הכה את הסטודנט

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifהכה את הסטודנט../images/Emo88.gif

כבר עשינו את זה בעבר עם סילבר [ראו בקישורים], אבל אני אזכיר שוב למען המצטרפים החדשים
המטרה: לאפשר לנו להכיר אחד את השניה *קצת* יותר לעומק.
הסבר: לאחר בחירה של *אחד* מחברי הפורום, אתם מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שמסקרנת אתכם. החל משאלות כלליות ועד לשאלות אישיות יותר. לחבר שנבחר יש את הזכות להשיב על כל שאלה בסגנון שונה [רציני/בצחוק] - בהתאם לבחירתו. הסטודנטית שנבחרה הפעם היא לא אחרת מאשר....
PianoGirl

pilarre

New member
גם לי יש שאלות

1.אם מישהו יגיד לך אני אשלם לך 3000 ש"ח במזומן רק שתעשי קרחת בתמורה את תסכימי??למה? 2.את מוכנה להשמין 10 קילו תמורת כסף?למה? 3.בא לך לגור בקומה 800?למה?

PianoGirl20

New member
חח, שאלות מצחיקות...

1.אם מישהו יגיד לך אני אשלם לך 3000 ש"ח במזומן רק שתעשי קרחת בתמורה את תסכימי??למה? אני לא מוכנה לעשות קרחת בשביל 3000 שקל. למה? כי אני אראה מכוערת וזה לא שווה את הכסף. (וחוץ מזה אני מנסה להאריך, אז אחרי כל חודשי המאמץ האלה אני אלך ואגלח את הכל?..) הייתי מוכנה אולי לעשות קרחת אם היו משלמים לי 20,000 שקל, ואז כבר הייתי קונה פאה יפה או משהו... 2.את מוכנה להשמין 10 קילו תמורת כסף?למה? האמת שזה הייתי מוכנה. מה אכפת לי?.. אם רנה זלווגר הסכימה לעשות את זה בשביל תפקיד בסרט, אז אני לא אעשה את זה בשביל סכום מכובד של כסף?. חוץ מזה שלהוריד במשקל לוקח הרבה פחות זמן מאשר להאריך שיער.. 3.בא לך לגור בקומה 800?למה? ממש לא!. כל פעם שאני אביט למטה מהחלון אני אקבל חררה... אני מעדיפה לגור בקומות הנמוכות. למרות שבעצם, אם אני אגור בקומה 800 אמא שלי בחיים לא תבוא לבקר אותי
..(יש לה פחד ממעליות והיא לא נכנסת למעלית..).

RichardSmith

New member
המממ

לא שיש לי כוח לחשוב על שאלות... האם היית בוחרת שיר של סטינג לחתונה ואם כן איזה? Shape of my heart - על מה השיר מדבר? האם תבואי עימי בהזדמנות לסרט? אולי אוסיף עוד אחר כך.

PianoGirl20

New member
...............

האם היית בוחרת שיר של סטינג לחתונה ואם כן איזה? הייתי בוחרת את shape of my heart , אני ממש אוהבת אותו. ? Shape of my heart - על מה השיר מדבר? וואו, גרמת לי ללכת להסתכל על המילים בשירונט.. אני חושבת שזה איכשהו קשור לאמת שבאהבה ושבלב... משהו כזה. ? האם תבואי עימי בהזדמנות לסרט?

נונאלף

New member
וגם אני!!! (איך שאני מופיע אאוט אוף דה בלו)

איזה סולם את הכי אוהבת בפסנתר? ולמה סולם אם אפשר על שרפרף? אם היית פוגשת ברחוב פתאום סי מאז'ור שבע סיסטיינד...היית עושה לו ילד? האם את יודעת לנגן שיר של מתי כספי? ואם כן, איך את עושה את זה ר-ק עם שתי ידיים ולא שש כמו שמתי כספי כתב את זה? אם היית פוגשת את בטהובן, מה היית אומרת לו? ואם את אומרת לו, אז זה סימן שאת יודעת שפת סימנים? אגב, לגבי העניין שלך עם לבנות אולפן, צרי איתי קשר, אני אסביר לך איך אפשר לבנות אולפן בסכום לא גדול, כמו שבניתי לעצמי...(סה"כ שלי עלה כולל המחשב 14,400 שח'....והוא נפלא ומשוכלל וסמי-מקצועי)

