המון בנות הצטרפו אלינו בשבוע האחרון. מי שרוצה להופיע ברשימת ההתפקדות שלנו, ובתאריכי הלידה המשוערים, שתשרשר בבקשה כמה פרטים על עצמה ואת תאריך הלידה המשוער. כל הפרטים יכנסו למאמרים הנ"ל.
בתל"מ צריך להחליף את שמי מ"סתם חדשה" ל"שניים בדרך". כמובן שהתאריך נשאר אותו דבר בינתיים 8.6.2004. ברשימת ההתפקדות אני לא מופיעה
, אז צריך להוסיף אותי - אני רויטל, בת 32, הריון ראשון בנסיון הראשון עם תאומים בבטן. נמצאת כאן כדי ללמוד, כדי לבכות, וכדי לנגב גם לכן את הדמעות. שיהיה הריון מוצלח לכולנו.
הריון שני- שבוע שמיני-(איזה חרוז) תאריך היעד 9.6.04 הראשון יצא בן שיצא מזל שור כמו האבא עכשיו אנו מקווים לבת שתצא מזל תאומים כמו האמא ויש לנו עוד 6 שבועות בשביל לדעת
גם אני הריון שני שבוע שמיני.......ויש לנו את אותו תאריך יעד בדיוק" 09.06.03" - אבל יש לציין שזהו התאריך - שאמרו לי אחרי שנתנו לי תאריך וסת אחרונה "מתוקן" - ולקחו אותי שבועיים אחורה!!!! (עקב האולטרסאונד)...
שמי אולגה בת 27 מראשון לציון הריון ראשון לקח חצי שנה ניסיונות כדי להיות כאן שבוע 9 מתחיל היום תל"מ 10.06.04 מאוד מרוצה מהאפשרות להשתתף בפורום מאחלת לכולם ולעצמי הריון קל ובריא