הודעה למנהלי הפורום הזה !!!

יוניתי1

New member
../images/Emo41.gifהודעה למנהלי הפורום הזה !!!../images/Emo41.gif

האמת,לא חשבתי שזה יקרה,אבל הפעם הצלחתם לעצבן אותי,כן,כן,אתם ש"מנהלים" את הפורום הזה. מסתבר שאתם,לפי מיטב הבנתי,טובים בלנהל אותו ממש פה. איך זה ייתכן שפורום שמתנהג בד"כ בצורה כל כך חברית לא טורח להודיע לחברים ותיקים כמוני,למשל, על מפגשים ועל אירועים שאתם עושים ? הא????? נכון,אין לי מחשב ואני משנוררת זמן מחשב אצל חברים,עבודה וכו',וכרגע אין לי כסף גם להשקיע במחשב,מודה. אבל להרים טלפון ולהודיע שקורה משהוזה קשה מידי ???? אולי לא לכל האירועים והדברים שאתם עושים יחד לא הייתי באה או לא יכולתי לבוא,אבל אי אפשר להתקשר ולהגיד ? אני לא כל יום יכולה לבדוק מה קורה בפורום. הצלחתם להעליב אותי הפעם. לצערי,אני לא אראה את התגובות שלכם,מנהלים יקרים,על מה שכתבתי,אבל רק שתדעו - בקצב הזה תאבדו הרבה יותר מאשר חברה ותיקה בפורום שלכם. ועוד דבר, יש גם אפשרות לשלוח SMS לפלאפון אם קשה מידי להתקשר. אז זהו,מקווה שמה שכתבתי יהיה אכפת למישהו מכם. תודה. יונית

יונית יקירתי שאלה:

מה הקשר למנהלי הפורום????????????? אם תשימי לב....מנהלי הפורום לא היו... זה משהו ספונטני שיצא מההליכה הדו שבועית שאנחנו עושים.... במקרה עלה הרעיון....נכתב כאן מהר מהר ומי שרצה בא... זה לא בכוונה שלא הודיעו לך.... לא עופר, לא גילה ולא ויקטוריה היו שם.... את לא צריכה לכעוס עליהם...ממש לא אין לך שום סיבה לכך!!!! ואם את רוצה שיודיעו לך....תבקשי מאחת הבנות שהולכת...שתשלח לך SMS במידה ויש משהו...או יותר נכון לעשות מבחינתי...תראי את יוזמה ותתקשרי לאחת הבנות...תשאלי אם יש משהו בתכנון...שהיוזמה תבוא ממך גם...... את לא צריכה ללכת מהפורום בגלל זה את בטח ובטח לא צריכה להתעצבן על מישהו שלא עשה כלום.... אולי תתעצבני על עצמך במקום על כל העולם? תנסי את ליזום ולבדוק! אז אכפת לנו ממך...אך את לא יכולה לצפות שעל כל פיפס התקשרו לומר לך.....כמה פעמים פורסמה ההליכה כאן....פעם הצטרפת? אחלה יום יונית...לפני שמאשימים מישהו...בודקים את עצמך... שלך..שמאוד אוהבת...אבל כועסת שאת כועסת סתם מקסימושששששששש

כבר אמרתי לך שאני מתה עליך

ועל התשובות שלך? אני אוהבת את היכולת שלך למצוא טוב בכל רע.

../images/Emo24.gif אוהבת אותך גם...על היותך

תמי 4 המקורית!!! תודה על המחמאה....ת'אמת? אף פעם לא הסתכלתי על זה כך....ואחרי שאמרת לי, פתחתי את התשובה שוב..והסתכלתי.... באמת נחמד....תודה תודה תודה..

למעלה