הכה
את תומר המומחה!!!

Tower of POWER

New member
../images/Emo41.gifהכה../images/Emo122.gifאת תומר המומחה!!! ../images/Emo41.gif|ז

טוב חברה, כהמשך למסורת שאנחנו מנסים ליצור פה, חלף שבוע, וכך התחלף המומחה התורן. הפעם המומחה הוא תומר שלנו, והנושא יהיה VDRUMS! נא לשרשר הודעות להודעה המקורית למען הסדר הטוב והשלווה לעיניים שלנו! אז יאללה בואו נתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרביצים לתומר!!!!!!!!!!!!! :)

Tower of POWER

New member
טוב אני ארביץ לך ראשון..!

מה ההבדל בין הTD10 לבין המודול החדש יותר שיצא? משו רציני? ובכלל כמה עולה מודול? (רק מודול)...?

NiGa

New member
חבל על הזמן המודול החדש.

נותן תקווה לסקפטים מאיתנו שיום אחד תופים אלקטרונים יהיו אחד לאחד. (כן כן, זה לא יקרה לעולם ושאר בולשיט שעכשיו יתקיפו אותי)

megahertz

New member
מותר גם ללא מומחים לענות?

אוקיי אז מה שאני יודע זה ככה: יש לו עוד צלילים ואפשרויות..ואתה יכול לשחק עם כל מיני מודולים..כמו הSIZZLE שאתה יכול להוסיף..וזה במקום לחפש מצילה עם צליל כזה.. אתה יכול לשנות את הביטר שלך...את הרצועה/שרשרת... אתה יכול לשנות את הגודל של הרייד בין 1" ל40"
ועוד כל מיני אפשרויות כאלה...משחקים עם הצליל והכל. מודול עולה בין 3000 (TD 6 נראה לי) ל9000 (TD 10 אני חושב)..יכול להיות שאני טועה...תרגיש חופשי לשאול את עזרא/יוסי

Vdrums

New member
ההבדלים, או יותר נכון החידושים:

במספר הסאונדים ההולך וגודל 15 כניסות לטריגרים 10 יציאות אודיו בחירת ביטרים בחירת קוטר מצילה וה SIZZLING שלה RIM SHOTS בטמטמים שיפור ברגישות ובדינמיקה בחירת מיקום מיקרופונים סביב המערכת כדי לשלוט על הסאונד בתוך סביבה מוכתבת מראש כמו חדר/אמבטיה/אצטדיון וכו'. סאונד של רשת בעת נגינה על טומים ובס (מה שלפעמים מציק לאנשים במערכת אקוסטית) בשביל מחירים תפנו לחלילית אני לא הכתובת. 8 מתגי FADERS שמאפשרים יותר שליטה על חלקי המערכת השונים ולעשות באלאנס יותר טוב.

The Real CKYGUY

New member
כמה שאלות..

1. אתה יכול להסביר ,למישהו כמוני שלא מבין באלקטרוניות , מהם החלקים החשובים באלקטרונית ומה תפקידם? 2. מתי המציאו את האלקטרוניות? 3.מנה 5 להקות עם מתופפים , שמתופפים על אלקטרוניות
.. 4. כמה פונקציות יש באלקטרונית ממוצעת?

Vdrums

New member
תשובות

1. החלק הכי חשוב במערכת הוא כמובן המודול שאליו מתחברים הטריגרים והוא זה שבעצם מתרגם את האות החשמלי שמגיע מהחיישן (שבעצמו מתרגם ויברציה של מכה לאות חשמלי) לסאונד מוכתב מראש. אחרי שיש מודול כמובן שקונים חלקים לפי הצורך, אם זה מערכת שלמה או כמה פדים לכלי הקשה. החלקים או פדים יותר נכון, ממלאים פונקציה עיקרית אחת והיא לשמש משטח נגינה, היום מפתחים פדים שונים שיורת מותאמים לחיקוי חלק מסויים במערכת לדוגמא היי האט. 2. אני די עמוס הסופ"ש אבל אני מבטיח לחפש תשובה, הבטחה שלי למצוא מאמר ולתרגם. 3. אני לא מכיר ממש להקות שמשתמשות באופן קבוע רק בסט אלקטרוני, אבל עומר חכים ניגן עם מדונה והשתמש ברולנד, המתופף של רמסטיין מוסיף לאקוסטית שלו חלקים אלקטרוניים. למטה יש לינק של מתופפים שנמצאים ברשימת המשתמשים בוי דראמס. 4. לא ספרתי, יש המון מעבר לפונקציות של הנגינה עצמה.

