הפרק היומי

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

איזה רע אבא של פבלו!!!!
ואיזה טובה אמא של פבלו!!!
והוא עוד אמר לה שאחרי כל מה שהוא עשה למענה היא ככה עושה לו? אחרי כל מה שהוא עשה לה היא צריכה להחזיר לו והרבה יותר!!!!!!!!
איזה חמוד מנואל.....
איך הוא כל הזמן מגן על מיה.... איזה מרגש היה שלוחן, מריצה ולונה חזרו להיות חברות!
האבתי את הקטע הזה..... בא לי כבר שמיה ומנואל היו חברים!!!!! אבל למה רק בשנה הבאה
מסכנה מיה..... איך שהבלאס הזבל הזה תפס אותה חזק!!
דיי מריצה ופבלו כזה זוג יפה!!! אבל זה ברור שהיא תגיד שעם סימון יותר כיף לה....
כמו תמיד...
טוב אין לי כוח יותר........... פרק משגע

באמת פרק יפה..../images/Emo156.gif

לא יודעת למה מומיה
ונכון שהם עשו "מחר במורדים" אז שמיה אמרה כל הזמן הזה חשבתי עליך והיא בכתה אז הם כאילו רצו שנחשוב שבלאס הזבל אנס אותה.... או שרק אני הבנתי את זה ככה?

patito ƒeo

New member
חוצפה ../images/Emo46.gif../images/Emo107.gif

אני פתחתי ראשונהההה
נו, מילאא.. [[
]] טוב, טוב.. אני נרגעת.. אבל!!!(!) זו הייתה ה"פתיחה" [
] הראשונה שלי

telenovela

New member
יש לי שאלה חשובה וקשורה לסיום העונה

אחרי העונה ה-1 בפוקס קידס מה יקרה? יש עונה ראשונה או שניה?

patito ƒeo

New member
ראשונהה ../images/Emo46.gif../images/Emo107.gif

פוקס קידס מאוד חכמים, עכשיו כולם יעברו לערוץ 10. רק.. בערוץ 10 ישדרו ת'עונה ה-2, כן?
*hope so*

telenovela

New member
אבל טלי אמרה לי שעד ה-1 בספטמבר ישו

דר העונה ה-1 ואז ה-2! וביום רביעי אין המורידם יש את הספיישל של מאחורי הקלעים (שכבר היה) וגם ביום חמישי אין המורדים! יש ליזי מקגוויר

../images/Emo58.gif

איך התעצבנתי על פבלוווווווו כמה אימא שלו עזרה לו ומהנייאק בעונה השנייה יעיד נגדה ויציג אותה כמשוגעת

MeLaaa

New member
אני לא מאמינה!!!!

התיישבתי לראות המורדים אחרי יום מעייף לאלללללה, ואחרי 20 דקות נרדמתי... בחיים לא קרה לי!!!!!!!! מישהו מוכן לספר לי בטובו מה קרה אחרי שסוניה אמרה להם שהם יכולים עדיין להיות להקה...? פליזיייי? :) תודה מראש!!!

S h a r o n04

New member
נכון גיתית ! ../images/Emo58.gif

אבל מצד שני אפשר גם להבין אותו, כי הוא כל כך נקשר אליה וכשהוא הבין שהיא "נטשה" אותו, הוא לקח את זה מאד קשה והגיב בצורה כזאת.. (ביחד עם ההשפעה הרעה של סרחיו). מה שאני לא מבינה זה איך עכשיו הוא משתף פעולה עם אבא שלו ומגן עליו כל כך, אחרי שאבא שלו היה כל כך מניאק והיכה והשפיל אותו בלי הפסקה..

«aMiLa©»

New member
גיתית../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

הוא עושה את זה כי הוא לא יודע את הסיבה האמיתית שהיא עזבה והוא לא יודע שאבא שלו לא אמר לו כשהיא התקשרה לא
אבל זה עדיין מעצבןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo42.gif../images/Emo117.gif../images/Emo58.gifזה בדיוק מה שחשבתי

איך בן אדם יכול להיות כזה מנייאק

../images/Emo58.gif

צודקות אבל עדיין גם אם הוא לא יודע היא עשתה כל כך הרבה דברים בשבילו לעומת אבא שלו והוא בחר בו דיי הוא נהיה בוסטמנטה גוניור סופית צריך שמריצה תשנה אותו אבל לא חייבים לראות את מיה ומנואל מתמזמזים בכל חור מתי זה יגמר? ויתחילו עם מריצה ופבלו (מה קשור לאימא שלו לא יודעת אבל הייתי חייבת להוציא את זה)

«aMiLa©»

New member
נכון כולם אוהבים יותר את מריצה ופבל

ופבלו ותוקעים את מיה ומנואל בכל חורררררר בקושי מתייחסים למריצה ופבלו..

../images/Emo42.gif../images/Emo117.gif עדי אני בדיוק הפך 8 -*

אני שונאת את פבלו ומריצה ביחד
(סיימון כוסון יותר עדיף
) ואוהבת את מיה ומנואל

S h a r o n04

New member
אמממ.. ../images/Emo58.gif

לפחות משהו אחד מעודד - המיזמוזים של מיה ומנואל מסתיימים סוף סוף בשבוע הבא!
ועוד מצפה לנו ריב גדול שלהם מלווה בצעקות (על פי התקצירים)
איך התגעגעתי לזה !
ופבלו יגלה במוקדם או במאוחר שאבא שלו עבד עליו בקשר לאמא שלו - אני רק מקווה שזה יהיה במוקדם ולא במאוחר

למעלה