הדיון היומי- יום שני
קופת חולים

קופ"ח

אני חברה בכללית מרוצה מאוד, איפה יש רופאת משפחה שבאה לבקר את החולה לאחר ניתוח, לפני הנתוח דאגה לרופא מומחה שיכיר את החולה וינתח אותו במו ידיו, הנתוח עבר החולה מבריא. אריאלה

אני עברתי אחרי הרבה שנים מלאומית למכבי

הבעל היה במכבי, את הגדול העברתי כי רציתי קלינאית ספציפית, וכמה שניסיתי לדבר עם לאומית, לא שמעו לי...אז עברנו...ואני מאוד מרוצה - יש לנו רופאי ילדים מצויינים ואפילו עכשו סניף ליד הבית ממש (לרופאי הילדים נוסעים לעיר...) אני לא עזבתי המון שנים את לאומית כי הייתי מאווד מרוצה מרופא הנשים שלי, אני לא מתכננת עוד ילדים כך שלא היה אכפת לי לעבור למכבי "ולאבד אותו" בתור רופא. את הקטנה מיד לאחר שחרור מבית החולים העברתי למכבי. לטעמי השירות שלהם מצויין (לעומת סבל שעברתי בלאומית, פקידות עם ראש של ראש סיכה ...כמובן שאחרי שעזבתי הם שלחו לי מכתב שאולי בכל זאת...לא טרחתי לענות... שלא נזדקק

אנחנו במכבי

אין תלונות. רופאים טובים ושירות יעיל בריאות לילדון ושלא נזדקק

שיט, לא קראתי את זה.

קודם כל שאספי ירגיש טוב, ומהר! אני חברה במכבי ובחיים לא אעזוב, בעיקר בגלל בית חולים הדסה וכל מה שקשור בזה. פה בעצם מתחיל ונגמר העניין. אני מסכימה אתך שחסרים פסיכולוגים לילדים וכו'...אבל עזבי עכשיו הכל שאספי הנסיך ירגיש טוב ונדבר אחורי זה....

בלונד23

New member
נמצאת בכללית וככה ככה

תחלופת רופאי המשפחה גבוהה מדי תורים רחוקים לפעמים המתנה די ממושכת בתור והקופה שליד הבית שלי גרועה. מצד שני נוח לי ומוכר, ועד עתה קיבלתי כל מה שנזקקתי לו ומקווה שלא אזדקק חלילה. אבל אין לי ניסיון עם קופה אחרת, אולי אעבור למכבי מתישהו.

למעלה