החוליה החלשה-אור הירח סיבוב8

../images/Emo41.gifהחוליה החלשה-אור הירח סיבוב8../images/Emo41.gif

השיר שירד בסיסוס הראשון: בית נבנה השיר שירד בסיבוב השני: שלום אחד השיר שירד בסיבוב המיוחד: גנרל השיר שירד בסיבוב הרביעי: הכל נהייה לא רגיל השיר שירד בסיבוב החמישי: השכבת אותי בעשר השיר שירד בסיבוב השישי: שוב החושך השיר שירד בסיבוב השביעי: לפעמים בניגוד לפעם הקודמת, הפעם המשחק יעבוד לפי זמן. עוברים לשלב הבא כל שעתיים ז"א, שעכשיו השעה היא 22:00 אז עוברים לשלב הבא בשעה 24:00. בכל שלב עליכם לבחור את השיר שהכי פחות אהוב עליכם מהרשימה וכך בסוף המשחק ייבחר השיר האהוב על הפורום. השירים שנשארו: מיליארד טועים אמש בואי אלי שנינו שווים לאן את הולכת השכבת אותי ב-10 אלימות אור הירח

סליחה, תיקון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלו השירים שנשארו: מיליארד טועים אמש בואי אלי שנינו שווים לאן את הולכת אלימות אור הירח

בואי אליי../images/Emo128.gif

אומנם זה טיפשי להצביע לשיר שאף אחד לא הצביע בעדו, אבל זה פשוט אכזרי להוריד את לאן את הולכת!!

אולי,

אבל זה פשוט שיר שאני מחוברת אליו, ואוהבת אותו מאוד. לא יודעת ממש מה משך אותי בו. זה לא בגלל המנגינה או בגלל המילים, זה פשוט ככה.. לא קורה לך שאת מתחברת לאיזשהו שיר שמבחינת המנגינה והלוריקס הוא לא משהו? אם כן, אז זה מה שקרה לי עם השיר הזה

תיקון../images/Emo70.gif

אלו השירים שנשארו: מיליארד טועים אמש בואי אלי שנינו שווים לאן את הולכת אלימות אור הירח

walk on

New member
השכבת אותי ב10

ירד גם בסיבוב הקודם. תתעלנו ממנו. ואני מעיפה את
לאן את הולכת

טול2

New member
לאאאאאא

לא את לאן את הולכת!! זה כבר נהיה ממש קשה אבל.. פורקן אני איתך-אמש

למעלה