ההתפקדות שלנו

Vicky H

New member
../images/Emo41.gifההתפקדות שלנו../images/Emo41.gif

המון בנות הצטרפו אלינו בשבוע האחרון. מי שרוצה להופיע ברשימת ההתפקדות שלנו, ובתאריכי הלידה המשוערים, שתשרשר בבקשה כמה פרטים על עצמה ואת תאריך הלידה המשוער. כל הפרטים יכנסו למאמרים הנ"ל.

אני רוצה...

בתל"מ צריך להחליף את שמי מ"סתם חדשה" ל"שניים בדרך". כמובן שהתאריך נשאר אותו דבר בינתיים 8.6.2004. ברשימת ההתפקדות אני לא מופיעה
, אז צריך להוסיף אותי - אני רויטל, בת 32, הריון ראשון בנסיון הראשון עם תאומים בבטן. נמצאת כאן כדי ללמוד, כדי לבכות, וכדי לנגב גם לכן את הדמעות. שיהיה הריון מוצלח לכולנו.

nubi

New member
שאלה קצת אישית

ואת כמובן לא חיייבת לענות, אבל מסקרן אותי כמה זמן לקחת גלולות לפני ההריון?

אנגי2

New member
9.6.04

הריון שני- שבוע שמיני-(איזה חרוז) תאריך היעד 9.6.04 הראשון יצא בן שיצא מזל שור כמו האבא עכשיו אנו מקווים לבת שתצא מזל תאומים כמו האמא ויש לנו עוד 6 שבועות בשביל לדעת

ShushiP

New member
פשוט מדהים

גם אני הריון שני שבוע שמיני.......ויש לנו את אותו תאריך יעד בדיוק" 09.06.03" - אבל יש לציין שזהו התאריך - שאמרו לי אחרי שנתנו לי תאריך וסת אחרונה "מתוקן" - ולקחו אותי שבועיים אחורה!!!! (עקב האולטרסאונד)...

אנגי2

New member
נפלא נפגש ביולדות../images/Emo45.gif

אני כנראה ילד הפעם בבלינסון-מאיפה את בארץ

../images/Emo45.gif גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

אז טיפל'ה על עצמי: שמי חלי בת 33 (בעוד חודשיים) הריון ראשון, נקלטתי עם גלולות! רווקה עם בן זוג נפלא
תל"מ : 24-3-04
מאיזור פ"ת ומאוהבת כבר בפורום הזה!!!!!!
התופחת

nurale

New member
גם אני...

שמי נורית בת 28, מבנימינה, הריון ראשון של אחד או אחת תל"מ 05.05.04
בינתיים במנוחה כמעט מלאה כדי שהכל יהיה בסדר ומיום ליום הופכת ליותר ויותר מכורה לפורום המדהים הזה

גם אני... ../images/Emo141.gif

הריון שני - שבוע תשיעי תל"מ 29.5.04 גם כן מאזור פתח תקוה. מקווה שההריון הזה ילך חלק כמו הקודם.

Joy107

New member
גם אני...

רינת - הריון ראשון - (לפי הספר, חודש אחרי החתונה
) שבוע 33 נגמר היום ובבטן
! תל"מ 17.12.2003 אבל קונה כל יום לפני.. גיליתי את הפורום יחסית מאוחר אבל נעזרת בכן ולומדת המון כל יום. אז תודה לכולם ושיהיה קל ומהיר.. רינת

lioric

New member
גם אני

למרות שאני הרבה זמן כאן, עדיין לא התפקדתי. אז ככה, שמי עירית, בת 28 הריון ראשון , שבוע 30 בבטן
. תל"מ 7/1/04 נורא נהנית מהפורום!!!

PlusPlus

New member
וגם אני!

בת 28 מחיפה עם תאומים בן ובת תל"מ - 5.2.04 אבל בטח זה יקרה מתשהו בינואר

mini4

New member
גם אני מתפקדת ../images/Emo13.gif

שמי אולגה בת 27 מראשון לציון הריון ראשון לקח חצי שנה ניסיונות כדי להיות כאן שבוע 9 מתחיל היום תל"מ 10.06.04 מאוד מרוצה מהאפשרות להשתתף בפורום מאחלת לכולם ולעצמי הריון קל ובריא

רגע, חכו לי....

אני ליזה (שם בדוי) בת 24 מחיפה הריון ראשון (אחרי שתי הפלות) שחיכינו לו שנתיים נשואה באושר תל"מ 4.3.2004 עוד לא יודעת אם בן או בת אבל מה שבא ברוך הבא!

Vicky H

New member
../images/Emo26.gif עד כאן כולן מעודכנות ../images/Emo36.gif

עוד מישהי?

למעלה