הופעת בכורה, בכורתית בשירות

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
../images/Emo41.gifהופעת בכורה, בכורתית בשירות../images/Emo41.gif

"מטרודן" - B7L צהוב! תהנו.

adiryosef

New member
הצהובים יותר יפים

הצהובים יותר יפים
האוטובסים שצבועים בצהוב הרבה יותר יפים מהכחולים וגם הלוגו החדש יותר יפה אבל יש עדיין בבאר שבע את האוטובסים הכחולים האלה הישנים של פעם לא זוכר את החברה שלהם

Mr Invisibilety

New member
דעתי :)

שביעית
ואחרונה... שיהיה לכם יום צהוב!
דעתי :)
האוטובוס עצמו ממש יפה.. ז"א המרכב עצמו הצהוב בננה חיוור המזעזע הזה שהם בחרו הורס הכל.. ועושה את זה איכסססססססס אחד ענקי.. למרות שהלוגו החדש ממש ממש יפה!

NO BULL

New member
פייר מן

שביעית
ואחרונה... שיהיה לכם יום צהוב!
פייר מן
שים לב שיש 2 סוגים של אוטובוסים צהובים הראשון הוא הראשון שהגיע צהוב עם מדבקות של סקניה והוא האוטובוס שיורד לגובה המדרכה - הוא לא נראה לי הרכבה ישראלית והשני הוא האוטובוסים הכחולים של וולבו אני חושב שצובעים אותם לצהוב והם לא אותו הדבר כמו הסקניה

fireman

New member
אני יודע שיש שני סוגים

פייר מן
שים לב שיש 2 סוגים של אוטובוסים צהובים הראשון הוא הראשון שהגיע צהוב עם מדבקות של סקניה והוא האוטובוס שיורד לגובה המדרכה - הוא לא נראה לי הרכבה ישראלית והשני הוא האוטובוסים הכחולים של וולבו אני חושב שצובעים אותם לצהוב והם לא אותו הדבר כמו הסקניה
אני יודע שיש שני סוגים
במטרודן יש כמה סוגים של אוטובוסים היום וולבו B7L כחולים - 30 אוטובוסים, נמוכי רצפה עם מרכב היספאנו מ.א.ן SL מושאלים מחברת "דן" כ-30 מכונות צבועות בכחול עם פס אדום מ.א.ן SL ו EL שנרכשו מחברת התחבורה הציבורית לשעבר בצבע כחול תכלת לבן סקאניה ניסיונית מושאלת מחברת "דן" - מכונה אחת. וולבו B7L צהובים מרכב של "מרכבים" נמוך רצפה כרגע נמצאים בקווים סדירים 2 בלבד, בשבוע הבא צפויים להכנס עוד שלושה ככל הידוע לי ובסה"כ אמורים להיות 30 כאלו. 4 מפרקיות מ.א.ן מושאלות מחברת "דן" כל האוטובוסים הצהובים שנמצאים כיום בבאר שבע למעט הסקאניה הם אוטובוסים חדשים ולא אוטובוסים כחולים לשעבר שנצבעו בכחול. אגב, בוולבו יש רמפה בדלת האחורית שמיועדת להעלאה והורדה של נכים.

omer landau

New member
הצבע יותר מתאים לדעתי יותר ..

הצבע יותר מתאים לדעתי יותר ..
לא יודע איך לקרוא לזה.....בהיר מרגיע אולי שסיפרת לנו על זה בהתחלה חשבתי שהצבע יהיה יותר כהה

JayZed

New member
ראיתי אחד כזה בת"מ בתל-אביב! ../images/Emo2.gif

ראיתי אחד כזה בת"מ בתל-אביב!

כן, באמת. ולא, אני לא תועה. בתחנה המרכזית בתל-אביב, יום רביעי, בקומה של אגד (6) עמד לו B7L צהוב של מטרודן, עם הלוגו והכל! מה הוא עשה שם?!
בכל אופן, הצביעה יפה לטעמי. האוטובוס פחות, אבל הצביעה יפה.

אוהד11

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif לדעתי הצבעים של מטרודן,

ראיתי אחד כזה בת"מ בתל-אביב!

כן, באמת. ולא, אני לא תועה. בתחנה המרכזית בתל-אביב, יום רביעי, בקומה של אגד (6) עמד לו B7L צהוב של מטרודן, עם הלוגו והכל! מה הוא עשה שם?!
בכל אופן, הצביעה יפה לטעמי. האוטובוס פחות, אבל הצביעה יפה.
לדעתי הצבעים של מטרודן,
גם התכלת וגם הצהוב, יפים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה