הדראג מדונה הכי מדהים שראיתי

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifהדראג מדונה הכי מדהים שראיתי../images/Emo70.gif

הוא קורא לעצמו ונוס די לייט והוא דראגיסט שאשכרה דומה למדונה בעצמה וממש רואים בהופעות שהוא משקיע בפרטי פרטים- התלבושות, התנועות, האיפור , השיער באמת כל הכבוד ! תשפטו אתם ...מה אתם אומרים? הדראג מדונה האולטמטיבי? הנה הוא בטיזר "סלבריישן" http://www.youtube.com/watch?v=Ud1-lqRRv8g

X Offender

New member
אמנם דומה ומושקע

אבל הוא ממש כבד בתנועות, וזה דיי הורס הוא נראה כמו מדונה שקמה מהשינה... וחבל כי יש משהו דומה

nerod 72

New member
נו בסדר אף אחד לא משווה למדונה ..

ההשוואה היא לדראג מדונה אחרים....

קרנוק

New member
טוב רק מהתמונות זה נראה מדהים

דומה, איפור מושקע, צילום בזווית המדויקת, בגדים, בלי משקפיים לא הייתי מבדילה מרחוק
אציץ בקטעי הוידאו בהמשך! מדיוה מוסרת שהיא נעלבה

GM1988

Well-known member
הוא נחמד ...

צפיתי עכשיו בכמה קטעי וידאו שלו בנוסף למה שהבאת... הוא באמת משקיע בביגוד, באיפור ורוקד נחמד ..אבל לא התעלפתי ממנו ... חסר לו הרבה בשביל להרשים אותי אישית, כי דיי יוצא שהבגד וכל המסביב גורם לזה להיראות מעניין, אבל מה קורה בלי כל זה ? אני לא אוהב את איך שהוא רוקד וזז ... לא טוב בשביל איפרזטור של מדונה, בכלל לא
ב"ווג" זה היה מביך כמה הוא עושה תנועות שלה בילדותיות וחוסר חדות, בקיצור, לא טוב...
הוא לוקח נאמברים יפים ואייקוניים של מדונה, אבל יש לו עוד הרבה על מה לעבוד כדי שאני איהנה מאיכות ההופעה שלו ולא רק בגלל שהוא משקיע בבגדים דומים ... וכן, הייתי גם ממליץ לו להוריד במשקל כמה קילו - למדונה אין רגלי פיל כאלה, סורי

למעלה