הריוניות שואלות

הורים בפעם הראשונה

זה הריון ראשון שלנו ואנחנו מתכוננים כבר ללידה אוטוטו, אני מנסה להיות פרקטית ומכינה רשימות: מה להביא לחדר לידה וליומיים שבאים בעקבותיו, מה להביא ליורש שלנו, מה להביא לשחרור בקיצור, אני די מבולבלת, ובטוח שישנם דברים שלא חשבתי עליהם, אז בעלות הנסיון שבינייכן, וגם אלו בעלות נסיון של אחרות, שיכולות לשאת עצות, אנא מכן שאו ותנו מניסיונכן, אימרו לי מה לקחת בשבילי, מה לקחת בשביל הקטנצ'יק (לקחת ערסל לשחרור? מישהי אמרה לי להשכיר..), איזה הוראות לתת לבן זוגי לגבי הכנת הבית ועוד ועוד

roni yooo

New member
שלום... אני -רק שאלה......

אני בהריון (שבוע 30) והתחלנו לבדוק עגלות ומצאה חן בעיני פג p3 פרמט. לפני כמה ימים פגשתי משהי עם פג ונציה והיא האירה את עיני לגבי שני דברים שמבחינתה הופכים את העגלה ללא מוצלחת: קודם כל מיקום מפסק הנעילה של הגלגלים נמוך וכאשר היא יורדת במדרגות (או עולה) הגלגלים ננעלים באופו קבוע וכתוצאה מכך היא נאלצת לסחוב את העגלה ולא לגלגל אותה במדרגות. דבר שני היא הראתה לי שכאשר התינוקת שוכבת (תינוקת בת 9 חודשים) רצועות הבטיחות בהן היא לא משתמשת ממוקמות גבוה והתינוקת שוכבת עם הראש על החיבור ביןניהן לבין העגלה עצמה וזה מפריע ומכאיב. לבלעות הפרמט - האם הבעיה קיימת גם בדגם הזה?

2hila2

New member
הי לכולם אוטוטו מצטרפת...../images/Emo13.gif

בעזרת השם, יהיה לי עוד מעט בן. אשמח לקבל חוות דעת/הכוונות/קישורים לשירשורים בנושא מוהל-כירורג שמגיע הביתה או שנמצא באיזור השפלה. תודה רבה לכולם!

יש כמה רשימות מאוד מוצלחות

בפורום "הריון ולידה". בגדול מאוד חשוב לא לשכוח תחתוני רשת,סבון/שמפו,מסרק,מברשת/משחת שיניים,כפכפים,בגדים נוחים (אם לא תרצי להיות בבגדים של בי"ח). חזיית הנקה,לדעתי,לא חובה.אני קניתי כמה ולא השתמשתי בהן.ממליצה דווקא על גופיות ספורט קצרות. בשביל הקטנצ'ק-בגדול רק בגדים.את הכל מקבלים במחלקה. זהו,זה מה שעולה לי בראש כרגע. לידה קלה ובהצלחה!

shapir1

New member
אין לי המלצות על מוהלים

(כי לא מלתי את בני), אבל מקשרת אותך למילון המוהלים של פורום 202 (שם תוכלי לבדוק את השמות שתקבלי).
אני מזהירה מראש שהסיפורים שם אינם טובים כל כך, אבל כך תוכלי לפחות לדעת ממי כדאי להתרחק. בנוסף, אם תעשי חיפוש מתקדם בפורום הזה תמצאי הרבה שרשורים בנושא, ובכלל, מזמינה אותך גם לפורום 202 לעיין בקישורים, יש שם הרבה מידע חיוני ומועיל גם לאלו שאינם מתכוונים לוותר על ברית המילה.

Dandush25

New member
ד"ר גקסון מרעננה - מוהל כירורג../images/Emo45.gif

אנחנו ביצענו את המילה אצלו במרפאה, אבל הוא גם מגיע לאולמות אירועים/בתים. בחור מקסים, ביצע טקס דתי כהילכתו, שיתף את כל בני המשפחה וביצע את המילה במקצוענות וללא כל סבל או כאב מצידו של גיא.

גם גיסתי וגיסי עשו אצלו-מ-ע-ו-ל-ה !!

