הנחה מיוחדת לקנייה מרוכזת

../images/Emo41.gifהנחה מיוחדת לקנייה מרוכזת../images/Emo41.gif

היי, אל תחשבו ששכחתי אתכן, אני ממשיכה לעשות טלפונים לכל מיני רשתות וחנויות כדי לקבל את ההנחות הכי טובות לכולכן, רשת בייבי לאב נותנת לכל הבנות 12% הנחה על כל רכישה שמתבצעת אצלה, לחברות הקבוצה יש להם סניפים בראשל"צ, חולון, ת"א והם עובדים עם סניף שנמצא גם בפ"ת. יש לו את רוב העגלות, ואחריות מהיבואן. אז כל מי שרוצה לקבל את ההנחה שתשלח לי אימייל ל- [email protected] עם השם שלה ואני אשלח לה את השובר עם ההנחה המיוחדת. בנוסף חנות "הממלכה הקטנה" שנמצאת בעפולה נותנת 7% הנחה לכל מי שמגיעה לסניף שלה ואומרת שהיא הגיעה דרך הקבוצה של אלינור ובנוסף כל מי שקונה חבילת לידה שם מקבלת אמבטיה חינם (לתינוק כמובן:)) בנוסף מנהל הסניף רוצה לארגן יום מכירות מיוחד אחרי פסח ב-10/4 במוצאי שבת, אז כל מי שמעוניינת להגיע שתשלח לי מייל לגבי זה. רשת שילב- עדיין לא חזרו אליי, הם קיבלו את כל הפרטים רשת מוצצים - רוצה קבוצה של 100 בנות כדי לקבל הנחה משמעותית בסניפים שלהם. ירכא- צריכים להחזיר תשובה. חנות new baby בדאליית אל כרמל- נותנים גם הנחה מיוחדת לכל מי שמגיעה ואומרת שהיא מהקבוצה של אלינור. מילגה- בגן שמואל גם מתכוון לתת הנחות מיוחדות. מועדון אמא- כל מי שמצטרפת ורושמת שהיא הגיעה דרך הקבוצה של אלינור מקבלת כרטיס במחיר מוזל של 40 ש"ח במקום 60 ש"ח בנוסף כל מצטרפת מקבלת מגבת מתנה+חמסה. והנחות ברשתות השונות כולל מוצצים ובאני בי ועוד. ויש עוד 2 חנויות שהביעו הסכמה להנחות מיוחדות אני רק צריכה לסגור איתם פרטים אחרונים ואני אפרסם. לכל שאלה אתן יכולות לפנות אליי במסר או לשלוח אימייל. מקווה שהצלחתי לעזור לכמה בנות אלינור

למעלה