המשחק השבועי שלנו...

../images/Emo41.gifהמשחק השבועי שלנו...../images/Emo41.gif

החוקים...
בכל שבוע אני אפרסם שם של אישיות מפורסמת.
כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה היא לבסוף להגיע לאחד מחברי משינה.
אין לחזור על אותה אישיות פעמיים באותו השרשור.
הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/ חברה בלהקה/ הפיקה דיסק או שיר/ כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/ עשתה קאוור לשיר של/ עם/ ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך.
הופעה משותפת חד פעמית/ ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבים לקשר.
המטרה הסופית היא להגיע מהאישיות למשינה כמה שיותר מהר.
המטרה שלי היא להניא אתכם מלהגיע למשינה ע"י כך שאנסה להסיט אתכם מהרצף.
נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור.
יש לתת לכולם הזדמנות שווה להשתתף וזאת ע"י כך שלא יהיה אפשר לכתוב שתי הודעות או יותר ברצף. כלומר, אם לדוגמא אני נתתי אישיות מסויימת אני לא יכולה להגיב לעצמי אלא לחכות לפחות עוד תור אחד. במידה (וזה הכי חשוב) ומישהו ישלח שתי הודעות ברצף, ההודעה השניה תיפסל ולא יהיה ניתן לחזור על אותה אישיות שוב. והדמות שלנו היא... אלביס פרסלי!!!

משינה היו בסיבוב הופעות באמריקה

גם אני מהמתיימרים להבין את הכללים של המשחק. אל תסכלו אותי.

גם בשירשור שם הם

התברברו עם עצמם. בהודעה הפותחת אמרו "כמה שיותר מהר", ועשו אלף ואחד עיקופים. אני לא סגור בדיוק למה הם התכוונו, אבל יש שם כלל אחד שבהחלט אפשר לאמץ, מה שפוסל למשל את "אלביס גר באמריקה". את אלביס הייתי מקשר לביתו ליסה מארי שהתחתנה עם מייקל ג'קסון ששוקי ווייס הביא לארץ לשתי הופעות (בפארק הירקון ב 1993) ושוקי ווייס הפיק לפחות 2 סיבובי הופעות של משינה סה"כ 4 תחנות... טוף. ננסה בפעם הבאה בצורה מסודרת.

ואם טעיתי לגבי מפיק ההופעות

של מייקל ג'קסון - אין בעיה - ממייקל ג'קסון אני מקשר לסלאש, הגיטריסט של גאנז אנד רוזס, שניגן סולו בשיר give in to me של מייקל ג'קסון. בוודאות גבוהה יותר שוקי ווייס הביא את גאנז אנד רוזס לארץ. ו... שוקי הפיק למשינה.

טוב שמצאת את הנתיב החלופי

כי על פי הכרטיס האותנטי מההופעה של מייקל ג'קסון בפארק הירקון ב-1993, מפיק ההופעה היה חיים סלוצקי

ben4ever

New member
ברי סחרוף

באלבומו השלישי "חם על הריח" ישנה רצועה סודית של שיר שבמקור היה של אלוויס.

BjiJiNaaA

New member
הממ..אם אני לא טועה,

ברי סחרוף שר פעם עם יובל את "אנחנו שניים" בהופעה שלו או משהו (חח סליחה על הבורות
) ומכאן זה כבר ברור :)

נחשב מאוד

וכן זה היה אנחנו שניים, ואני שנים מנסה להשיג את הבוטלג הזה, למישהו יש לשלוח לי לאימייל?

אלביס פרסלי

שון בנסון, בנו של מייקל, כמעט נקרא על שמו של אלביס, או אם לצטט את מייקל: "עשינו רשימה של שחקני קולנוע וזמרים שאנחנו אוהבים, קראנו לו בסוף על שם שון קונרי, כי לקרוא לו אלביס זה היה להתעלל בילד". אבל זו לא הכוונה שלי. יש לי קישור אחר, אבל לפניו - שאלה או שתיים: 1) לא ראיתי אותך מנסה "להסיט" מהרצף. 2) הנטיה האוטומטית לקישור היא לקשר למשינה, בלי תחנות ביניים, מה שבעצם קורה, זה שהראשון שרושם את ה"תחנה הבאה", כבר משייך את העניין למשינה, ומפה הדרך היא קצרה: השני יכתוב את הקשר שהראשון התכוון אליו ולא כתב בהודעה מיד. את צריכה להגיב לכל הודעה שניה ע"מ להסיט מהרצף. אחרת הקישור הוא מיידי. ועכשיו הקישור שלי (גם אם הוא חזר אחורנית): אלביס שיחק בסרט בשם "רוק בבית הסוהר". (jailhouse rock) יש גם שיר כזה כמדומני...

darksideonline

New member
אני חושב שהבנתי את המשחק

מטרת המשחק היא להבין מהו המשחק
(האמת מרוב כללי זהירות במשחק לא מבינים מי נגד מי) בקיצור יש הרבה דברים שקשורים ל"רוק בבית סוהר" שניים מהם-זה השיר "דני" ו"אבנר התאילנדי וחיים הצעיר" בטוח שאיכשהו שגיתי במשחק כרגיל.. מה עם זיהוי השיר? הרבה זמן לא היה תמשחק

זה לא אמור להיות ככה...

זו באמת בעיה... הבעיה גם שאני לא מספיקה להסיט אותכם מהרצף

למעלה