השכרת אופנוע - איטליה

fungas

New member
../images/Emo41.gifהשכרת אופנוע - איטליה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo53.gif

ראשית, ברכות החלמה מהירה לכל מכריי הדואבים. הרשו לי, לראשונה, לנצל אל את הפורום הזה למטרה לה משמשים פורומים ברחבי הרשת: מישהו מכם יכול לעזור לי עם מידע על שכירת אופנוע באזור רומא? אני מדבר על: מחירים זמינות ציוד מגן במקום עשה ועל תעשה. המלצות על מקומות שנחשבו אמינים ואפילו לאן כדאי להגיע (בטווח של עד 200 ק"מ מרומא) שוקראן. FUNGAS.

MexMex

New member
עשה ואל תעשה....

עשה: - שכור את ההוסקוורנה החדש, ה SM400.... - ווילי בכל רמזור - השחזה בכל פיאצה - תאכל טוב... אל תעשה: - אל תתחיל עם איטלקיה, לפחות לא כאשר בעלה קרוב והאופנוע לא מונע... - אל תקנה נעליים ברומא - אל תשתה קיאנטי שלא קלאסיקו ריזרב בציר 1996... תהנה

Little Max

New member
אמממממממממ.....

אינטרנטנו גדול ורחב הוא. אם לא יהיה מי שיוכל לעזור לך, קפוץ למים הקרים ותתחיל לשוטט, כמו שסחבק עשה בזמנו. נסה להכנס לדפי זהב האיטלקים (קישור למטה), אסוף רשימת שמות פוטנציאלים, ותתחיל להרים טלפונים (מנסיון, טלפון קצר בהרבה ויעיל בהרבה מחיפוש בדפים באינטרנט, ובנוסף, ממקום אחד יוכלו להפנות אותך למקום אחר שאולי מתאים יותר לצרכיך). כמה מילות מפתח: השכרה = noleggio אופנוע = moto או motocicli (נדמה לי) אבל, אני כמעט בטוח שבעבר פורסמה בפורום זה תשובה לשאלות האלה, אז אולי בכל זאת יהיה מי שיוכל לעזור. האם הנסיעה היא למה שאני חושב שהיא? אגב, שלא יהיו לך ספקות זה עסק יקרררררררררררר (יחסית).
ראיתי היום XT500 סופרמוטרד, עם מידות גלגל דומות מאד לשלך, בצבעים משונים ועליו רוכב אדם עם קסדת דוהאן. מכיר? סטאז´ר שלך? מעתיקן שלך? אתה מעתיקן שלו
? Little Max, ירוק מקנאה

fungas

New member
תלוי למה אתה חושב שאני נוסע...

אם אתה חושב על הסיבה שבאמת לישמה אני נוסע, אז הנסיעה היא למה שאתה חושב שהיא...
אם התכוונת לקורס סופרמוטרד של פביו פאסולה, אז צדקת. תודה על הקישורים,..

hananz

New member
ובהמשך השכרת אופנוע תאילנד../images/Emo35.gif

אותם שאלות כמו איטליה רק בתאילנד

MexMex

New member
הרבה יותר קל....

הרבה יותר זול... הרבה יותר חם (ולח)... הרבה פחות כבישים טובים (מה זה הרבה פחות בכלל?)... והרבה פחות מבחר... זוהי תאילנד... אה, עוד משהו קטן, הרבה פחות נוסעים בצד ימין... אדיוס

למעלה