העונה החדשה-פרק 41

°°karina°°

New member
../images/Emo41.gifהעונה החדשה-פרק 41../images/Emo41.gif

*|תיזכורת
**בחדר של פבלו והחבורה** (פבלו אירגן ת'מזוודה שלו למחרת וסרחיו ניכנס) סרחיו:"הולה פבלו" פבלו:"מה אתה עושה כאן?" סרחיו:"באתי להגיד לך שעברתי לגור בבית של מורה"
פרק 41
פבלו:"את צוחקת נכון?" מורה:"לא...פבלו אבא שלך השתנה מאוד והחלטנו לנסות שוב" סרחיו:"זה גם למענך..." פבלו:"ממתי אתה עושה דברים למעני!?" סרחיו:"אתה צודק...עשיתי דברים נוראיים..לא התנהגתי כמו אבא" פבלו:"התנהגת כמו זבל!" מורה:"פבלו.." פבלו:"מה פבלו? מה?? את עוד מגנה עליו אחרי מה שהוא עשה לנו?" סרחיו:"פבלו..אני רוצה להשתנות אני רוצה לחזור להיות האבא שהערצת" פבלו:"כמה חבל! זה לעולם לא יקרה!" סרחיו:"למה אתה לא נותן לי הזדמנויות" פבלו:"כי אני כבר לא סומך עלייך! אני שונא אותך!" מורה:"פבלו! הוא עדו אבא שלך" (פבלו שתק) סרחיו:"אני מצטער! אתה לא יודע עד כמה...כל הזמן שהייתי בכלא רק הבנתי עד כמה מטומטם הייתי"(הוא כמעט בכה) מורה:"טוב..אנחנו נדבר על זה אחרי הטיול..אני לא רוצה להרוס לך אותו" פבלו:"בסדר..נדבר אחרי הטיול" מורה:"באנו גם בישביל להפרד ממך מראש כי מחר אתם הולכים מוקדם ולא נספיק להפרד ממך...צ'או מי אמור תשמור עלייך ותהנה" (היא נתנה לו נשיקה) סרחיו:"צ'או פבלו" **בחדר של מיה,ויקו,פילאר,פלי** (סוניה ופרנקו ניכנסו לחדר) סוניה:"הולה מי אמור" מיה:"הולה!!" פרנקו:"באנו להגיד לך ולמריצה משו" מיה:"קה?" (מריצה ניכנסה):"הנה אני! מה רציתם לומר?" סוניה:"בואנו..כמו שאתן ידועות אני ופרנקו נוסעים לירח דבש מחר!" מיה:"זה מחר?" סוניה:"סי...ולא יצא לנו זמן להפרד..." פרנקו:"אז תשמרו על עצמיכן ואל תעשו שטויות" מיה:"למה אתה תמיד מניח שאנחנו עושות שטויות" פרנקו:"כי אתן תמיד עושות שטויות..בעיקר מריציטה" מריצה:"בואנו אם אתה לא מרוצה תחפש בת אחרת" סוניה:"איי מריציטה...איך את מדברת!? אנחנו סומכים עליכם..! אבל תשמרו על עצמכן ונסיעה נעימה" מריצה:"או לא עכשיו הקטע הכי נוראי" (הם מחבקים אותן) פרנקו:"מיה...נשמה..כמה מזוודות?!" מריצה:"היא חושבת שהיא הולכת לטיול של שנה!" **צוחקים** מיה:"כן כן תצחקו..