גם פרטי והיכן?

arthem

New member
ד"ר ויסמן ../images/Emo47.gif

עובד עם קופ"ח מכבי (לא יודעת לאיזו קופה את שיכת..)- מקבל בראשלצ במרכז בריאות האישה ובאשדוד, חו"מ יש לו מרפאה פרטית בת"א. מעבר לזה שהוא מקצועי, קשוב, לא מקובע בעליל, קפדן הוא איש מקסים- עדין, אכפתי, פתוח לשמוע, סובלני וסבלני, תמיד זמין ובקיצור- אם היו מתארים לי אותו לפני 5 שנים יש מצב שהייתי מתחתנת איתו (פשוט אחר כך פגשתי את בעלי...
) וברצינות- ממליצה בחום. באמת משהו מיוחד.

מצטרפת להמלצה על ד"ר ויסמן

אני ממליצה עליו בכל הזדמנות, כל מה שנכתב עליו - נכון

למעלה