היי אני חדש אני אשמח ליצור קשר עם נער דתי/חרדי. אני יודע שזה לא פורום היכרויות אבל פה אני מרגיש בבית
ר רענן18 New member 11/1/05 #1 היי אני חדש אני אשמח ליצור קשר עם נער דתי/חרדי. אני יודע שזה לא פורום היכרויות אבל פה אני מרגיש בבית
B BabyBoy1 New member 11/1/05 #2 ../images/Emo41.gif היכרויות ../images/Emo41.gif נא לשרשר לכאן את כל מודעות ההיכרויות.
X Xetkh New member 13/1/05 #3 סטודנט דתי, בן 25.5, מחפש קשר רציני בלבד! אם אתה דתי בגילאי 25-29, ומחפש קשר רציני באמת, ואתה שלם עם עצמך - אשמח אם תפנה אליי. [email protected]
סטודנט דתי, בן 25.5, מחפש קשר רציני בלבד! אם אתה דתי בגילאי 25-29, ומחפש קשר רציני באמת, ואתה שלם עם עצמך - אשמח אם תפנה אליי. [email protected]
C Crazy On Britney New member 13/1/05 #4 ../images/Emo26.gif מחפש קשר ידידותי-רציני . גילאים : כל הגילאים אני בן 16 וחצי . רציני צור קשר במסר אישי ותקבל מס' ICQ .
../images/Emo26.gif מחפש קשר ידידותי-רציני . גילאים : כל הגילאים אני בן 16 וחצי . רציני צור קשר במסר אישי ותקבל מס' ICQ .
ח חרדי שמחפש חבר New member 13/1/05 #5 היי אני חרדי בן 24 אני מפ"ת נשוי ואני אשמח להכיר אותך. . .הניק שלי בצ´ט תפוז "מרכז 24"חפש אותי ונדבר