אבל רק שתדעו שזה חשוב לדפוק הופעה!" מריצה:"כן...טוב אני אלך לא ארזתי" **בחדר של מנו,פרן,מרקוס ודייגו** (פרנקו ניכנס):"הולה מנואל" מנו:"הולה...מה מעשיך פה?" פרנקו:"מחר אני נוסע עם סוניה לירח דבש..ואני רוצה שבזמן שאנחנו נהיה בירח דבש...תדאג למיה כן? אני סומך עלייך" מנו:"כן אל תידאג!! אני אשמור עליה" פרנקו:"גראסיאס תהנוו נסיעה טובה" מנו:"צ'או" **בלילה** (פבלו זז מצד לצד ולא הצליח להרדם..כך גם מריצה..הם לא הבינו בדיוק למה זה בגלל הגעגועים לאחד השני או מהתרגשות לטיול...פבלו לקח דף והתחיל לכתוב את השיר מניינה אברה-מחר תהיה.בתקווה שמחר יהיה לו אהבה חדשה שתשכיח ממנו את מריצה) **למחרת בבוקר,כולם היו צריכים לצאת לחצר לחכות עם המזוודות...מריצה ופבלו התקשו לישון בלילה לא התעצלו לקום בבוקר והם התעצבנו לראות את אחד השניה ראשונים על בוקר** מריצה:"אוף היית חייב לבוא מוקדם?" פבלו:"יש לך בעיה כלשהיא?" מריצה:"לי לא...אבל לך יש בעיה! בשכל" פבלו:"טוב אין לי כוח לסבול אותך תינוקת" מריצה:"תינוקת?! מי שמדבר! אתה יודע מה? אני לא מבינה בכלל מה אני מתייחסת אתה הרי אוויר בישבילי" (הוא ממש התקרב אלי):"אם הייתי אוויר בישבילך לא היית מתייחסת אליי ככה" **מריצה לא עמדה בפיתוי ויכלה לנשק אותו אבל היא עצרה את עצמה**:"אני מתייחסת אלייך ככה כי אני לא סובלת אותך" **הם שמעו את חבריהם לכיתה יוצאים החוצה** פבלו:"קחי! (הוא הושיט לה דף..זה היה השיר שהוא כתב בלילה)אולי את תביני שאת כבר לא מעניינת אותי ואני ממשיך הלאה" סנטיאגו:"טוב כולם נימצאים?! אני מקריא שמות ואת מי שאני מקריא הוא ניכנס לאוטובוס" לוחי:"איפה היית? כשקמנו לא היית?" מריצה:"אההה כי גם ככה לא ישנתי כל הלילה אז קמתי מוקדם" לוחי:"למה התקשת לישון?" מריצה:"מזה משנה עכשיו...את יושבת לידי?" **באוטובוס-בזמן הנסיעה** (מריצה ישבה לפני פבלו) (מריצה קראה ת'שיר שפבלו כתב והבינה שהיא איבדה את פבלו) פבלו:"צ'ה תומס"(הוא לחש) תומס:"אה..?"(חצי רדום) פבלו:"תבדוק אם מריצה קוראת את השיר" תומס:"תבדוק אתה!" פבלו:"נו תבדוק אתה..." (תומס לא מגיב) פבלו:"תומי?" (פבלו התרומם וראה את מריצה רדומה עם הדף על הברכיים) **בזמן הנסיעה נישמעה בום** (כולם התעוררו) פר:"קה פאסו?!?!"

