היי חברים ותיקים שלי (עדכון)

../images/Emo41.gif היי חברים ותיקים שלי (עדכון)

אע"פ שאני יודעת שרובכן נכנסות במקביל גם לפורומים השכנים ומתעדכנים... מנצלת את "זכותי" לעוד הודעה אחת (עפ"י חוקי הפורום הקשיחים
...) והנה היא כדלקמן:- בטא שלישית (לאחר שבוע מהבטא השניייה) - 15,695 והיום באולטרא סאונד נצפו 3 שקי הריון: שניים מהם עם דופק, השלישי עדיין לא! אינני יודעת אם לשמוח או לבכות, ... אני מבולבלת, ובעיקר מבוהלת. משום מה בפנים התחושות שלי אף פעם לא מטעות...וידעתי כנראה שדברים הולכים להשתבש... מנסה להרגע ולהתפלל שבשלישי לא יתפתח דופק והוא יספג מעצמו... כשהייתי איתכן חשבתי שהכל נגמר בתשובת הבטא החיובית...אבל מיום ליום אני מגלה לצערי עד כמה הדברים מורכבים! נ.ב. רק היום אני מבינה כמה באמת קשה לעזוב את החממה ולהרגיש "לא שייך יותר למקום שהיה בית שלך...וזה לא פשוט בכלל. בכל מקרה, מאחלת לכולכן בהצלחה ועוקבת אחריכן בציפייה ובהרבה אהבה עד שתגיעו לפורום השכן!

מפיך לאלוהים../images/Emo57.gif

אני קצת מתביישת לספר פה שאפילו נושא של תאומים מבהיל אותי (כן כן...על אף ולמרות דרך החתחתים שעברנו...) אבל עכשיו, אחרי השלישייה... אני מייחלת רק לזוג תאומים בריאים... ככה זה בחיים, הכל יחסי! מזכיר קצת את "סיפור העז" הסיפור שלי...מכירות?

אני אופטימית

אחרי כל הנסיונות וכל הזמן שחיכית, בטא חיובית היא תמיד הודעה משמחת. מקווה שאכן לא תהיה שלישייה, אבל גם אם כן - זה יכול להיות אחלא. מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון נפלא.

הבלבול בין זכר לנקבה...

רק מחזק לכם כמה אני מבולבלת ובסערת רגשות... חו. מזה שאם יש רוב נשי צריך לדבר בלשון נקבה... יחד עם זאת פחדתי שהמין הגברי ייעלב לי פה... (ומכאן המיקס המבייש... סליחה!)

מם 1971

New member
לא קלה דרכנו

ושלנו באמת סוגה באין ספור מהמורות. קודם כל לשמוח- את בהריון! לגבי השלישיה זה באמת קצת מפחיד ,אבל אני מקווה שהטבע יעשה את שלו. מחזיקה לך אצבעות. מתי הבדיקה הבאה?

זהו...שאין לי שמץ...

וכל כך רגילה כבר לשיגרת בדיקות הפיריון... ... בטח החבר'ה בהריון אחרי...יסבירו לי מה הלאה מנסיונם-אנ'לא דואגת! האמת שמזל אמיתי שיש את הפורומים האלה... ...כמעט שלא צריך את הרופאים!

פינקי33

New member
מאחלת לך באמת המון בהצלחה בהמשך

ומחזיקה לך אצבעות, גם שניים זה יופי, מקווה שבאמת יהיה טוב בהמשך ושבסוף ההריון יוולדו שני תאומים מדהימים בריאים ושלימים. סתם שאלה שמסקרנת אותי - למה החזירו לך 3 עוברים (אם זו הפריה)? פשוט אנחנו בנות אותו גיל (כמעט) ומאוד מעניין אותי לדעת מאחר וידוע שבד"כ בגילאים האלה עוד מחזירים 2 עוברים ולא יותר...

