השתתפות בצערה של שלי מנצל

LordNor

New member
../images/Emo41.gifהשתתפות בצערה של שלי מנצל../images/Emo41.gif

לשלי! אני משתתף בצערך ושולח תנחומים לכל משפחתך על פיטרתו הפתאומית של אביך. אין לי מילים בפי, כמה שאני נורא מצטער.. כולנו איתך וכן משפחתך ובוכים איתכם.. נותר לי להגיד: חזקי ואמצי (כמו שעידו ציטט). מרכין ראש לזכר אביך ז"ל. רפי אדלר

elishaip

New member
השתתפות בצער ויגון של שלי מנצל

לשלי האבלה! עיתוי המוות תמיד היה בלתי נשלט ע"י האדם וכי היה חלק מחיים ופטירתו של אביך ז"ל אכן קרתה בטרם עת אך משום מה כוח עליון החליט כך ומה שנותר וחשוב לזכור כי זיכרונו לברכה של אביך ימשיך ללוות אותך ולשמור עלייך בכל מקום אשר תפני ואביך היה רוצה שתרימי את ראשך ותהיי חזקה בחיים כאשת חיל! בטרם תרימי את ראשך בשל האבל הכבד, אנו מרכינים ראש לאות השתתפותינו בצערך ויגונך וגם בצער משפחתך כולה ומחזקים את ידיך כדי שיחזיקו תמיד בטעם החיים והתקווה. ממזדהי ביגונך: ממרים דרפנר ואלישי פורן

idogilad

New member
השתתפות בצערה של שלי מנצל

שלי מנצל, ממנהלות פורום "נוער ליקוי שמיעה" בתפוז. אני משתתף בצערך ושולח ניחומים הכנים על פטירת בטרם העת של אביך. פשוט, אין מילים בפי ללומר כמה שאני נורא מצטער. כולנו איתך, עם משפחתך, ובוכים איתכם. אוכל לומר רק : חזקי ואמצי ! כולנו, גולשי פורום, משתתפים בצערך. מרכין את ראשי עידו רושינק עמיתך מנהל פורום חירשים וכבדי שמיעה וואלה!

Catty

New member
מרכינה ראשי למשמע האסון של שלי מנצל

אין דבר נורא מלאבד יקיר, בן משפחה או מכר. עליך לזכור, שלי, כי עליך להמשיך לחיות את חייך, עד כמה שזה יהיה קשה בלי אביך. שינוח על משכבו בשלום וזכרונו לברכה.
מרימה כוסית יין לזכר קרובינו ובני משפחתינו שנפשם מצאה את השלווה. לזכר אביך, שלי, לזכר 2 סבתותי, רוֹזה (ורד) ושוּרה, ולזכר סבי שמיאנתי מלהכירו, יצחק. ולזכר דודי (בעלה של דודתי), ולזכר התינוק ששהה ברחמה של בת דודתי ולא זכה לחיים, ולזכר תינוק כזה גם של פיאונה, ולזכר 2 בנות מלחמת העולם השניה, בנות סבתי רוזה, שסבלו מרעב ומחולי ולא זכו לחיות - דודותי. שינוחו על משכבם בשלום וזכרונם לברכה. משתתפת בצערך, שלי.

brbrita

New member
לשלי מנצל

כואב לי כל כך לשמוע על זה צר לי ויש לי משהו קטן להגיד: אל תרימי ידיים ותמשיכי הלאה לזכר אביך לירן פולק

berckovic

New member
לשלי ..גם אני מששתף בצערך .. :(

לשלי ..... אני יודע שזה קשה לאבד אדם שהיה כל כך קרוב אלייך.. אהל אני יודע שהוא היה רוצה שתהיי חזקה בשבילו ותמשיכי בחיים אבל עד כה אני משתתף בצערך ובוכה איתך ... חזקי ואמצי... ברקו
berk
vic

השתתפות בצערה של שלי.

אני מצטער לשמוע, שאביך היקר נפטר
יהי זכרו ברוך, ואני בטוח שהוא ישגיח עליך מלמעלה...

Motti M 18

New member
משתתף בצער של שלי...

אני הייתי המום לשמוע על פטירתו של אביה של שלי... זה עצוב מאוד שמאבדים אדם כל כך קרוב... זה כל כך לא הוגן... נורא צר לי על אביך... שלי תהיי חזקה... לפחות בשבילך ובשבלנו... מוטי מ.

Summer Spirit

New member
וואו... אני בשוק...

רק עכשיו נכנסתי לפורום וקראתי את ההודעות שלכם... לשלי: אני משתתף בצערך

כולנו עצובים עמך ../images/Emo16.gif

אנחנו לא מכירים את אביך, אבל אני בטוח שהוא היה בן אדם טוב ואבא טוב.. משתתפים בצערך! יהי זכרו ברוך

saka

New member
שלי!

אנחנו משתתפים בצערך . תהיי חזקה! נמרוד וטל

Catty

New member
אגב...

מקווה שהכל בסדר שם אצלך כעת, שלי! אבל משהו מציק לי... איך הוא נפטר?

למעלה