PianoGirl20

New member
אני אענה על

השאלות הרלוונטיות.... האם את יודעת לנגן שיר של מתי כספי? ואם כן, איך את עושה את זה ר-ק עם שתי ידיים ולא שש כמו שמתי כספי כתב את זה? אני יודעת לנגן המון שירים של מתי כספי....לקחת את ידי בידך, ברית עולם, כמו גלגל, בלילות הקית החמים, נוח, ועוד רבים וטובים...בכלל, אני גם מנגנת כמעט הכל משמיעה (יש לי אבסולוטית) אז אני יכולה לנגן כמעט כל שיר. ובקשר לידיים, לא ידוע לי שמתי כספי כתב שיר לשש ידיים...אם כן, אתה מוזמן להראות לי..

Natalila

New member
יאללה../images/Emo88.gif

מה לומדת
איפה
מעניין
משלבת עבודה עם לימודים
אם היה לך 217 מיליון $ מה היית עושה עם הכסף
או להנאתך
איזה טעם בארטיק קרח את הכי אוהבת

PianoGirl20

New member
עונה....:)

מה לומדת? פסיכולוגיה עם תקשורת. איפה? מכללת אחווה מעניין? האמת שהרבה פחות מעניין ממה שחשבתי שיהיה, ובכלל הלימודים דיי איכזבו אותי (בגלל גם אני עוברת ללמוד עבודה סוציאלית שנה הבאה). משלבת עבודה עם לימודים ? לא. זה בעייתי, בגלל שבזמן הלימודים אני גרה באיזה חור שאין בו שום אפשרויות עבודה, וכל העבודות באזור המרכז רוצות לפחות 4 משמרות בשבוע, ובגלל שאני תקועה במושב בזמן הלימודים אני לא יכולה לתת את זה. בקיצור, אני דיי תקועה בקטע הזה.. אם היה לך 217 מיליון $ מה היית עושה עם הכסף ? או להנאתך ? וואי....זה כל כך הרבה כסף.. אז ככה...הייתי עושה רשיון, הייתי קונה לי אוטו, הייתי קונה לי מלא דברים שתמיד רציתי, כל מיני בגדים, דיסקים, ספרים, פסנתר כנף..הייתי בונה לי אולפן הקלטות בבית והייתי שוכרת נגנים מקצועיים ומוציאה דיסק. הייתי תורמת להמון עמותות. הייתי בונה איזה מרכז כזה לנוער שבו הם היו יכולים להשתתף בכל מיני פעילויות (מוזיקה, ריקוד, דרמה וכו'..) בחינם. הייתי נותנת חצי מזה להורים שלי ובמיוחד לאבא שלי שייקנה לעצמו כל מיני אביזרים למחשב שהוא תמיד חלם עליהם..
איזה טעם בארטיק קרח את הכי אוהבת ? ארטיק רמזור..

והנה השאלות שלי ../images/Emo39.gif

האם העובדה שאת סטודנטית שינתה אותך? מה חסר לך בגלל הלימודים? מה האוכל הכי אהוב עלייך? מה המשקה הכי אהוב עלייך?

PianoGirl20

New member
עונה.

האם העובדה שאת סטודנטית שינתה אותך? העובדה שאני סטודנטית לא ממש שינתה אותי, היא רק פתחה לי דלת לעולם חדש (העולם הסטודנטיאלי). זה גם גרם לי להבין הרבה יותר טוב מה אני אוהבת, מה לא, ומה באמת מתאים לי. מה חסר לך בגלל הלימודים? אני חושבת שהמוזיקה. אני מנגנת ומלחינה, וכשלא למדתי התעסקתי הרבה יותר בכל התחום של המוזיקה. אני גם מאוד אוהבת לנגן עם עוד אנשים, ומאז שהתחלתי ללמוד זה פחות קורה וזה מאוד חסר לי. מה האוכל הכי אהוב עלייך? אני לא יכולה לענות על כזאת שאלה..זה כמו לשאול אותי מה השיר הכי אהוב עלי!.. זה שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית. מה המשקה הכי אהוב עלייך? בואי נגיד שאם בשוקו לא היה כל כך הרבה קלוריות, אז בטח הייתי גומעת בקבוקים שלמים שלו... בינתיים אני מסתפקת בהרבה, הרבה מים...