ארבעה עוברים../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif+../images/Emo11.gif

היתה החלטה שלי ושל הרופא שלי מאחר ועברתי 3 הפריות כושלות. החזרה של שני עוברים מבצעים עד גיל מסויים וב-3 ההפריות הראשונות... אני אמנם בגיל לא עברתי את הרף, אך מכיון שזו היתה ההפרייה הרביעית לא היתה בעייה, והחזרנו 3 עוברים תוך יומיים ועוד עובר בוגר בן 5 ימים. אני מניחה שלעובדה שזה נעשה באסותא (בי"ח פרטי) יש גם משקל לא קטן (בבלינסון יותר שמרנים, והם ודאי היו מתעקשים שנחזיר רק שניים) ... בדיעבד יתכן שנחפזנו...אבל מי יכול היה לנבא מה יהיה?... באמת ההיא בכלל שאני רציתי להחזיר 2 בלטסציסטים כי חבל היה לי לזרוק...אבל הרופא מעצמו התחיל להלחץ...

פינקי33

New member
וואוו, 4 עוברים... בחיים לא שמעתי

על כמות כזו שמחזירים... בתל השומר בו אני מטופלת אין סיכוי לארבעה... אוי, באמת שמחזיקה לך אצבעות. לי החזירו 2 עוברים בני 3 ימים ומחרתיים הבטא. הכי מצחיק ששלשום חלמתי בלילה שאני בהריון עם 3 עוברים למרות שהחזירו 2 ואני לא מבינה מאיפה צץ לו עוד אחד... ושלושה כבר הפיחד אותי... בחלום שאלתי את בעלי מבוהלת איך נסתדר עם שלישיה... זה כל כך קשה... אבל זה היה בחלום. ובמציאות- מי שבא ברוך הבא, אחד, שניים, שלושה, ארבעה, לא משנה, רק שיבואו כבר. המון בהצלחה !!!!!!!!!!

dvoriz

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לקליטת העוברים. יכול להיות לך שלישיה אם העובר התחלק ל2 - ואז יהיו לך תאומים זהים+תאום. מאחלת לך המון המון הצלחה, מי ייתן והחלום יתגשם ואת בהריון!!!

../images/Emo35.gifשאלת ידע כללי

האם בהפרייה חוץ גופית יכול להיות מצב של תאומים זהים?... את בטוחה?...

כן היה סיפור כזה לפני חוד בארה"ב

שם החזירו לאישה 2 עוברים ובסופו של דבר ילדה 4! שתי בנות זהות ושני בנים זהים (זה היה או בWALLA או בYNET)

dvoriz

New member
לא בטוחה,

אבל אני לא רואה שיש הבדל בין הפריה חוץ גופית להפריה רגילה טבעית. כמובן שהסיכויים נמוכים כפי שיש בהפרייה רגילה.

בפירוש כן, אם אחד העוברים מתחלק

לשניים אחרי ההחזרה. זה נדיר אבל קורה. רוב מקרי התאומים הם תאומים לא זהים שנוצרים משני עוברים שנקלטו.

נועם@בת

New member
זה בכלל לא נדיר

תאומים זהים הנוצרים מהתחלקות עובר אחד נפוצים באיקסי יותר מאשר באוכלוסיה הכללית. יש לזה קישור איפושהו בקישורי הפורום אבל אני לא מוצאת כרגע. אם אני זוכרת נכון מייחסים את זה לפגיעה שנוצרת בביצית כתוצאה מהאיקסי. אני מקוה שאני לא מבלבלת כאן שום יוצרות. נועם

נועם@בת

New member
תיקון- לא באיקסי אלא בIVF

שכיחות ההתפתחות של תאומים זהים לאחר החזרת עובר אחד לרחם, תוך כדי הפריה חוץ גופית, היא פי שישה מאשר שיעור הופעתם של תאומים זהים בטבע. הנה זה כאן. נועם

ziziub

New member
לי החזירו בהפרייה הראשונה בתלה"ש

(הפרייה רביעית בסה"כ) 4 עוברים בלי בעיה בכלל. יום טוב ובהצלחה

בוליקי

New member
מחזיקה בשבילך אצבעות שהשלישי יספג

ועוד יותר מקווה שהמשך ההריון יעבור עלייך בקלות ובנוחות - מגיע לך!!! (האייקונים לא עובדים, אז תדמייני הרבה חמסות ואצבעות מוחזקות)

למעלה