°°karina°°

New member
../images/Emo41.gifפרק 42../images/Emo41.gif

תיזכורת
: **בזמן הנסיעה נישמעה בום** (כולם התעוררו) פר:"קה פאסו?!?!"
פרק 42
סנטיאגו:"קה פאסו?"(הוא פנה לנהג) הנהג:"אני ארד לבדוק" **בינתיים אצל מריצה לוחי** לוחי:"אני הולכת שניה לראות את מרקוס" (מריצה הסתכלה על הדף כמה דקות וזרקה אותו מהחלון) פבלו:"מה קרה!? לא אהבת את השיר?"(הוא התיישב לידה ואמר בציניות) (מריצה באה לענות לו אבל סניטאגו עצר אותה):"חבר'ה יש בעיה עם הגלגל של האוטו...הנהג מסדר את זה...אם אתם רוצים ממול יש קיוסק תשבו שמה עד שיסתדר...יש לנו עוד זמן השעה רק 8 בבוקר.התקשרתי לפדריקו הוא יבוא לפה הוא יהיה איתנו" כולם:"לאאא למה?" סנטיאגו:"כי אני צריך עוד מישו שיעזור לי אתם הרבה ואני רק אחד" גידו:"יופי הטיול נהרס" סנטיאגו:"אני מבטיח לכם כשנגיע למלון אני אחזיר את פדריקו לביצפר" כולם:"יששששששש" סנטיאגו:"אל תתרחקו!!!!" **כולם יורדים מהאוטובוס לעבר הקיוסק** (לוחי,לאו,מרקוס,גידו,תומס ופילאר מתיישבים) לוחי:"לאו...איפה מריצה?" לאו:"לא ידועת..אני אלך לקרוא לה" לוחי:"לא עזבי בטח היא עם פבלו"((להזכירכם לוחי לא יודעת מה קרה בין מריצה ופבלו)) **מריצה יורדת מהאוטובוס ואחריה פבלו** פבלו:"אני אלך להרים את השיר היפה שכתבתי" מריצה:"כן,רואים שאתה אוהב להרים זבל" פבלו:"מה קרה? מפריע לך שאת כבר לא מעניינת אותי? או שבאמת השיר לא יפה?" **הוא התקרב אליה** (פקו התקרב):"מריצה..." פבלו:"או...הנה הפילגש בא להפריע כמו תמיד" (פקו לא התייחס למה שפבלו אמר):"רוצה שנלך לקיוסק?" מריצה:"כן..." (הם הלכו לקיוסק ופבלו נישאר לבד...הוא הרים את הדף וקרע אותו) **מריצה ופקו התקרבו לאיפה שגידו,לאו,לוחי,תומס ופילאר היו** פקו:"הולה..." תומס:"מריצה..איפה פבלו?" מריצה:"מאיפה לי? מה אני המטפלת שלו?" **אצל סנטיאגו** הנהג:"סידרתי אפשר להמשיך לנסוע" סנטיאגו:"פדריקו תודה שבאת" פדריקו:"זה בסדר" סנטיאגו:"לך תקרא להם לחזור לאוטובוס" **בקיוסק עם מיה,מנו פרן ופר** מיה:"אייי שוב פעם בגלפגוס זה ממשש חלום" מנו:"סיי מי אמור" (פר ופרן התסכלו על אחד השני) מיה:"נכון שאנחנו נבקר באי?" מנו:"כן נבקש מסנטיאגו" פר:"ניראה לכם בכלל שהוא ירשה?" מיה:"למה לא??? סנטיאגו אחלה הוא ירשה" **פבלו התקרב והתיישב ליד החבר'ה** פבלו:"מה קורה?" מריצה:"הכל היה טוב עד שהופעת" (פקו התחיל לצחוק ופבלו התסכל עליה והתיישב) תומס:"איפה היית?" פבלו:"סתם באיזור" **ליד האוטובוס התקרב אוטו** (פקו קלט את האוטו וחייך) (ורו יצאה מאוטו והתקרבה אל סנטיאגו שהיה ליד האוטובוס) ורו:"הולה....אתה המדריך של הכיתה של פבלו בוסטמנטה?" סנטיאגו:"כן מי את?" ורו:"אני ידידה שלו...אתה יודע במקרה איפה הוא?" סנטיאגו:"כן..הוא בקיוסק...אתה רואה איפה שכל החבר'ה שמה יושבים?" ורו:"כן.." סנטיאגו:"אז שמה.." ורו:"תודה..." **ורו התקרבה לעבר החבר'ה** (מריצה קלטה אותה):"מה את עושה כאן?!" ורו:"שמעתי שגם אתם נוסעים לגאצ'ה הוטל" מריצה:"ממש צירוף מקרים!" ורו:"אתם יודעים איפה פבלו?" תומס:"אממ הוא הלך לקיוסק השני לקנות שתיה" ורו:"אוקה תודה" (מריצה עשתה פרצוף קנאי) **בקיוסק** ורו:"הולה" פבלו:"ורוניקה...מה את עשוה כאן?" ורו:"שמעתי שאתם גם נוסעים לגאצ'ה הוטל וזה ורו" פבלו:"ורו..מה גם את נוסעת?" ורו:"כן..." פבלו:"איך באת?" ורו:"עם האוטו שלי" פבלו:"יש לך אוטו?" ורו:"כן..." פבלו:"מגניב רוצה?"(הוא הציע לה שתיה) (פדריקו התקרב אליהם):"בוסטמנטה...בוא עולים לאוטובוס" **ליד האוטובוס כולם כבר עלו** ורו:"טוב ניתראה כבר שמה" פבלו:"אוקה.."(הוא בא לעלות) ורו:"פבלו.." פבלו:"קה?" ורו:"רוצה לבוא איתי במכונית??"

כרגיל....

הסיפור מהמםםםםםםםםםםםםםם אוףףף תחזירי כבר בין מריצה לפבלו ותעיפי את "ורו" ואת "פקו" מפההה.... חחחחחחחחח המושלמים צריכים להיות יחד!!!! בקיצור.... מחכה כמו תמיד לפרק הבאאא.....

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif דייי למה קארין? למה? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אני באבל או איך שלא כותבים את זה...
מריצה ופבלווווווווו דיייי לא רוצה קארין!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכאות מחאה אני לא יכתוב תגובה היום!
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נראה לך שהייתי מסתדרת בלי לכתוב?
אבל שתדעי שאני עדיין עצובה!
אבל בכל זאת תגובה!
קארין זה מדהים!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי שהם נוסעים אבל תעיפי את ורו ופקו מהסיפור כבר שפקו יתאבד ושורו תלך לעיבוד במטוס...
חח לא יודעת נו שיהיה כבר בבקשה שיעופו!
מה סה להפריע ככה למושלמים שלי?
אה? אה?
אבל ממש מדהים! יווו איה יופי אני כבר לא יכולה לחכות לרגע שהם יגיעו... וואי מה עוד אני יכתוב לך? שזה מ-ה-מ-ם! זה סיפור מדהים ואני מדמיינת הכל! מחכה למחר! אבל על תשכחי שאני עדיין באבל!!!!!!
לאב יו!

../images/Emo9.gif איסה יופי! ../images/Emo9.gif

גאד את קולטת מחר אני צריכה לקום ב-6 וגם מחרותיים ומחר אני עושה בייבי סיטר עד 12 בלילה ואז עד שאני יחזור וזה ואני יקום בערך ככה
דיייי לא רוצה! ועכשיו אני צריכה לעוף אבל אני לא רוצה! אז אני לא עפה! חיחייחיחיחיחיחיחיחיחי
{איזה כיף זה לכתוב את זה} קארין ביי דה וואי בת כמה את מותק? מוכשרייה קטנה/ גדולה
בקרוב נדע...

../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif נמ נמ ../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

את גדולה ממני במעט הרבה חחחח אני מכחישה! אני בת 13 וחודשיים בערך נולדתי ב31.7.91 יווווו את לא יודעת מה קרה לי!! את רואה חברים? אם כן אז נכון יש את הפרק שפיבי שרה לילדים בגן כזה והם קוראים לה האישה שמספרת את האמת או משהו כזה... קיצר אז נדבק לי השיק סומ טיימס מן לייק ווימן (נשים חח) סום טיימס מן לייק מן זן זי אר ביי סיקטואל אנד סומ ג'סאט סיי ט'יי קידינג טאם סאלף.. חחח זה שיר קורע... קיצר אם את לא רואה אז עכשיו את יודעת על הפרק הזה... חחחחח

°°karina°°

New member
חחח אני רואה חברים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

וזה היה קורעעעעעעעעעע
ראית את זה בפיב נכון?

יאפ!!!! ו..... חדשות מסעירות!!!!

אני חולה על חבריםםםם
איזו קרועה פיבי חחח חולה על השירים שלה... אבל אין לי מושג מה פתאום קפץ לי השיר... הפרק לא היה בזמן האחרון... ולחדשות המסעירות!!!! ההורים שלי נאלצו לוותר לי להשאר ערה כי היום מחליפים שעון!!!! אז יעני עכשיו לא 9 וחי אלא 8 וחצי!!!!!!!!!!!!! יווווווו חגיגות! שמפניה! זיקוקים! איזה אושר לי!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif לאאאא ברוגזזזזזז../images/Emo31.gif

פרק מהמם
שישלימו כבר!! ותעשי שהאוטובוס יעלה בטעות על ורו

°°karina°°

New member
חחחחחח אהבתי,מקוריי../images/Emo70.gif

אבל אני לא יכולה גם אם הייתי רוצה כי הפרקים מוכנים

למעלה