הדיון היומי-יום שלישי
31 לאוגוסט שמח!

../images/Emo41.gifהדיון היומי-יום שלישי../images/Emo41.gif31 לאוגוסט שמח!

אז איך אתם חוגגים את סיום החופש הגדול? איך הילדים / נכדים מרגישים לקראת החזרה לשיגרה? איך התכוננתם לקראת השנה מבחינת הכריכים? האם ממשיכים בכריכים הרגילים או משנים? מה לגבי התיקים? חדשים? מחודשים? שתהיה חזרה לשיגרה מצויינת לכולנו
(זוכרים שכתבתי לכם שאני הולכת לעבור חוויה יוצאת דופן במסגרת השת"פ של תפוז? אז החוויה אכן היתה מדהימה ואני מקווה בערב כבר לספר יותר)
מיכל

היות שאצלי זה ממש לא אקטואלי

אני יכולה להתייחס לנקודה משמעותית אחת: מחר יתחילו פקקים תנועה

פרומית1

New member
עונה תשובות

קודם כל שתיהיה שנה טובה לכולם ופוריה בלימודים הילדים חזרו בשמחה ללימודים ולא חגגנו בכלל הילדים שלי מאד מקובעים אז אני שואלת אותם מה הם רוצים בלחם לא קניתי תיקים חדשים כי הם במצב מעולה רק כיבסנו אותם

MAm 3

New member
יש לנו מסורת../images/Emo9.gif

הולכים עם הילדים למסעדה לסגור את החופש הגדול. הפעם הילדים בחרו בשגב אקספרס. נראה להם יפה באינטרנט
יש לנו מנהג קבוע - בסיום החופש כל אחד כותב על פתק את מה שהוא מאחל לעצמו ולמשפחה לשנה הבאה. בתחילת החופש (הבא...) אנחנו יוצאים למסעדה לחגוג את סיום שנת הלימודים, פותחים את הפתקים ורואים מה התגשם ומה לא. השנה התרגשנו,צחקנו וגם קצת דמענו. נראה מה יהיה בשנה הבאה.
- יש לנו טבלה, כל ילד אומר מה הוא רוצה לאכול כל יום והחצי ממונה על הכריכים. הם יכולים לבקש משהו אחר שלא רשו בטבלה פעם בשבוע ויכולים להחליט לשנות את כל הטבלה. השנה חסכנו
כיבסנו את כל התיקים והם נראים כחדשים. הקטנים מתרגשים, הגדול מבואס וגם אני קצת. אמנם לא בילינו הרבה החופש, אבל כיף לי בלי הלחץ של הבוקר. שתהיה שנה נפלאה לכולם

kisslali

New member
איזו מסורת מקסימה

כל הכבוד על הרעיון! אני אחשוב איך לשלב אותו אצלינו למרות שכבר שעברה תקופת בית הספר (תודה לאל!!!). שנה טובה, ללי

חוזרים לשגרה

את סוף החופש הגדול לא חוגגים - מספיק חגגנו כל החופש בימים האחרונים אני ועוד אמא מהכיתה היינו עסוקות בעיקר לקשט לילדים את הכיתה החדשה כי את המורה החדשה לא ממש מעניין איך הכיתה תיראה לקראת תחילת השנה וחבל שכך ! הבן שלי עולה לכיתה ג' והוא ברגשות מעורבים מצד אחד מבואס שהחופש נגמר מצד שני שמח לבקר ביום שישי בכיתה ולפגוש את כולם הכריכים לביה"ס הוכיחו שלא יכולים להיות קבועים כל פעם הוא נדלק על משהו אחר ולא מרפה עד שנמאס לו אז שואלים בבוקר - תפקידו של בחצי להכין אותם הילד ממשיך עם תיק שהחלפנו לו באמצע כיתה ב' הוא מאס בתיק התינוקי עם העגלה

למעלה