°°karina°°
New member
../images/Emo41.gifהעונה החדשה-פרק 41../images/Emo41.gif
*|תיזכורת
**בחדר של פבלו והחבורה** (פבלו אירגן ת'מזוודה שלו למחרת וסרחיו ניכנס) סרחיו:"הולה פבלו" פבלו:"מה אתה עושה כאן?" סרחיו:"באתי להגיד לך שעברתי לגור בבית של מורה"
פרק 41
פבלו:"את צוחקת נכון?" מורה:"לא...פבלו אבא שלך השתנה מאוד והחלטנו לנסות שוב" סרחיו:"זה גם למענך..." פבלו:"ממתי אתה עושה דברים למעני!?" סרחיו:"אתה צודק...עשיתי דברים נוראיים..לא התנהגתי כמו אבא" פבלו:"התנהגת כמו זבל!" מורה:"פבלו.." פבלו:"מה פבלו? מה?? את עוד מגנה עליו אחרי מה שהוא עשה לנו?" סרחיו:"פבלו..אני רוצה להשתנות אני רוצה לחזור להיות האבא שהערצת" פבלו:"כמה חבל! זה לעולם לא יקרה!" סרחיו:"למה אתה לא נותן לי הזדמנויות" פבלו:"כי אני כבר לא סומך עלייך! אני שונא אותך!" מורה:"פבלו! הוא עדו אבא שלך" (פבלו שתק) סרחיו:"אני מצטער! אתה לא יודע עד כמה...כל הזמן שהייתי בכלא רק הבנתי עד כמה מטומטם הייתי"(הוא כמעט בכה) מורה:"טוב..אנחנו נדבר על זה אחרי הטיול..אני לא רוצה להרוס לך אותו" פבלו:"בסדר..נדבר אחרי הטיול" מורה:"באנו גם בישביל להפרד ממך מראש כי מחר אתם הולכים מוקדם ולא נספיק להפרד ממך...צ'או מי אמור תשמור עלייך ותהנה" (היא נתנה לו נשיקה) סרחיו:"צ'או פבלו" **בחדר של מיה,ויקו,פילאר,פלי** (סוניה ופרנקו ניכנסו לחדר) סוניה:"הולה מי אמור" מיה:"הולה!!" פרנקו:"באנו להגיד לך ולמריצה משו" מיה:"קה?" (מריצה ניכנסה):"הנה אני! מה רציתם לומר?" סוניה:"בואנו..כמו שאתן ידועות אני ופרנקו נוסעים לירח דבש מחר!" מיה:"זה מחר?" סוניה:"סי...ולא יצא לנו זמן להפרד..." פרנקו:"אז תשמרו על עצמיכן ואל תעשו שטויות" מיה:"למה אתה תמיד מניח שאנחנו עושות שטויות" פרנקו:"כי אתן תמיד עושות שטויות..בעיקר מריציטה" מריצה:"בואנו אם אתה לא מרוצה תחפש בת אחרת" סוניה:"איי מריציטה...איך את מדברת!? אנחנו סומכים עליכם..! אבל תשמרו על עצמכן ונסיעה נעימה" מריצה:"או לא עכשיו הקטע הכי נוראי" (הם מחבקים אותן) פרנקו:"מיה...נשמה..כמה מזוודות?!" מריצה:"היא חושבת שהיא הולכת לטיול של שנה!" **צוחקים** מיה:"כן כן תצחקו..אבל רק שתדעו שזה חשוב לדפוק הופעה!" מריצה:"כן...טוב אני אלך לא ארזתי" **בחדר של מנו,פרן,מרקוס ודייגו** (פרנקו ניכנס):"הולה מנואל" מנו:"הולה...מה מעשיך פה?" פרנקו:"מחר אני נוסע עם סוניה לירח דבש..ואני רוצה שבזמן שאנחנו נהיה בירח דבש...תדאג למיה כן? אני סומך עלייך" מנו:"כן אל תידאג!! אני אשמור עליה" פרנקו:"גראסיאס תהנוו נסיעה טובה" מנו:"צ'או" **בלילה** (פבלו זז מצד לצד ולא הצליח להרדם..כך גם מריצה..הם לא הבינו בדיוק למה זה בגלל הגעגועים לאחד השני או מהתרגשות לטיול...פבלו לקח דף והתחיל לכתוב את השיר מניינה אברה-מחר תהיה.בתקווה שמחר יהיה לו אהבה חדשה שתשכיח ממנו את מריצה) **למחרת בבוקר,כולם היו צריכים לצאת לחצר לחכות עם המזוודות...מריצה ופבלו התקשו לישון בלילה לא התעצלו לקום בבוקר והם התעצבנו לראות את אחד השניה ראשונים על בוקר** מריצה:"אוף היית חייב לבוא מוקדם?" פבלו:"יש לך בעיה כלשהיא?" מריצה:"לי לא...אבל לך יש בעיה! בשכל" פבלו:"טוב אין לי כוח לסבול אותך תינוקת" מריצה:"תינוקת?! מי שמדבר! אתה יודע מה? אני לא מבינה בכלל מה אני מתייחסת אתה הרי אוויר בישבילי" (הוא ממש התקרב אלי):"אם הייתי אוויר בישבילך לא היית מתייחסת אליי ככה" **מריצה לא עמדה בפיתוי ויכלה לנשק אותו אבל היא עצרה את עצמה**:"אני מתייחסת אלייך ככה כי אני לא סובלת אותך" **הם שמעו את חבריהם לכיתה יוצאים החוצה** פבלו:"קחי! (הוא הושיט לה דף..זה היה השיר שהוא כתב בלילה)אולי את תביני שאת כבר לא מעניינת אותי ואני ממשיך הלאה" סנטיאגו:"טוב כולם נימצאים?! אני מקריא שמות ואת מי שאני מקריא הוא ניכנס לאוטובוס" לוחי:"איפה היית? כשקמנו לא היית?" מריצה:"אההה כי גם ככה לא ישנתי כל הלילה אז קמתי מוקדם" לוחי:"למה התקשת לישון?" מריצה:"מזה משנה עכשיו...את יושבת לידי?" **באוטובוס-בזמן הנסיעה** (מריצה ישבה לפני פבלו) (מריצה קראה ת'שיר שפבלו כתב והבינה שהיא איבדה את פבלו) פבלו:"צ'ה תומס"(הוא לחש) תומס:"אה..?"(חצי רדום) פבלו:"תבדוק אם מריצה קוראת את השיר" תומס:"תבדוק אתה!" פבלו:"נו תבדוק אתה..." (תומס לא מגיב) פבלו:"תומי?" (פבלו התרומם וראה את מריצה רדומה עם הדף על הברכיים) **בזמן הנסיעה נישמעה בום** (כולם התעוררו) פר:"קה פאסו?!?!"
*|תיזכורת