שאלות

מה שלומך? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה צבע את הכי שונאת? ניסית לעשות פעם מדיטציה? מה הדיעה הפוליטית שלך? על איזה ספר את ממליצה ולמה? מתי היה לך הכי רע בחיים? ומתי הכי טוב? על מה את מתחרטת? מימי את צריכה לבקש סליחה? זהו להפעם

PianoGirl20

New member
איזה שאלות נחמדות...

מה שלומך? טוב, תודה..:) איזה צבע את הכי אוהבת? ורוד...
איזה צבע את הכי שונאת? נראה לי שירוק..(אין לי אף בגד בצבע הזה..). ניסית לעשות פעם מדיטציה? האמת שלא ממש, אבל מאוד הייתי רוצה (הבנתי שזה מאוד עוזר להירגע ובאופן כללי להפוך לבנאדם הרבה יותר רגוע...וזה מאוד טוב בשביל מישהי כמוני שנלחצת מכל דבר בערך... ) מה הדיעה הפוליטית שלך? אממ...מרכז, נוטה לימין. אבל האמת שאני ממש לא מבינה בפוליטיקה.. על איזה ספר את ממליצה ולמה? האמת שיש ממש הרבה..אני מאוד ממליצה על 'מישהו לרוץ איתו' של דויד גרוסמן, זה ספר שאני באופן אישי התאהבתי בו. חוץ מזה גם ממליצה על '11 דקות' של קאולו פאולו וגם על 'אני אנסטסיה' של אלונה קימחי. מתי היה לך הכי רע בחיים? הזמן שהיה לי הכי רע בחיים היה כשגרתי באנגליה, 4 שנים, בין הגילאים 14 ל-18. היה לי שם מאוד רע מבחינה חברתית, הרגשתי מאוד לא שייכת ומאוד לבד, ומאוד רציתי לחזור לארץ. ומתי הכי טוב? אממ...להגיד לך את האמת? לא היה לי עדיין זמן בחיים שהייתי בו באמת מאושרת ואני יכולה להגיד שהוא היה תקופה ממש טובה..אולי זה יגיע בהמשך. על מה את מתחרטת? היום אני כבר לא מתחרטת על כלום. אילו יכולתי לחזור אחורה אולי הייתי עושה צבא. האמת שאחרי שלא הלכתי לצבא נורא התחרטתי על זה, אבל עכשיו כבר השלמתי עם זה ואני מבינה שמה שהיה צריך לקרות קרה ואין מה להתחרט. מימי את צריכה לבקש סליחה? אממ...אולי מאמא שלי. לא תמיד הייתי כל כך נחמדה אליה.. זהו להפעם

ViolSastrad

New member
../images/Emo168.gifראשון../images/Emo163.gif../images/Emo124.gif

טוב... אמיין את השאלות לפי נושאים!!!
כללי: לאיזה כיוון את מביטה כרגע (הכוונה לפי שושנת הרוחות) ? יש לך יומולדת.. חברתך הטובה ביותר מביאה לך מתנה.. את קורעת את האריזה ורואה ספר:"סטטיסטיקה והסתברות למתקדמים". איך תגיבי?
יום המזל הגיע! מצאת מנורת קסמים בלב מדבר והשד מהמנורה מוכן לתת לך משאלה אחת מהשתיים: פגישה עם יודית ב-4 עיניים על ספסל בגינה, או פסנתר חדש.. מה תבחרי? השלימי את החסר: "אני חושבת שאכילת קרמבו עם גרעיני אבטיח תוך כדי רכיבה על גמל בנחל פארן זה מעשה מאוד..."
פסנתרים: מה היה הקליד הראשון אותו ניגנת? מה קדם למה? הקליד השחור או הקליד הלבן? מישו פעם ניסה לזרוק עליך פסנתר?
האם אפשר לקבל פסנתר כנף ע"י שילוב של פסנתר רגיל ופחית רדבול?
על אחד הצדדים של מטבע חצי שקל מופיע נבל.. על איזה מטבע צריך להופיע פסנתר?

למעלה