טוב לי יש שאלה...

אני מכיר אנשים שבנו לבד מערכת אלקטרונית(!). יש לך מושג איך עושים את זה?

Vdrums

New member
אין לי מושג, מי שעושה דבר כזה

מבין באלקטרוניקה עדינה, אני לא מאמין שזה מגיע לרמה של מפעל, אלא משהו פשוט ביותר שמתרגם ויברציה לאות חשמלי. מעבר לאתגר אני לא רואה שימוש סביר בדבר כזה. זה די מטורף, ואם אתה מכיר אנשים תשאל אותם ואולי תביא מאמר על בניית אלקטרוניים.

shaibec

New member
../images/Emo166.gif אני רוצה להכות! ../images/Emo166.gif

תומר האם מומלץ להתחיל ללמוד על מערכת אלקטרונית פרט מספר גורמים

NiGa

New member
לא הייתי ממליץ - הסבר.

הפדים של הוי-דראמס של רולנד, לדוגמא, קפיציים נורא. מה שקורה, שהנגינה הופכת הרבה יותר קלה. רולים שעל סנייר אמיתי היו יוצאים כמו בלעע, יוצאים חלקים ומדוייקים לפתע. ככה שבאיזשהו מקום, זה קצת גורם למעין ניוון שרירים הייתי אומר. חוצמזה, שעל האלקטרונית הרבה דברים ישמעו טוב, לא משנה איך תנגן (אם כי זה משתנה גם), בעוד שעל מערכת אקוסטית אתה צריך ללמוד להפיק סאונד כמו שצריך ע"י נגינה נכונה וכו'. במילים אחרות, האלקט' עושה יותר מדי חיים קלים.

Vdrums

New member
כמו שאמרו לפני

זה לא תורם לפיתוח הוצאת סאונד, בקשר לFEEL יש היום פדים שניתנים למתיחה כמו עור ומדמים את אותו בין אם מתוח ובין אם רפוי. הייתי שמח אם נעמה הייתה עונה על זה, היא מנגנת על אלקטרונית (ואפילו פשוטה מבחינת פדים למיטב זכרוני) ויושבת יופי על מערכת רגילה. (דיווח של טל הירושלמי)

hagaiad

New member
שאלות

אם אני רוצה להוסיף מצילות מה אני עושה? לא ראיתי בחנות אף פעם מצילה יחידה ל vDrums. זה באמת כדאי הוידראמס תמורת המחיר? אני שוקל לקנות אחת כזאת אבל גם לא אהבתי ממש את הצליל האלקטרוני שלה ואת ה FEEL

megahertz

New member
אפשר לקנות..יש בכל מיני אתרים

וגם אני לא ראיתי בחנויות..אבל אני מניח שאפשר לבקש מחלילית להביא..

Vdrums

New member
אם אתה רוצה עוד מצילה

אתה הולך וקונה אחת ומחבר אותה למודול. לא ראית בחנות כי אין טעם לשים תצוגת מצילות כאלה. האם זה שווה את המחיר? השאלה היא האם זה עונה על הצרכים שלך ומספק אותך מבחינת מערכת. לא אהבת סאונד וFEEL? אל תקנה זה כנראה לא בשבילך.

NiGa

New member
../images/Emo41.gif שאלה לתומר -

אם אני זוכר נכון יש 8 או 10 יציאות או משהו כזה לפדים (טמטמים/מצילות) בכל מקרה, מה קורה כשאני ארצה להוסיף את הפד ה-11? מה עושים?

למעלה