הסולו של עדי- סוף לסיפור
Y yoooni New member 16/8/04 #5 עדי, מה עם לחייך קצת ../images/Emo35.gif השיר הזה גם ככה מפחיד, לאנשים יהייו סיוטים. אבל שיר יפה.
Y yoooni New member 16/8/04 #8 זה מזכיר לי את ההצגה "הוגו" והיא כמו המכשפה ששרה "אני אוהבת דברים שמפחידים ילדים"
A adul New member 16/8/04 #44 התאהבתי בעדי היא שרה את השיר טוב מאוד. הרבה דרמה יש בשיר הזה והיא לא אמורה לחייך בו
ק קראת לי אסתר New member 16/8/04 #15 לא משהו בכלל.... ומה זה המבט הרציני הזה בסוף השיר?????? מה קרה? מישהו מת??
G gargamich New member 16/8/04 #11 היא כועסת על משהו? ../images/Emo12.gif ../images/Emo94.gif היא נראית ככה... חחח אבל ברצינות- יפה מאד יחסית למעמד (היא נראית מבועתת ), היא נתנה ביצוע טוב...
היא כועסת על משהו? ../images/Emo12.gif ../images/Emo94.gif היא נראית ככה... חחח אבל ברצינות- יפה מאד יחסית למעמד (היא נראית מבועתת ), היא נתנה ביצוע טוב...
א אילנה פצרסקי New member 16/8/04 #18 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo26.gifהביצוע של עדי../images/Emo5.gif נורא... - בהתחלה.... אין מה להגיד הקול שלה מדהים והכול אבל... בפזמונים (בעיקר) היא צעקה מילה אחת לא הבנתי אשכרה לא הבנתי צעקה ללא הבנה בפיזמונים !
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo26.gifהביצוע של עדי../images/Emo5.gif נורא... - בהתחלה.... אין מה להגיד הקול שלה מדהים והכול אבל... בפזמונים (בעיקר) היא צעקה מילה אחת לא הבנתי אשכרה לא הבנתי צעקה ללא הבנה בפיזמונים !
G gargamich New member 16/8/04 #32 לא צריך להגזים ../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif הייתה מפוחדת מוות, אבל שרה בסדר גמור. הייתה צריכה שיר אחר
לא צריך להגזים ../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif הייתה מפוחדת מוות, אבל שרה בסדר גמור. הייתה צריכה שיר אחר
ט טיטול לא נקי New member 16/8/04 #16 *נכנסת למקלט*../images/Emo95.gif "מה קרה מלחמה?" אמאלה עדי הבהילה אותי חח גם לא הבנתי מילה מהשיר חח אבל נראה לי שזה בגלל שדימיינתי אותה בעירום חח סתם
*נכנסת למקלט*../images/Emo95.gif "מה קרה מלחמה?" אמאלה עדי הבהילה אותי חח גם לא הבנתי מילה מהשיר חח אבל נראה לי שזה בגלל שדימיינתי אותה בעירום חח סתם