המין השני מה הדבר הראשון, שהייתם עושים, אם היו נותנים לכם לנסות להיות בגוף מהמין השני???
נ נויה של 4 New member 16/8/04 #1 ../images/Emo41.gifהמין השני../images/Emo41.gif מה הדבר הראשון, שהייתם עושים, אם היו נותנים לכם לנסות להיות בגוף מהמין השני???
../images/Emo41.gifהמין השני../images/Emo41.gif מה הדבר הראשון, שהייתם עושים, אם היו נותנים לכם לנסות להיות בגוף מהמין השני???
ס סיגליהיא New member 16/8/04 #2 היייתייייייייייייייי../images/Emo8.gif יושנת את שנת היופי בצהריים (שמא יצאו לי קמטוטים בצידי העיניים, כמו לבעלי ) ו............... נחה, נחה, נחה מה נחה? מנה חמה?
היייתייייייייייייייי../images/Emo8.gif יושנת את שנת היופי בצהריים (שמא יצאו לי קמטוטים בצידי העיניים, כמו לבעלי ) ו............... נחה, נחה, נחה מה נחה? מנה חמה?
ס סיגליהיא New member 16/8/04 #5 בננה?../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif הנה קחי לך מלא בננות תשתמשי כאוות נפשך.
ג גליתrt New member 16/8/04 #18 ../images/Emo127.gifמרשה לעצמי ... ללכת לישון כל הזמן!! ולא משנה מה השעה... או מה יש לעשות...
ס סיגליהיא New member 16/8/04 #6 חחחחה ישר לידה?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אולי הריון קצת לפני? שתרגיש קצת את הכיף לפני הכאב.
חחחחה ישר לידה?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אולי הריון קצת לפני? שתרגיש קצת את הכיף לפני הכאב.
ד דקל נור New member 16/8/04 #7 כן זו היתה הכוונה ../images/Emo16.gif לא יכול לשכוח את הפנים של רעייתי בכל פעם שתינוקת היתה זזה לה בבטן אני חושב שאין אושר גדול מזה ? דקה לפני הלידה היתי מתחלף חזרה ח ח ח ח ח ח
כן זו היתה הכוונה ../images/Emo16.gif לא יכול לשכוח את הפנים של רעייתי בכל פעם שתינוקת היתה זזה לה בבטן אני חושב שאין אושר גדול מזה ? דקה לפני הלידה היתי מתחלף חזרה ח ח ח ח ח ח
ס סיגליהיא New member 16/8/04 #8 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif פחדן../images/Emo5.gif רק הנאות אתה רוצה? אחרי כל הנאה בא כאב!!!!!
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif פחדן../images/Emo5.gif רק הנאות אתה רוצה? אחרי כל הנאה בא כאב!!!!!
א אוסה New member 16/8/04 #13 אכן חוויה אבל ...לא נראה לי שתצליח ...חלילה לא שאני מזלזלת אבל ........אין לכם כח סבל לזה
ע עציון New member 16/8/04 #14 אין ויכוח מי "סובל" קשה יותר..אבל!! ניתבקשנו לכתוב מה היינו עושים אם וכאשר...וכו וכו. יאללה. קופצים לקיפצובה עם הילדודס. ביי
אין ויכוח מי "סובל" קשה יותר..אבל!! ניתבקשנו לכתוב מה היינו עושים אם וכאשר...וכו וכו. יאללה. קופצים לקיפצובה עם הילדודס. ביי
א אוסה New member 16/8/04 #30 ההריון זה כלום ..... הלידההההההההההה אכן חוויה , טוב אולי יום אחד ימציאו משהו לך תדע ....היום המציאו גלולות למניעת הריון ל...גבר טכנולוגיות ומדע מתפתח .....יהיה נחמד אם אתם תהיו בהריון .
ההריון זה כלום ..... הלידההההההההההה אכן חוויה , טוב אולי יום אחד ימציאו משהו לך תדע ....היום המציאו גלולות למניעת הריון ל...גבר טכנולוגיות ומדע מתפתח .....יהיה נחמד אם אתם תהיו בהריון .
א אמא של אן New member 17/8/04 #43 עם כל הקושי בהריון לא מוותרת על החוויה הזו לעולם גם לא על הלידה. גם לא רוצה להתחלף עם אף גבר טוב לי איך שאני כמו שנאמר: "ברוך שעשני כרצוני"
עם כל הקושי בהריון לא מוותרת על החוויה הזו לעולם גם לא על הלידה. גם לא רוצה להתחלף עם אף גבר טוב לי איך שאני כמו שנאמר: "ברוך שעשני כרצוני"