../images/Emo41.gif הודעות הנהלתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif
סוף שבוע טוב לכולם
מעתה ,אנחנו, המנהלים נעלה כל שבוע עדכון שבועי עם כל מיני דברים בתוכו (תגלו בהמשך
) למה אנחנו צריכים עדכון שבועי" אתם שואלים? קודם כל,שאלה טובה
כי גם לנו אין תשובה על זה
אז בעיקרון, סתם שיעמם לנו והחלטנו לאסוף מקבץ שטויות שקרו במהלך השבוע ולרכז את כולם בהודעה אחת. או משהו כזה
אז בואו נתחיל
חידושים בקהילה
הועלו שני קישורים חדשים - קישור לאתר שבו מידע רב על אמצעי מניעה,וקישור לאתר המפרט ומדבר על אורגזמות. תשכילו
הוחלף הסקר לסקר חדש - אתם מוזמנים לבדוק
תוצאות הסקר הקודם: השאלה הייתה: "חיפוש סקס במועדונים - מנסים או לא מנסים? 1. סקס בשירותים מלוכלכים לא עושה לי את זה 15.96%, 15 מצביעים 2. אם מוצאים, אז למה לא? 24.47%, 23 מצביעים. 3. אני בא/ה לשם כדי שימצאו אותי, באופן פאסיבי. 12.77%, 12 מצביעים. 4. אני בא/ה לשם בשביל להתחיל עם כולם ולחפש סקס בעצמי. 6.38%, 6 מצביעים. 5. אני? מועדונים? מה הקשר בכלל? 40.43%, 38 מצביעים. סך הכל 94 מצביעים
עלה מאמר חדש שנקרא "כל הדרכים לכניסה להריון ואמצעים להפסקתו" שסיווני וטל (נמשושית פלא) כתבו
היינו רוצים לפרט על מה הוא מדבר,אבל הכותרת מסבירה הכל,לא?
עודכן לוח זוגות הפורום
כל מי שהוסיף את עצמו לאחר שהלוח כבר הועלה למאמרים,הוסף ללוח
הודעות חברתיות
יומולדת שמח למיכל\מישל (Surrender My Soul) ולשי (chico senda r)
יום השואה
השבוע חל יום השואה לזכר 6 מיליון היהודים שנרצחו ע"י הנאצים המרצחים במחלמת העולם השניה. לזכור.. ולא לשכוח
הודעה חשובה
כל מי שקיבל או מקבל איומים מ-Toxic Night Teenager מתבקש להודיע או לסיון או ליגאל בנושא דרך מערכת המסרים (עדיך מסרים על ICQ ומסנג'ר בנושא הספציפי הזה). |הדגש
המשחק
המשחק חוזר לפורום,והיום "נפלה" בגורל המר לירון (במבה בהפרעה). אתם מוזמנים להפנות אליה שאלות מופרעות בשרשור המתאים
איש השבוע
מאחר וזהו רק העדכון השבועי השני,היינו רוצים לשמוע את דעתכם על פתיחת פינת "איש השבוע" שבה יוכתר הגולש שתרם הכי הרבה לפורום במהלך השבוע. חוץ מזה,משבוע הבא והלאה תועלה פינת 'הודעות נבחרות'
אנחנו רוצים לאחל כולם הצלחה במבחני המגן והבגרות (וגם לעצמנו
)
שלכם
סיון,יגאל וענבר
סוף שבוע טוב לכולם