אני ממליצה...הוא גם מאוד נחמד ומקצועי -לפי מה שא-נ-י ראיתי. באים אליו הביתה עם 10 אנשים בערך והסבל נחסך מהקטנים

עוד משהו שחשוב לבדוק

עגלות מסוג זה גם כשמתקפלות נשארות מאוד גדולות.תבדקו שהיא נכנסת בבגז' של הרכב שלכם

לא, זה לא אותו דגם.

הפרמט זה -זה שיש לו מן עריסה מבד ואחי זה פשוט הופכים את הגגון? אם כן אז עגלה שניראת מאוד נוחה והפג הנ"ל מתקפל כמו מטרייה וחסך המון מקום.

roni yooo

New member
זה בדיוק הענין.....

זה לא אותו דגם - השאלה היא האם הבעיות הללו קימות גם בפרמט או רק בונציה?

לא קיימות-הוונציה יותר מסורבלת.

ואם את לחוצה את יכולה לחכות לאחרי הלידה ולמדוד את הילד בעגלה...

ניאלה

New member
ממליצה על דר' עודד קסלר

מוהל, אורולוג ילדים וכירורג, אצלינו עשה עבודה מצויינת, והילד לא סבל אפילו לרגע לא בזמן הברית ולא אחריה בשום שלב. מצרפת קישור http://www.odedkessler.co.il/

עדי25182

New member
כמה דברים קטנים וחשובים

מגבונים- במאיר לפחות לא מביאים לאמא מגבונים להחתלה משחה לטוסיק - אצלי כבר ביום השני בבית חולים היה לה אדום בטוסיק ולא היה להם משחה אז כמובן שביקשתי ממהורים אבל לקח קצת זמן לא לשכוח לקנות חבילת טיטולים שתהיה בבית- לפעמים מרוב קניות גדולות שוכחים ואז צריך לשלוח את הבעל מהר לקנות טיטולים שהקטן עשה קקי אם את לא נגד מוצץ - אני בעד לנסות להרגיל למוצץ כבר מבית החולים - בהתחלה לא רוצים אבל כדאי לנסות מידי פעם (לטווח הארוך יותר קל להרגיע תינוק צורח עם מוצץ) אפשר לקחת ספרים , mp3 וכו - לי בכל אופן לאר יצא להשתמש בהם חבילות פדים לאחרי לידה (בבית החולים מספקים חבילה אחת של גדולות והשאר קצרות יותר ולי היה יותר נוח עם הגדולות) בכל אופן שיהיה המשך הריון קל וכמובן גם לידה קלה

עדי25182

New member
ולגבי הסלקל

אכן צריך סלקל לשחרור. אם אתם רוצים בכל מקרה לקנות סלקל לא צריך להשכיר ואפשר לשלוח את הבעל לקנות (אם לא קניתם קודם) אם אתם רוצים ישר לקנות כסא לרכב שמתאים מגיל 0) אפשר לשכור סלקל להוצאה מבית החולים.

../images/Emo24.gif נשיקות ותודות

אני יודעת על הרשימות הקיימות אבל אין כמו להתייעץ עם בעלת נסיון, מיליון תודות

tiger mom

New member
לא צריך סלקל לשחרור

לנו היה רק כסא. חייבים כסא או סלקל. יאמינו לך שיש לך באוטו (לא שמישהו שאל אותי). אנחנו הוצאנו עם עגלה עד האוטו. אל תשכחי שיש אנשים שגרים במרחק הליכה מבי"ח ומוציאים עם עגלה.

want a baby

New member
לא בטוחה לגבי הצורך...

כשאנחנו השתחררנו לא ביקשו לראות סלקל... לנו היה אבל היתה שם אמא שהוציאה את התינוק ללא סלקל כי היה לה כסא בטיחות ברכב. צריך באמת לבדוק זאת מול ביה"ח כדי לחסוך הוצאות מיותרות.

דווקא ילדתי במאיר ולנו כן הביאו

צריך לבקש בתינוקייה או מאחות שנמצאת במחלקה בשעות הבוקר ועוזרת לחתל/לרחוץ וכו'.

יכול להיות שנגמר או משהו כזה.

אנחנו ,לצערי,בילינו המון ב"מאיר". אבל,גם כשסהר היה מאושפז במחלקת ילדים נתנו לנו את ה"בייביפסטה". במחלקת התינוקות,מיון ילדים ומחלקת ילדים תמיד היו את הדברים האלה (טיטולים,מגבונים-לא תמיד,בייביפסטה,סימילאק-כבר מוכן)

למעלה